truskawa144 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 I to się nazywa szczęśliwy pies w cudownym domu!!!! Quote
Zuza i Noddy Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Dokładnie , cudnie się takie wieści czyta. Quote
fizia Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 coś nie mogę edytować postów... ale musze jeszcze napisać, że dzięki Fonii Tesia pojechała za darmo do Astaroth :) A Astaroth pozwoliła maluchowi spac ze sobą w łóżku - pewnie dlatego teraz taki tulaczek z Niej :) super! Quote
fizia Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 A ja mam super wieści od Kajki :) [FONT=Courier New]Witam[/FONT] [FONT=Courier New]Pani Aniu, co u Kajki ?[/FONT] [FONT=Courier New]Zdjęcia mówią same za siebie, więc bez komentarza to pozostawię.[/FONT] [FONT=Courier New]No może tylko to pierwsze zdjęcie omówię.[/FONT] [FONT=Courier New]Mamy pierwsze straty w domu. Obgryzła futryne od drzwi i poręcz fotela, zaznaczyłem na czerwono. Oh, i co, tylko na szaszłyki przerobić.[/FONT] [FONT=Courier New]Ale nic to, przetrwamy destruktora. [/FONT] [FONT=Courier New]Tym razem nie poddałem się i jako wytrwały fotograf zrobiłem w końcu jakieś fotki.[/FONT] [FONT=Courier New]Tak jak na nich widać, jest bardzo wesoła.[/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Arial]Pozdrawiamy[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Kajkę już trochę ukróciłem z wchodzeniem na łóżko no ale zły Pan nie pozwala a dziewczyny swoje.[/FONT] [FONT=Arial]Och będę miał wieeeeeele pracy by przemówić CAŁEJ CZWÓRCE do rozumu.[/FONT] [FONT=Arial]Na spacerki poranne i wieczorne chodzi Pan, jeść daje Pan, drapie za uchem i po grzbiecie Pan,, sprawdza czy nie ma śpioszków przy oczach Pan, czy nie ma kleszczyków Pan.[/FONT] [FONT=Arial]Tak też to ja uzurpuję sobie prawo własności a dziewczynom tylko wypożyczam suńkę[/FONT] [FONT=Arial]by mogły ją trochę porozpieszczać:):):) psiak też stworzenie i potrzeby swoje ma, prawda ? :)[/FONT] [FONT=Arial]A tak na poważnie to mnóstwo radości z nią mamy i oby tak dalej.[/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [/FONT] Quote
Zuza i Noddy Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Oj skąd ja znam te pogryzione oparcia od fotela, u mnie dodatkowo poszły 3 gąbki od łóżka + fotel, kilka kabli, obdrapane drzwi, basenik siostrzeńca, wąż ogrodowy itp. Quote
fizia Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 A to Ci się niszczyciele Zuziu trafili :) U mnie odpukać raczej wszystko całe, ale za to Pestka i Śrubi mają inne ciemne strony swojego charakteru :) Stwierdziliśmy z Domkiem Kajki, że Kaja i moja Śrubka sa bardzo do siebie podobne Quote
Zuza i Noddy Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 fizia napisał(a):A to Ci się niszczyciele Zuziu trafili :) U mnie odpukać raczej wszystko całe, ale za to Pestka i Śrubi mają inne ciemne strony swojego charakteru :) Stwierdziliśmy z Domkiem Kajki, że Kaja i moja Śrubka sa bardzo do siebie podobne Nawet nie niszczyciele, tylko jeden. Quote
BoUnTy Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Kochani bardzo serdecznie zapraszam na bazarek ogłoszeniowy - dzięki takiemu mojemu ogłoszeniu TESIA znalazła domek, Pieniązki zostaną przekazane na pieski katowicko-sosnowieckie. Pomóżmy bo sytuacja jest dramatyczna. http://www.dogomania.pl/threads/189938-OG%C5%81OSZENIOWY-MEGA-BAZAR!-80-oglosze%C5%84-za-grosze!-)-na-2-cele!-do-15.08 Quote
Recommended Posts