Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=darkred][B]Kochani! Poranne wiadomości o Topiczku (z wczorajszego maila), prosto z Przebieczan::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=navy][I]"Witam![/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=navy][I]Dzisiaj Topiczek był na lekcji szkolenia!!! I znowu doznałam szoku - psiak pięknie ze mną ćwiczył cały czas na kontakcie - patrzył mi w oczy, nawet jak nie miałam nagródek! [/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=navy][I]Jutro znowu poćwiczymy, bo widzę, że Topiczek lubi pracować z człowiekiem ;-)[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=navy][I]Zdjęć niestety nie mam bo padał deszcz.[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=navy][I]Pozdrawiam!"[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Akrum']coraz to lepsze wiadomości spływają z Topikowego hoteliku :)[/QUOTE]

[COLOR=blue]Tak - TOPIK dzięki Wam zdobywa szansę na lepszy los! :)[/COLOR]
[COLOR=blue]Teraz w hoteliku otwiera się, dzięki Paniom i ich pracy.[/COLOR]

Posted

[quote name='Monika z Katowic'][COLOR=blue]Tak - TOPIK dzięki Wam zdobywa szansę na lepszy los! :)[/COLOR]
[COLOR=blue]Teraz w hoteliku otwiera się, dzięki Paniom i ich pracy.[/COLOR][/QUOTE]

SUPER wieści!!!! Monika Czarodziejka Kochana i Anioł Topiczka :)

Posted

[B][FONT=Book Antiqua][SIZE=3]To TOPIK jest moim "psim czarodziejem". Serio![/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Dzięki Topikowi:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Book Antiqua][SIZE=3]- poznałam wspaniałe dziewczyny - AGĘ35 i KAGO oraz wszystkich Fanów pieska (czytaj: dzięki Topikowi) :)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Book Antiqua][SIZE=3]- dokonałam cudów, żeby zawieść prawdziwego pieska do prawdziwego hoteliku (czytaj: Topika) :)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Book Antiqua][SIZE=3]- założyłam konto internetowe (czytaj: dla Topika) :)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Book Antiqua][SIZE=3]- zakochałam się w piesku z dogo (czytaj: w Topiku) :)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Book Antiqua][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Book Antiqua][SIZE=3]A Topik zakochał się w Jaris. Taka przewrotność Losu[/SIZE][/FONT]. :)

Posted

[quote name='Akrum']coraz to lepsze wiadomości spływają z Topikowego hoteliku :)[/QUOTE]

a jednak :) byłam dzisiaj u Topika :)
i co teraz Moniko?? hihihi
jednak Topika też kocham :) bo jakbym mogła nie kochać tak wspaniałego psiaka??

Posted

[COLOR=blue]Oczywiście, że miał robione RTG łapki. I to kilka razy.[/COLOR]
[COLOR=blue]I głowy też. Topik ma pokaźny plik wyników różnych badań.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=blue]Teraz ma zalecenia i Panie w hoteliku je stosują. Topik nadal łapkę "oszczędza"...[/COLOR]
[COLOR=blue]A w przyszłym tygodniu znowu jedzie do weta (a raczej wet przyjedzie do Niego i innych psiaków[/COLOR]).

Posted

[FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=blue][B]Witajcie kochani Fani TOPIKA. :loveu: Dzisiaj nadszedł kolejny mail ze wspaniałego topiczkowegop hotelu: :loveu:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=blue][I]"Topiczek jest ekstra i bardzo się cieszę, że do nas przyjechał. To bardzo wdzięczny psiak, ale ma swoje zdanie! Powinien trafić do człowieka który da mu miłość, ale będzie rozumiał, że pies to nie człowiek. W przeciwnym wypadku obawiam się, że Topik będzie " nie - grzeczny"... ;-) Zresztą co się dziwić ten psiak potrzebuje przewodnika, który da mu poczucie bezpieczeństwa, tyle już przeszedł...[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=blue][I]A co do Misia to trzymamy kciuki za szybka i dobra diagnozę i rychły powrót do zdrowia... Czekamy na dalsze dobre wieści!!!"[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

witaj Topiku :)
wieści coraz to lepsze z hoteliku napływają :) na prawdę miałeś szczęście, że trafiłeś akurat do tego hoteliku, gdzie Pani cię rozpieszczają :)
wracam do pracy, ale o tobie Topiku wciąż myślę :)

Posted

Topiczku mizianki !!

a przy okazji zapraszma na bazarek ( oryginalne teczki na dokumenty )
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/183783-Teczki-na-dokumenty-własnej-twórczości-NA-KUNDELKOWĄ-SKARBONKĘ-do-30.04.10-do-godz.11?p=14498073#post14498073"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1837...3#post14498073[/COLOR][/URL]