Kama & Diana Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Część. Szukam jakiegoś ciekawego obozu w okolicach Gdańska lub Pruszcza Gdańskiego. Macie może jakieś ciekawe propozycje? Quote
Impresja&Simarilion Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 w Twojej okolicy chyba nie ma takich obozów. Musisz gdzieś dalej spróbować pojechać Quote
Asia & Ginger Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Zrobię małego offa, ale może ktoś się skusi: Jakby ktoś chciał jechać nad morze z psiakiem, to zapraszmy na VIII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków! :cool3: http://www.dogomania.pl/threads/145606-VIII-OgA-lnopolski-Zlot-DogomaniakA-w-MAMY-3-MIEJSCA-WOLNE Miejsce: Bobolin koło Darłowa Data: 5-11 lipca 2010 r. Cena: 222 zł za cały zlot (37 zł/doba) + za psa chyba 5 zł/doba Cena za nocleg w namiocie: 15 zł/doba Ilość miejsc w domkach: 33 (4 domki 7-osobowe i jeden 5-osobowy) ZAPRASZAMY! JESZCZE MOŻNA SIĘ ZAPISYWAĆ! :cool3: Wyposażenie domków i zdjęcia można zobaczyć tutaj: Morskiedomki.pl - Domki letniskowe nad morzem | Domki letniskowe Quote
sachma Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Nigdy nie słyszałam o takich atrakcjach w okolicy.. musisz niestety poszukać gdzieś dalej.. Quote
Isles Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Słyszałam że Wandrus organizował kiedyś obozy z psami w Gdańsku, tylko że w Ferie zimowe ; )) Ale czy nadal jest taki, to nie wiem. Quote
Moniasek Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Nasze obozy są dosyć blisko Gdanska - w woj. kujawsko-pomorskim, w połowie drogi między Gdańskiem a Warszawą ;) A jak masz ochotę coś fajnego porobić w Pruszczu z psem to zapraszamy na zajęcia obility w Pruszczu. Quote
gosianela Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Ja jadę na obóz z Canac, gdzie szkoliłam swoje psy - poszukaj na ich stronie - www.canac.pl Quote
Recommended Posts