Monika z Katowic Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Topik ma duże oszczędności. [COLOR=Blue]Lipiec zapłacimy z Jego pieniędzy.[/COLOR] Teraz nie wycofam słowa, bo już wszystkich sponsorów zawiadomiłam. [COLOR=Blue]To taki wakacyjny prezent od Topika dla sponsorów. :)[/COLOR][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT] Quote
salibinka Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='Bjuta']Dziewczyny, to nie jest dobry pomysł. Oszczędności to jest zjawisko przemijające - nie róbmy takich rzeczy... Jak już Topik znajdzie dom (co w końcu tfuuuuuu może się nie zdarzyć tfuuuuuuuu tfuuuuuuuu tfuuuuuuu) to nie zabraknie bid na dogo, żeby oszczędności Topikowe poratowały jakiegoś bidoka. Naprawdę!!![/QUOTE] Myślę, że Bjuta ma rację. Moniczko, pięknie, że chcecie nas oszczędzić ;), ale skoro Topik ma uzbierany zapas, to może lepiej go nie ruszać w tej chwili - może być potrzebny - na weta czy inne sprawy... Quote
Monika z Katowic Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Czekam więc na wypowiedzi innych sponsorów. Choć przyznam, że zaskoczyła mnie Wasza krytyka.:placz: [B]Może zdecydujemy większością głosów (tak w demokracji)???[/B] :loveu: Widziałam na innych wątkach, jak ludzie przyjęli przychylnie takie "wakacyjne odciążenie". Quote
Kinia1984 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 moniczko na pewno źle nie chcialas ale ja tez sklaniam sie do tego co napisala bjutka:) nie chcemy po prostu zeby Topiczkowi kiedys (odpukac) na cos zabraklo:) Quote
AGA35 Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 A JA się zgadzam z MONIKĄ całkowicie popieram pomysł z wakacjami dla deklaracji .Portfele cioteczek odpoczną od topiczka co nie znaczy że lipcowych deklaracji nie mogą przekazać na inne psiaki :-) Quote
Monika z Katowic Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Dzień dobry wszystkim![/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Czekamy na resztę wypowiedzi kochanych stałych sponsorów.[/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]:oops: Jednak wygląda na to, że mój pomysł był niezbyt dobry. :oops:[/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]:loveu: [COLOR=blue][B]Topiczek cieszy się z wielkiej troski Cioteczek.[/B][/COLOR] :loveu:[/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [IMG]http://www.gify.org/bazagif/serca/amor175.gif[/IMG] Quote
AGA35 Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 cioteczki prosimy o wypowiedz na pomysł Moniki bo lipiec tuż tuż :-) Quote
Monika z Katowic Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='AGA35']cioteczki prosimy o wypowiedz na pomysł Moniki bo lipiec tuż tuż :-)[/QUOTE] Do wszystkich kochanych sponsorów wysłałam maile z zapytaniem (nie znam adresu mailowego dwóch osób). Quote
Akrum Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 a ja powiem, że mimo iż wakacje, to moją lipcową deklarację przeleję i moim zdaniem nie powinnyśmy robić przerw, bo wiadomo różnie bywa, oszczędności niech zostaną na tzw "czarną godzinę" gdyby tfu tfu tfu odpukać deklaracje stałe przestały spływać... Quote
Kociabanda2 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Topiczku przepraszam za offa. PILNIE szukamy DS dla 4miesięcznej suni w typie collie smooth. Biedactwo zabrane zostało od ludzi, którzy wywalali ją już dwa razy, ponieważ jednak do nich wracała chcieli wyrzucić ją z autobusu... Teraz jest na awaryjnym DT, ale nie może tam zostać. W tym tygodniu idzie na inne DT - tylko na 3 góra 4 tygodnie... Co potem? Potrzebny jak najszybciej DS! Proszę zajrzyjcie do niej: [url]http://www.dogomania.pl/threads/187980-Lola-s%C5%82odziutki-szczeniak-mix-collie-smooth-szuka-DT-lub-DS-pilne[/url]!!! Quote
J_ulia Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 W odwiedzinach u Topiczka , bo coś cię ostatnio zaniedbywałam... Quote
Akrum Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Cześć Topiku :) idziemy na spacerek? bo widzę, że jeszcze cię nikt dzisiaj nigdzie nie zabrał... Quote
Monika z Katowic Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=Blue]Właśnie dzwoniłam na "Ranczo Maszera". [B]Newsy! Newsy![/B] U kochanego Topiczka wszystko dobrze. :loveu: Jest zdrowy, ładnie je (oczywiście do karmy dostaje witaminy). Pani Agnieszka opowiadała mi, jak pięknie ćwiczył i reagował na komendy. Pokazowo! [B]Topik to wspaniały pies!!![/B] Oczywiście dalej szczeka na owieczki za płotem albo na psich towarzyszy (ale tylko jak nikt nie widzi - "cwaniaczek";)). Od czasu do czasu utyka. Panie zauważyły, że utyka na przednia łapkę, jak coś narozrabia. Wtedy pokazuje: "Ja jestem taki chory, więc zostaw mnie w spokoju".:eviltong: [COLOR=Red]:loveu: [B]Większością głosów kochani sponsorzy zdecydowali, że płacimy w lipcu deklaracje.[/B] :loveu: [COLOR=Blue]:loveu::loveu:Wunia przysłała już swoją deklarację stałą za lipiec w kwocie 10 zł. Dziękuję bardzo w imieniu Topika!:loveu::loveu:[/COLOR] [/COLOR] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
J_ulia Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Kochany Topiczek :):):) Z przyjemnością tu zaglądam :) Quote
Kociabanda2 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Monika z Katowic'][FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=Blue]Właśnie dzwoniłam na "Ranczo Maszera". [B]Newsy! Newsy![/B] U kochanego Topiczka wszystko dobrze. :loveu: Jest zdrowy, ładnie je (oczywiście do karmy dostaje witaminy). Pani Agnieszka opowiadała mi, jak pięknie ćwiczył i reagował na komendy. Pokazowo! [B]Topik to wspaniały pies!!![/B] Oczywiście dalej szczeka na owieczki za płotem albo na psich towarzyszy (ale tylko jak nikt nie widzi - "cwaniaczek";)). Od czasu do czasu utyka. Panie zauważyły, że utyka na przednia łapkę, jak coś narozrabia. Wtedy pokazuje: "Ja jestem taki chory, więc zostaw mnie w spokoju".:eviltong: [/QUOTE] Ależ on mądry! Tak szybko się uczy :loveu: A przy okazji spryciarz i symulant z niego :D Quote
Monika z Katowic Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Dobrej nocki i słodkich snów kochany Topiczku! [IMG]http://www.gify.org/bazagif/gwiazdy/stella101.gif[/IMG] Quote
Akrum Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 a ja ci powiem dzień doberek kochany psiaku :) i na spacerek i wspólne zabawy jak zwykle zabieram :) Quote
Monika z Katowic Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [COLOR=Magenta]Chodź, Topiczku kochany, na wieczorny spacerek.[/COLOR] [COLOR=Blue] Przyszła deklaracja stała od AGI35 - 20 zł. Piękne dzięki![/COLOR] [IMG]http://www.gify.org/bazagif/flora/flora160.gif[/IMG] Quote
Akrum Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Topiku, a ja cię dziś odwiedzam w południe i życzę ci żeby w końcu telefony się rozdzwoniły w twojej sprawi :) Quote
Monika z Katowic Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Akrum']Topiku, a ja cię dziś odwiedzam w południe i życzę ci żeby w końcu telefony się rozdzwoniły w twojej sprawi :)[/QUOTE] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Czekamy i czekamy na telefony! :([/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Buziaki kochany Topiczku! :)[/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=royalblue][B]Przyszły kolejne deklaracje stałe:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=royalblue][B]20 zł Salibinka[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=royalblue][B]20 zł Mimiś.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=#4169e1]Topik dziękuje najserdeczniej![/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=#4169e1][/COLOR][/SIZE][/FONT] [IMG]http://www.gify.org/bazagif/serca/amor093.gif[/IMG] Quote
Monika z Katowic Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [FONT=Book Antiqua][SIZE=4][B][COLOR=Orange]:loveu: Topiczku kochany! :loveu: :loveu: Wszystkiego najlepszego z okazji ŚWIATOWEGO DNIA PSA![/COLOR][/B][/SIZE][/FONT] :loveu: [IMG]http://www.dogomania.obrazki/01/026.gif[/IMG][IMG]http://www.gify.org/bazagif/psy/cane018.gif[/IMG] Quote
Recommended Posts