Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KAMIEŃ
Spokojny, opanowany pies o dużych, pięknych oczach. Zawsze jak się koło niego przechodzi pragnie, aby chociaż przez chwilę go pogłaskać. Ładnie chodzi na smyczy, ale chętnie wybrałby się na przechadzkę z ukochanym, jedynym właścicielem, którego ciągle nie widać... "jest tylko zimny łańcuch"...
W azylu od marca 2005r. Znaleziony w Falenicy. Leżał wycieńczony za przystankiem autobusowym.

inne psy http://azyl-pod-psim-aniolem.blog.onet.pl/

• 1 month later...
  • Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

O matko! To kamyk wciąż siedzi w azylu?!? W zeszłym roku rozwieszałam o nim plakaty, które dostałam od XWegiX.. Myślałam (naiwnie :shake: ), że psina kogos znalazła w końcu... Pocieszające jest tylko to, że nie stracił jeszcze radości w oczach.. Śliczny psiak, a nikt go nie chce???

• 1 month later...
Posted

Poproszę namiary na osobę, z którą mozna się kontaktować w sprawie Kamyka. Przerobię troche plakat iz nowu poroziweszam.
Nie możemy odbierać mu nadziei !!! :-(

Posted

Jeżeli szukasz łagodnego psa z którym pragniesz wychować swoje dzieci nie znajdziesz nikogo lepszego na to miejsce niż ja. Nazywam się Kamień. Zostałem znaleziony za przystankiem autobusowym na pętli w Falenicy. Chudziutki i wycieńczony, stałem jedną łapą nad psim grobem. Mimo to nadal kocham ludzi i jestem do nich przyjaźnie nastawiony. Najgorsze mam już za sobą. Nadal jednak szukam kogoś kto mnie pokocha i pozwoli mi stać się członkiem jego rodziny. Jestem miłym psiakiem, brak we mnie agresji. Doskonale dogaduję się z ludźmi, niezależnie od ich wieku J. Mimo, iż donośnie zwracam na siebie uwagę, azylowi goście zdają się mnie nie zauważać. A gdyby tylko choć jeden z nich przysiadł obok mnie wiedziałby jak bardzo potrafię być oddany...
Moje zalety : Jestem towarzyski i łagodny, toleruję dzieci i nie ma we mnie agresji. Niewiele mi trzeba do szczęścia, a co za tym idzie nie sprawiam kłopotów. Na spacerach jestem zrównoważony.
Moje wady : Czasem jeszcze zbyt mocno zabiegam o miłość...
Jeżeli uznasz, że będę godnym towarzyszem Twojej rodziny zadzwoń pod numer Azylu pod Psim Aniołem (0 22) 612 62 97 i zapytaj o Kamienia. Proszę, przywróć mi wiarę, że znajdę kogoś kto pokocha mnie całym sercem...

tekst z nowych plakatów zrobionych przez wolontariuszkę

Posted

Szkoda, że nie można go wystawić na allegro. To daje bardzo dobre rezultaty :(

Wiele osób, które kochają psy szuka ich na allegro. Sama znalazłam tak kilka domów strasznym bidkom i to w ekspresowym tempie.