UBOCZE Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Szarotka napisał(a):Dotarlam na watek Bianki, przejrze go i mam nadzieje, ze nasza ekipa reklamowa zrobi ogloszenia. Czy Sunia ma allegro ?? To widzę, że mam też wsparcie poetyckie w rozkręceniu wątku...:evil_lol: Quote
Szarotka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='UBOCZE']Jeśli możecie, ułóżcie chwytającą za serce treść ogłoszenia, dobierzcie fotki (tak jak z Zadrą, Antosiem i Tapczanikiem) i prześlijcie mi to wszystko w jednym mailu: [email protected] Zamówię na bazarku ogłoszenia i dla Bianki. Już jest opłacona, więc wystarczy, że podam imię i wyślę tego maila... PS. Tapczanik już czeka tam na swoją kolejkę...:lol: O to teraz rozumiem. To trzeba jak najszybciej tekst stowrzyc skoro jest oplacony. Quote
Szarotka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 UBOCZE napisał(a):To widzę, że mam też wsparcie poetyckie w rozkręceniu wątku...:evil_lol: No tak, ale chodzi o ten tekst, przeciez wierszem go nie napisze :):) a jakos jak narazie to do tekstow to nie mam odwagi. Quote
kajkoowa Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Szarotka napisał(a):Ja osobiscie nie jestem od ogloszen, nadaje sie do zbierania pieniedzy, agitacji i pisania wierszykow :):) i dobrych tytulow. To stworzymy piękny duet :loveu: :P Jak możesz, to wymyśl jakiś fajny wierszyk i tytuł, ja porobię zdjęcia, treść i mogę powrzucać ;) Quote
Szarotka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Kaja10014 napisał(a):To stworzymy piękny duet :loveu: :P Jak możesz, to wymyśl jakiś fajny wierszyk i tytuł, ja porobię zdjęcia, treść i mogę powrzucać ;) To fajnie :):) ja teraz wychodze, bede pewnie za pare godzin, bo nam opona siadla i musimy naprawic, no i jeszcze bank itp. Jak wroce to przejrze watek, napisze wierszyk, zapraszam rowniez Wujka Ubocze, moze go natchnienie dopadnie :):) pomysle, o tytule. Wstawie na watek, ale dopiero wieczorem. No i wtedy mozemy wyslac na ten bazarek skoro jest zaplacone :):) Quote
kajkoowa Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Jasne, zacznę ogłaszać dopiero w niedzielę albo poniedziałek, bo jutro dokańczam Borysa i zaczynam Kropkę :) Quote
Szarotka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 To dobrze, czyli mam jeszcze troche czasu. :):) Quote
Szarotka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Bianko biala ksiezniczko czas ci na sale balowe :):) Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Andzike napisał(a):Bianka do domu!!! Hm musimy najpierw ja zaczac oglaszac ............ Quote
UBOCZE Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Błagam o przesłanie mi w mailu treści ogłoszenia z kontaktem do adopcji i fotkami, bo za parę dni bazarek ogłoszeniowy się skończy...:shake: Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 UBOCZE napisał(a):Błagam o przesłanie mi w mailu treści ogłoszenia z kontaktem do adopcji i fotkami, bo za parę dni bazarek ogłoszeniowy się skończy...:shake: Ubocze ja mysle, ze tresci nie ma. Fotki to chyba w pierwszym poscie sa. Tu masz co pisala Kaja: Kaja10014;14365882]To stworzymy piękny duet :loveu: :P Jak możesz, to wymyśl jakiś fajny wierszyk i tytuł, ja porobię zdjęcia, treść i mogę powrzucać ;) I dalej: Jasne, zacznę ogłaszać dopiero w niedzielę albo poniedziałek, bo jutro dokańczam Borysa i zaczynam Kropkę Tak ze nie ma jeszcze tekstu:(:( Wiem, ze na bazarku ogromny ruch. Popros moze, czy tekst w niedziele lub poniedzialek tez przyjmie ???? Quote
UBOCZE Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Chcę zamówić, mając już gotowy, cały materiał, bo wiem, że Zuzka na bazarku ma urwanie głowy. "Gotowiec" przy zamówieniu usprawnia jej robotę i nie pozostawia wątpliwości wobec kolejności realizacji zamówień... Pozostaje więc czekać - gdy będą do poniedziałku, to zdążymy... Quote
