Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To się zgadzam ja też potrzebuje tej informacji bo zastanawiam się nad noclegiem, ale z postów zrozumiałam że jeszcze coś nie jest pewne.

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no dobrze
zadzwoniłam do zwiazku, tam skierowali mnie do ZT Russ
zadzwoniłam do ZT Russ i mam informację, że zawody na pewno NIE ODBĘDĄ się 8-9.04 (za późno złożone + problemy organizacyjne), być może bedą jeszcze przed Płockiem ale nic pewnego.

Posted

No brawo :mad::mad:
szkoda ze tej informacjinei przekazali organizatorzy.
Co do miejsca to wiesz jakby ci powiedziec podawanie go na dzien przed zawodami to sliska sparawa, a co jakby sie okazalo ze beda poza warszawa ?? a ty masz nocleg w centrum?? to bardzo istotna informacja gdzie beda sie odbywaly zawody.

Posted

Nie chce mi się już grzebać w archiwach, jak to miało być "łatwo i prosto, i że jakieś bzdury na ten temat niektórzy rozpowszechniają"...:p
No ale nic, milknę i usuwam się w cień obserwować rozwój sytuacji...:cool3:

Posted

I chciałam tylko dodać, że jestem podwójnie rozczarowana, bo jeszcze miesiąc temu zapewniono mnie, że wszystko załatwione, a ja właśnie straciłam inną imprezę kynologiczną na którą chciałam się z małym wpisać:angryy:

Posted

ja też pewnie wybrałabym się na inną imprezę, teraz "po ptokach":shake:
ale może chociaż jakieś "nieoficjalne" zawody z tego wyjdą?

organizatorze czekam z niecierpliwością na info (wiem, że czytacie:cool3: )

Posted

hej

bardzo Was przepraszam za takie trzymanie w niepewnosci, ale sama rowniez jestem postawiona w podobnej sytuacji i musicie mnie zrozumiec

zawody sie odbeda (jak najbardziej Pucharowe (nie wiem skad ta plotka?)) jednak zaistanily problemy z dogadaniem sie i musielismy zmienic termin zawodow, bardzo mi przykro - bardzo zalezalo mi na dacie 8-9 kwietnia, ale niestety wtedy nie mozemy- proponowany termin to dwa tygodnie pozniej - jezeli dacie mi jeszcze szanse i chwile czasu (a naprawde mam go bardzo nie wiele na cokolwiek w tym momencie) wrzuce juz ostateczne informacje o zawodach z miejscem w tym tygodniu (mam nadzieje, ze juz jutro wieczorem)
rowniez - w tym wypadku nie beda to zawody halowe, tylko juz na zewnatrz

jeszcze raz bardzo przepraszam za zaistniala sytuacje, ktora jest mysle dla nas wszystkich nie ciekawa 9a dla mnie w szczegolnosci przykra)

Posted

niuka
żadna plotka
tylko skoro dowiedziałam się, że pucharowych nie będzie 8-9.04 to myślałam, że może zrobicie inne w tym terminie (co zresztą napisałam na forum)
szkoda, bo 22-23.04 (proponowany przez Ciebie termin) jest seminarium z Carlem de Rouck (o którym wiesz, bo sama mi o tym terminie mówiłaś):shake:

Posted

Olu
doskonale zdaje sobie z tego sprawe, ale niestety kolejny 'wolny' termin to dopiero 20,21 maja, tak wiec to troche juz by bylo po ptakach... :(

Posted

Hmm, szkoda ze info tak pozno, chociaz mi nic nie przepada. A wrecz przeciwnie, bede mogla wybrac sie na wiosenna do ndm i moze jaka robota sie znajdzie ;)

Posted

zakla napisał(a):
Hmm, szkoda ze info tak pozno, chociaz mi nic nie przepada. A wrecz przeciwnie, bede mogla wybrac sie na wiosenna do ndm i moze jaka robota sie znajdzie ;)

A na trening nie łaska? :mad:

Posted

Strategia, powiedzmy sobie, ciekawa: czekamy, aż minie termin zgłoszeń na inną, drogą imprezę z tą samą datą, po czym ogłaszamy pucharowe zawody tego właśnie dnia. Czyli osoby zgłoszone na tę inną imprezę (chodzi o seminarium z Carlem) nie mają możliwości uczestniczyć w tych pucharowych zawodach, chyba że są gotowe stracić koszt seminarium...

No jest to jakiś sposób na pozbywanie się konkurencji... :roll:

Posted

niuka napisał(a):
Olu
doskonale zdaje sobie z tego sprawe, ale niestety kolejny 'wolny' termin to dopiero 20,21 maja, tak wiec to troche juz by bylo po ptakach... :(
A co to za ptaki, na które chcecie zdążyć?

Posted

[quote name='Flaire']Strategia, powiedzmy sobie, ciekawa: czekamy, aż minie termin zgłoszeń na inną, drogą imprezę z tą samą datą, po czym ogłaszamy pucharowe zawody tego właśnie dnia. Czyli osoby zgłoszone na tę inną imprezę (chodzi o seminarium z Carlem) nie mają możliwości uczestniczyć w tych pucharowych zawodach, chyba że są gotowe stracić koszt seminarium...

