agaga21 Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 pani beata ostatnio się nie odzywała. napiszę do niej maila zaraz. Quote
agaga21 Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 mail od pani beaty: Pani Agato, Sonia w tym tygodniu idzie na zabieg.Jest wykąpana, pachnąca, mój snupi ją polubił aczkolwiek stroni od niej ale z boku obserwuje bacznie, kilka razy obwąchwali się z merdającymi ogonami..Śpi w salonie, upatrzyła sobie Snupka posłanie, on z kulturą i spokojem położył się obok, ale ja zaraz zareagowałam-bo to snupka miejsce,Sonia ma własne.Jednak przychodzi do Snupka na posłanie nawet wtedy kiedy on śpi.Jest bardzo mądra, grzeczna, słucha się, pieszczocha i chyba zakochała się we mnie bo ja w niej bardzo.Jest mały problem.Nie mamy jeszcze ogrodzenia i kiedy ją wypuszczam ona poprostu dostaje szwędacza.Dzisiaj koniecznie ją i mojego Snupka odkleszcze.Zdjęcia nowe mam, problem z kablem. Pozdrawiam i proszę szukać dla niej domu z góry dziękuję. Quote
chita Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 poczatek brzmial tak ladnie i juz myslalam ze bedzie bez tego dopisku "prosze szukac dla niej domu":roll: Quote
agaga21 Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 [quote name='chita']poczatek brzmial tak ladnie i juz myslalam ze bedzie bez tego dopisku "prosze szukac dla niej domu":roll: ja też............ Quote
agaga21 Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 [quote name='Soema']I jak ? :) dzisiejszy maila: Pani Agato, Sonia jest po sterylizacji, wczoraj odbył się zabieg, dzisiaj jedziemy na kontrolę.Noc zniosła dzielnie, spała w T-shercie, niestety odzielnie, ponieważ wczoraj pogryzła się ze Snupim, mam nadzieję że to pod wpływem jeszcze działającej narkozy-być może że go nie poznała.Zdjęcia prześlę w sobotę lub niedzielę. Quote
agaga21 Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 z tego co pamiętam, to psiaki się nie dogadały i chyba oddział z emira zabrał sunię...a może nie z emira...kurcze, poszukam na niebieskim, bo na pewno gdzieś o tym pisałam. edit: mój post z 29 kwietnia: tak, wczoraj dostałam maila...psy się bardzo pogryzły, właściwie to sonia pogryzła snupiego i pani poprosiła Tomasza Sroczyńskiego z emira o zabranie suki, tak więc chyba to koniec informacji, chyba że ktoś z emira dalej będzie prowadził wątek. Quote
andzia69 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 jesli to ta sunia: to jest już w nowym domu Quote
Recommended Posts