argusiowa Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Jako że to ja zainteresowałam się sunia i zabrałam ją z ulicy, proponuję pokrótce napisać tak jak powyżej w postach: Bianka, mix podhalana z goldenem lub labradorem, bardzo spokojna i przyjazna sunia, znaleziona na ulicy, przez około dwa tygodnie błąkała się po mieście (Łowicz). Nikt jej nie szuka, nikt nie zauważył i odczuł jej zniknięcia. Nikt za nia nie tęskni. Sunia jest przyjaźnie nastawiona do psów i ludzi, świetnie reaguje na dotyk, głaskanie to dla niej czysta przyjemność. Nie ciągnie na smyczy, raczej ładnie idzie przy nodze. Jest psiakiem pogodnym i ufnym, chociaż aktualnie nieco smutnawym z powodu pobytu w schronisku. Nie jest wysterylizowana, (miała cieczkę kiedy została znaleziona) w przypadku adopcji może zostać wysterylizowana. Będzie idealnym członkiem rodziny z dziećmi jak również znajdzie swoje miejsce przy boku ludzi starszych. Jest raczej młoda, zatem wspaniale byłoby gdyby jej przyszli właściciele mogli poświęcać czas wolny na spacery i wspólna zabawę. :):):) Mam nadzieję że na początek wystarczy, jako dane kontaktowe najlepiej podać dane dziewczyn, które widnieją w wątku schroniska w Łowiczu : Kontakt w sprawie psiaków: Romka [email protected] tel. 604 101 165 Figafiga [email protected] mamanabank [email protected] tel. 608 404 770 :) mam nadzieję że tyle wystarczy a dziewczyny wybaczą mi że sie porządziłam :) Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Nie ma sprawy, zawsze nasze dzielo moze pojsc w drugim rzucie :):) Quote
UBOCZE Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Dzięki Wielkie!!! A możesz przesłać "gotowca" z załączonymi fotkami na mój mail, bo ja mam kłopot ze ściąganiem fotek? Quote
argusiowa Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 fotki są tylko te schroniskowe narazie, może dziewczyny dzisiaj coś zdążyły cyknąć w razie czego doślę później :) poproszę o email Quote
argusiowa Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [FONT=verdana]Bianka -uroczy mix podhalanka, spadła nam z nieba w Łowiczu a tuż po swoim przybyciu zgubiła swego Pana bo już przestała być kochana. W schronisku za kratą smutna czeka ja przyszłość okrutna, samotna, niekochana, na zawsze bez swego Pana. Pomóż jej Ludziu kochany daj jej Dom tak wyczekiwany, by pysio się radowało, a serce już nie czekało i szczęściem w radości żyło przyjaźnią się odwdzięczyło...[/FONT] Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='argusiowa'][FONT=verdana]Bianka -uroczy mix podhalanka, spadła nam z nieba w Łowiczu a tuż po swoim przybyciu zgubiła swego Pana bo już przestała być kochana. W schronisku za kratą smutna czeka ja przyszłość okrutna, samotna, niekochana, na zawsze bez swego Pana. Pomóż jej Ludziu kochany daj jej Dom tak wyczekiwany, by pysio się radowało, a serce już nie czekało i szczęściem w radości żyło przyjaźnią się odwdzięczyło...[/FONT] Argusiowa widze, ze Uboczu i mnie konkurencje robi :):) Quote
argusiowa Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 zero konkurencji tylko czysta współpraca:) prośba była o ogłoszenie wierszyk i zdjęcia zatem bardzo proszę :) praw autorskich użyczam na potrzeby Bianki ;) Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Jeju Argusiowa nas z Kaja totalnie zkooperowala :):) Quote
argusiowa Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 :) oj tam oj tam ;) wszystko dla Bianki :) po prostu jest zaczarowana :) Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 A jak jej tam jest w schronisku ?? no i faktycznie pare takich ladnych pozowancy zdjec krolweny by sie przydalo :):) Quote
argusiowa Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 ja nie odwiedzam jej w schronisku niestety, bo jestem w trakcie rehabilitacji nogi po operacji i jeszcze nie mogę się wypuszczać na wycieczki, ale dziewczyny o nia dbają:) na razie miała kwarantannę, ale chyba będzie już niedługo wolna spacerowo. na to pytanie jak jej tam jest odpowiedzą najlepiej Kaja Paula Romka i reszta dziewczyn :) Quote
Recommended Posts