Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='doddy']Nr konta w razie co podam jak już sunia do nas przyjedzie ;)
Mam cichą nadzieję że od razu pojedzie do nowego domku[/quote]

Czy jest szansa na jakiś domek dla Evity? Pytam, bo nie wiem, czy mam robić jej ogłoszenie na Allegro...

Posted

[quote name='saskia']Czy jest szansa na jakiś domek dla Evity? Pytam, bo nie wiem, czy mam robić jej ogłoszenie na Allegro...[/quote]

wlasnie juz nic nie rozumiem mialam ja wiezc w srode do wawy a kot tu pisal ze w niedziele czyli dzis ma po nia ktos przyjechac ale nic nie wiem mozecie to wyjasnic?

Posted

No więc tak...
Jest osoba chętna na Evitę z forum astowego. Nie znam tej osoby ale pisała, że jak się cała rodzina zgodzi na adopcję to jadą po nią w niedzielę.

Jak oni jej nie zabiorą to czekam na nią w środę.

Posted

Nic. Dziś się okaze. Ta Bora napisała ze nie będzie mieć dostępu do netu i napisze dopiero w poniedziałek. Więc najwcześniej to Wy się możecie cokolwiek dowiedzieć.

Posted

szkoda:((cos nasze pieski zaczynaja miec pecha nasz belgus ze schornu tez dzis nie pojechal do nowego domu!!szukamy nadal domku dla Evitki ja juz nie wiem jak to mozliwe, ze jeszcze nikogos nie oczarowala na tyle zeby ja z tamtad wyrwac..saam bym ja juz dawno zabrala gdyby nie moje potwory domowe;((