missieek Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 suczka jest juz wysterylizowana potrzebna pomoc w oglaszaniu rozliczenie: koszt kastracji 150zl+40zl dojazd 150zl pokrywa Akcja - STERYLIZACJA wplaty 50zl Therion 50zl Ulka18 przeznaczylam na dojazd 40zl zakup zapasu antybiotyku 55zl antybiotyk podaje zwierzakom po kastracji (a ze juz sporo w tym roku zwierzakow wykastrowalam to zapas zakupiony w lutym juz sie skonczyl) reszta 5zl niech bedzie wkladem w jedzenie ------------------------------------------------------------------------------- w miejscowosci Slawkow na slasku zajelam sie kastracja dzikich kotow od karmicielek dowiedzialam sie ze po miescie blaka sie juz od dawna bezdomna suka na moje oko czesto rodzi bo sutki duze kto pomoze suce? trzeba znalezc dla niej chociaz DT a juz napewno wykastrowac - tylko za co i co po kastracji - puscic spowrotem na ulice miasta? Quote
missieek Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 duze sutki, jeszcze nie wyglada na ciaze Quote
Ulka18 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Pokazuj sie sunieczko. Moze jakies schronisko pomoze? W Gliwicach, Zabrzu sa dosc dobre schroniska. Lepsze to niz blakanie sie po ulicy. Quote
Therion Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Podnosze Missieek ona podobna do tej wyrzuconej u Was pod lasem w zimie Quote
Therion Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Ulka nie masz kogos chetnego na collie , u missieek jedna siedzi. Quote
Ulka18 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Nie mam chetnego na collie. Ja juz na forum collie nie dzialam, mam dozywotniego bana wlasnie za takie nierasowce :wink: Quote
polciuaa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 ja również się melduje na wątku małej.;) w górę! Quote
missieek Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 podnosze [COLOR=Red][B]POTRZEBNY SPONSOR sterylki[/B][/COLOR] potrzebne DT [IMG]http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/wp-content/uploads/inne/slawkow/suka5.jpg[/IMG] Quote
Ulka18 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Ile potrzeba? Moze wygospodaruje 50 zeta na ten cel. Quote
missieek Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 potrzeba 150zl na sam zabieg 40zl abym mogla dojechac do krakowa Quote
Ulka18 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Wplacilam 50 zl. Moze ktos jeszcze wspomoze suczynke? Quote
zerduszko Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Ja juz nie dam rady, ale myslę.... A jeszcze dług Czarnej nie zapłacony :/ Quote
zerduszko Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Zgłosiłam sunię do kolejki, jest druga http://www.dogomania.pl/threads/184498-Akcja-STERYLIZACJA-(by-bezdomniak%C3%B3w-by%C5%82o-mniej) ale potrzebna faktura. Quote
Soema Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Zerduszko zgłosiła sunie do kolejki http://www.dogomania.pl/threads/184498-Akcja-STERYLIZACJA-%28by-bezdomniak%C3%B3w-by%C5%82o-mniej%29?p=14571219#post14571219 więc brakującą kwotę pokryjemy z akcji. Faktura musi być na fundację z pierwszego postu. Quote
missieek Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 ok dzieki pytanie na jaka kwote ma byc faktura mamy na watku 100zl kastracja 150+40 czyli faktura na 90zl? i od razu pisze jak moge suce pomoc najpierw musze ja zlapac pozniej chwile u mnie zanim terminu nie ustale pozniej jazda do weta na kastracje i po 3-6 dniach powrot na ulice miasta tyle moge zrobic jesli za malo to prosze o szukanie DT dla niej... Quote
Soema Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Missieek to zależy od weta i od Was, może być na całość i wtedy co macie wpłacicie na konto akcji. Zerduszko jest stałym deklarowiczem i jako zgłaszająca sukę ma 100% refundację, ale miło będzie jak coś do skarbonki wrzucicie. Ja jako DT póki co odpadam... i tak mam nadprogramowo szczeniaka :( Quote
zerduszko Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Jak część kasy jest, to najlepiej chyba na 90 zł fakturę wziąć?? Jakby się udało zdjęcia jej zrobić, to a nóż dom by się znalazł :( Quote
missieek Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 suczka jest od tygodnia u mnie zlapala ja jedna z karmicielek kotow suka trafila do mnie w zaawansowanej ciazy w zeszly piatek wstepnie termin kastracji udalo mi sie umowic na wtorek a suka w poniedzialek urodzila dwa martwe szczeniaki od razu dostala antybiotyk bo mogl to byc wynik zakazenia a moze wieku, a moze byl jeszcze inny powod odklejenia sie lozyska wstepnie umowiona jestem na kastracje za tydzien suczka okazala sie wielkim przytulakiem, lubi kontakt z ludzmi ladnie chodzi na smyczy, zalatwia sie na zewnatrz ale sa i wady pozostawiona sama szczeka i wyje potrafi otwierac drzwi przy pomocy klamki chetnie skorzysta z okna aby znalezc sie na zewnatrz jak jest sama mozliwe ze potrafi przeskakiwac przez siatke suczka moglaby zamieszkac w bloku z jakas starsza osoba ktora wiekszosc czasu jest w domu ale ciezko kogos takiego znalzc u mnie bedzie jeszcze ok 2-3 tygodnie Quote
Recommended Posts