Jump to content
Dogomania

Zjawiskowa onka merle prosi o dom na ostatnie miesiące swojego życia. Już za TM. :(

Recommended Posts

• Replies 301
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mata taki z wystawy :)

Przez 9 lat, czyli większość mojego życia, stróżowałam przy fabryce. Byłam w tym dobra, więc obdarzono mnie zaufaniem. To był cały mój świat, nigdy nie zawiodłam, nie wpuściłam na teren nawet psa:) Gdy likwidowano fabrykę, pomyślałam, że przejdę na emeryturę.... ciepły dom, ludzie do kochania...

WYRZUCONO MNIE NA ULICĘ

Teraz mieszkam w azylu. Mówią, że mam małe szanse na dom, bo jestem już starszym psem. A ja marzę o tym, że ktoś mi jeszcze zaufa i da mi dom.

i na koncu kontakt:
[email][email protected][/email], [email][email protected][/email]
504-226-339,
500-493-942

czekamy na allegro :)

Posted

Wesołych Świąt wszystkim :)

I biednej Korze, która Świąt w nowym domku nie spędzi, nie będzie miała z kim porozmawiać dziś przy Wigilii, ale kto wie? Może nowy rok już w innym, lepszym miejscu, z własnym człowiekiem? Oby! :loveu:

Posted

Sugarr ja bym jeszcze na gumtree wrzuciła :razz:

mniejsze szanse co prawda niż allegrio, ale dwa psiaki co osobiście tam wrzuciłam znalazły dom przez gumtree i znam jeszcze kilka innych , zawsze większe szanse ;)

• 2 weeks later...
Posted

i to bardzo pilnie...boimy sie ze to juz kres jej zycia:( dzisiaj trafila do lecznicy z podejrzeniem skretu zoladka nasza Korcia ma do tego sklonnosci niestety...na szczescie zyje i ma sie juz lepiej

tak bardzo zalezy nam aby chociaz na ten ostatni okres trafila do cieplego domu...zycie jej przeciez nie rozpieszczalo a to taka wdzieczna i madra suczka

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Zdjęcia Kory
[URL]http://psi-azyl.fotosik.pl/albumy/380701.html[/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/159/398b171f09b530df.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/166/e555b30dc054fc64.jpg[/IMG][/URL]

Posted

z KOrą nie jest dobrze.
Wczoraj ją znowu wzdeło. pojechalisy do lecznicy. na usg wyszlo ze jej zoladek zajmuje cala jame brzuszną, poza tym jest wypelniony gestym nieokreslonym płynem. Kroplowka dozylnie... leki przeciwbólowe i rozkurczowe... pobranie krwi. Jak juz siedzialam z nią w samochodzie przybiegł dr, że przyszly badania krwi. Musiała dostac antybiotyk i jeszcze inne leki. Ma jakieś zapalenie. Dzis dowiemy się wiecej bo trzeba z nią jechac. Kroplowka znowu bedzie, nie wiem co jeszcze,...
I trzeba przywiezc mocz do badan
trzymajcie kciuki...

Posted

dzisiaj dostała dwie kroplówy... dozylnie i podskórnie. wszystko znosi bardzo dzielnie, jest ulubienica. wszyscy ją rozpoznają ;)
jutro kolejna wizyta i wyniki badań moczu.
z krwi wyszlo, ze ma podwyzszoną kreatynine.

• 1 month later...