Jump to content
Dogomania

Bo schronisko o nim zapomniało.... poranione, wygłodzone - Fundacja SOS Bokserom

Recommended Posts

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nes2009']Jestem i ja. Patrzem, obserwujem i czasem pobluzgam. Świat taki niesprawiedliwy jest.[/QUOTE]
Ile ja się nabluzgam, dobrze że dorosłe dzieciaki mam! :diabloti:

Posted

Natek śpi, Goya patrzy i nie wie o co chodzi ale na wszelaki wypadek uśmiecham się przez zęby i dalej bluzgam. Trufel przyzwyczajony. A po niedzieli to nawet pobluzgać to nie będę mogła pewnie...

Posted

[quote name='Nes2009']Natek śpi, Goya patrzy i nie wie o co chodzi ale na wszelaki wypadek uśmiecham się przez zęby i dalej bluzgam. Trufel przyzwyczajony. A po niedzieli to nawet pobluzgać to nie będę mogła pewnie...[/QUOTE]
Pewnie tak przy starszych nie wypada :evil_lol:

Posted

Uwaga, uwaga!!! Kolejna cioteczka Kaczadupka, przekazała swoją deklarację z Totika na Dropsika:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Mam tez jeszcze jedną wiadomość, ale nie mogę jeszcze o niej pisać............

Posted

może ktoś pomoże - Przytulisko w Sandomierzu ....koszmar....

[url]http://www.dogomania.pl/threads/186199-%C5%81A%C5%83CUCH-LUDZI-DOBREJ-WOLI-na-Sandomierskie-powodziowe-bidy-do-05.06[/url]

Posted

[quote name='Maruda666']Kapselku, jesteś bardzo tajemnicza :crazyeye: [SIZE=5]???[/SIZE][/QUOTE]
Przepraszam, że wzbudziłam swoim wpisem jakieś nadzieje np. na domek..... to nie to :shake: ciężko mi o tym pisać, ale chyba muszę.... pieniążki z naklejek z bokserem na samochód, z których dochód miał być przeznaczony dla Aldusia, będzie na Dropsika.

Posted

Byłam na siusiu ale żeby odrazu wyć? Co to to nie. Poprostu musiałam się wysilić... :roll:

Przyznać mi się tu szybko kto potrafi robić syrop z mlecza :mad: