Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szarotka napisał(a):
Dotarlam na watek Bianki, przejrze go i mam nadzieje, ze nasza ekipa reklamowa zrobi ogloszenia.
Czy Sunia ma allegro ??

To widzę, że mam też wsparcie poetyckie w rozkręceniu wątku...:evil_lol:

• Replies 549
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='UBOCZE']Jeśli możecie, ułóżcie chwytającą za serce treść ogłoszenia, dobierzcie fotki (tak jak z Zadrą, Antosiem i Tapczanikiem) i prześlijcie mi to wszystko w jednym mailu: [email protected]

Zamówię na bazarku ogłoszenia i dla Bianki. Już jest opłacona, więc wystarczy, że podam imię i wyślę tego maila...

PS. Tapczanik już czeka tam na swoją kolejkę...:lol:

O to teraz rozumiem. To trzeba jak najszybciej tekst stowrzyc skoro jest oplacony.

Posted

UBOCZE napisał(a):
To widzę, że mam też wsparcie poetyckie w rozkręceniu wątku...:evil_lol:

No tak, ale chodzi o ten tekst, przeciez wierszem go nie napisze :):) a jakos jak narazie to do tekstow to nie mam odwagi.

Posted

Szarotka napisał(a):
Ja osobiscie nie jestem od ogloszen, nadaje sie do zbierania pieniedzy, agitacji i pisania wierszykow :):) i dobrych tytulow.

To stworzymy piękny duet :loveu: :P

Jak możesz, to wymyśl jakiś fajny wierszyk i tytuł, ja porobię zdjęcia, treść i mogę powrzucać ;)

Posted

Kaja10014 napisał(a):
To stworzymy piękny duet :loveu: :P

Jak możesz, to wymyśl jakiś fajny wierszyk i tytuł, ja porobię zdjęcia, treść i mogę powrzucać ;)

To fajnie :):) ja teraz wychodze, bede pewnie za pare godzin, bo nam opona siadla i musimy naprawic, no i jeszcze bank itp. Jak wroce to przejrze watek, napisze wierszyk, zapraszam rowniez Wujka Ubocze, moze go natchnienie dopadnie :):) pomysle, o tytule. Wstawie na watek, ale dopiero wieczorem. No i wtedy mozemy wyslac na ten bazarek skoro jest zaplacone :):)

Posted

UBOCZE napisał(a):
Błagam o przesłanie mi w mailu treści ogłoszenia z kontaktem do adopcji i fotkami, bo za parę dni bazarek ogłoszeniowy się skończy...:shake:

Ubocze ja mysle, ze tresci nie ma. Fotki to chyba w pierwszym poscie sa.
Tu masz co pisala Kaja:

Kaja10014;14365882]To stworzymy piękny duet :loveu: :P

I dalej:

Jasne, zacznę ogłaszać dopiero w niedzielę albo poniedziałek, bo jutro dokańczam Borysa i zaczynam Kropkę

Tak ze nie ma jeszcze tekstu:(:(
Wiem, ze na bazarku ogromny ruch. Popros moze, czy tekst w niedziele lub poniedzialek tez przyjmie ????

Posted

Chcę zamówić, mając już gotowy, cały materiał, bo wiem, że Zuzka na bazarku ma urwanie głowy. "Gotowiec" przy zamówieniu usprawnia jej robotę i nie pozostawia wątpliwości wobec kolejności realizacji zamówień...

Pozostaje więc czekać - gdy będą do poniedziałku, to zdążymy...

Posted

Jako że to ja zainteresowałam się sunia i zabrałam ją z ulicy, proponuję pokrótce napisać tak jak powyżej w postach:

Bianka, mix podhalana z goldenem lub labradorem, bardzo spokojna i przyjazna sunia, znaleziona na ulicy, przez około dwa tygodnie błąkała się po mieście (Łowicz). Nikt jej nie szuka, nikt nie zauważył i odczuł jej zniknięcia. Nikt za nia nie tęskni. Sunia jest przyjaźnie nastawiona do psów i ludzi, świetnie reaguje na dotyk, głaskanie to dla niej czysta przyjemność. Nie ciągnie na smyczy, raczej ładnie idzie przy nodze. Jest psiakiem pogodnym i ufnym, chociaż aktualnie nieco smutnawym z powodu pobytu w schronisku. Nie jest wysterylizowana, (miała cieczkę kiedy została znaleziona) w przypadku adopcji może zostać wysterylizowana.
Będzie idealnym członkiem rodziny z dziećmi jak również znajdzie swoje miejsce przy boku ludzi starszych.
Jest raczej młoda, zatem wspaniale byłoby gdyby jej przyszli właściciele mogli poświęcać czas wolny na spacery i wspólna zabawę. :):):)

Mam nadzieję że na początek wystarczy, jako dane kontaktowe najlepiej podać dane dziewczyn, które widnieją w wątku schroniska w Łowiczu :

Kontakt w sprawie psiaków:
Romka
[email protected]
tel. 604 101 165
Figafiga
[email protected]
mamanabank
[email protected]
tel. 608 404 770

:) mam nadzieję że tyle wystarczy a dziewczyny wybaczą mi że sie porządziłam :)

Posted

[FONT=verdana]Bianka -uroczy mix podhalanka,
spadła nam z nieba w Łowiczu
a tuż po swoim przybyciu
zgubiła swego Pana
bo już przestała być kochana.
W schronisku za kratą smutna
czeka ja przyszłość okrutna,
samotna, niekochana,
na zawsze bez swego Pana.
Pomóż jej Ludziu kochany
daj jej Dom tak wyczekiwany,
by pysio się radowało,
a serce już nie czekało
i szczęściem w radości żyło
przyjaźnią się odwdzięczyło...[/FONT]

Posted

[quote name='argusiowa'][FONT=verdana]Bianka -uroczy mix podhalanka,
spadła nam z nieba w Łowiczu
a tuż po swoim przybyciu
zgubiła swego Pana
bo już przestała być kochana.
W schronisku za kratą smutna
czeka ja przyszłość okrutna,
samotna, niekochana,
na zawsze bez swego Pana.
Pomóż jej Ludziu kochany
daj jej Dom tak wyczekiwany,
by pysio się radowało,
a serce już nie czekało
i szczęściem w radości żyło
przyjaźnią się odwdzięczyło...[/FONT]

Argusiowa widze, ze Uboczu i mnie konkurencje robi :):)

Posted

ja nie odwiedzam jej w schronisku niestety, bo jestem w trakcie rehabilitacji nogi po operacji i jeszcze nie mogę się wypuszczać na wycieczki, ale dziewczyny o nia dbają:) na razie miała kwarantannę, ale chyba będzie już niedługo wolna spacerowo. na to pytanie jak jej tam jest odpowiedzą najlepiej Kaja Paula Romka i reszta dziewczyn :)