No jest to jakiś sposób na pozbywanie się konkurencji... :roll:

Flaire
nie przerazaj mnie :-o - nigdy nie myslalam i nie bede myslec o agility na twoj sposob (nawet gdybys tego bardzo chciala :question: ) pozbywanie sie konkurencji jest niesmaczne i bynajmniej nie w naszym stylu...
rece opadaja

Posted

niuka napisał(a):
Flaire
nie przerazaj mnie :-o - nigdy nie myslalam i nie bede myslec o agility na twoj sposob (nawet gdybys tego bardzo chciala :question: )
Dobrze wiesz, że ja w ten sposób nie myślę, szczególnie że dla Ciebie konkurencją nie jestem i nigdy nie będę. :roll:

Próbuję Ci tylko uświadomić, co robicie proponując datę zawodów tego samego dnia, co inna impreza, której termin zgłoszeń już minął - uniemożliwiacie wszystkim osobom zgłoszonym na tę imprezę start w pucharowych zawodach. Jeśli rzeczywiście nie o to Wam chodzi, to proszę, przemyślcie tę datę.

Nie dość, że zapewniając wszystkich wcześniej, że zawody na pewno odbędą się w terminie 8-9 kwietnia, uniemożliwiliście niektórym zapisanie się na inne, ważne dla nich imprezy (żeby temu zapobiec, Sajko specjalnie pytała, czy termin jest pewny), to jeszcze teraz wybieracie termin, gdzie spora liczba osób już jest na co innego zapisana. Bardzo nieodpowiedzialne postępowanie, moim zdaniem.

Posted

Wiecie co....
Jestem delikatnie mowiac, wqrwiona!

Bardzo zalezalo mi na zaliczeniu wszystkich pucharkow w tym roku, bo jest to prawdopodobnie ostatni rok mojego intensywnego biegania.

:angryy:

Posted

Flaire
A jak ja mialam robic zawody 23 kwietnia i OGLOSILAM ta date, to jakos inni nie wachali sie zrobic w tym czasie seminarium...wtedy nikt sie nie przejmowal, ze seminarium i zawody beda w tym samym terminie :( Rozumiem, ze zawody nieoficjalne to malo w porownaniu z seminarium z dobrym szkoleniowcem, ale mozna bylo przynajmniej napisac, ze sorry, za termin, ale innego nie mielismy, ble, ble, ble...

Posted

niuka napisał(a):
hej
zawody sie odbeda (jak najbardziej Pucharowe (nie wiem skad ta plotka?)) jednak zaistanily problemy z dogadaniem sie i musielismy zmienic termin zawodow, bardzo mi przykro - bardzo zalezalo mi na dacie 8-9 kwietnia

Kurcze, strasznie mi przykro, mowiac szczerze, zwlaszcza, ze specjalnie nie zglosilam psow na wystawe do NDM, zebym mogla wziac udzial w zawodach... Wiem, ze Musialek tez. No zesz motyla noga #$%&^%#

Posted

[quote name='saJo']Flaire
A jak ja mialam robic zawody 23 kwietnia i OGLOSILAM ta date, to jakos inni nie wachali sie zrobic w tym czasie seminarium...wtedy nikt sie nie przejmowal, ze seminarium i zawody beda w tym samym terminie :( Rozumiem, ze zawody nieoficjalne to malo w porownaniu z seminarium z dobrym szkoleniowcem, ale mozna bylo przynajmniej napisac, ze sorry, za termin, ale innego nie mielismy, ble, ble, ble...
soJo, chyba nie do końca rozumiesz, o co tu chodzi, więc spróbuję raz jeszcze wytłumaczyć.

Że terminy ważnych imprez będą się nakładały jest nieuniknione jeśli będzie dużo imprez i z tego można się tylko cieszyć, bo to znaczy, że mamy ich sporo. :multi: Nie wiem, która impreza (Twoja czy Carl) miała termin 22-23 zaklepany wcześniej i dla mnie nie jest to istotne - bo każdy miał wolny wybór, która impreza była dla niego ważniejsza.

Ale gdy ogłaszamy datę imprezy po tym, jak termin zgłoszeń na inną imprezę jest już zamknięty, odbieramy osobom zgłoszonym na tę inną imprezę możliwość wyboru.

To, i tylko to, stanowi - moim zdaniem - zachowanie niefair i nieodpowiedzialne.

Posted

Mokka, na wystawke wybieram sie w niedziele:lol:

Ale co prawda to prawda, takie oglaszanie zmiany terminu tydzien przed zawodami jest bardzo nieodpowiedzialne. Wiecej nie powiem, bo na zadna inna impreze w tym czasie sie nie zapisalam, a zalezy mi tylko na tym, zeby mi sie nie pokrylo z Czechami i Plockiem...:roll:

Posted

Halooo... mi też jest o tyle przykro, bo po pierwsze bardzo nastawiałam się na te zawody, a po drugie-też zrezygnowałam dla nich z wystawy w NDM...

...ale...

...Niestety ta sytuacja wynikła z przyczyn nie do końca zależnych od nas. Próba zmiany terminu to też nie jest tam jakieś nasze widzimisię, a jedynie próba zorganizowania zawodów-to źle że chcemy nasze plany doprowadzić do końca?! Sugerowanie, a nawet pisanie wprost, że termin zastępczy jest wybrany tak żeby wyeliminować konkurencję, jest po prostu absurdalne. Nic więcej na ten temat nie napiszę, Flaire, niestety przeszłaś samą siebie.

Słonka moje... Przecież nam najbardziej z całego agilitowego światka zależy na tych zawodach, więc nie traktujcie nas tak jakby to wszystko była jakaś wyrachowana gra z naszej strony...
Poza tym to niestety nie są ani pierwsze, ani ostatnie zawody, z którymi są problemy... :(