Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, że właściciele Spajkusia nie będą mieli nic przeciw temu, ze wkleję fragmenty wiadomości od Nich... No i foty!!!

Witam!
Wysyłamy kilka domowych fotek Spajkiego. Jest już późno, napiszę więc
tylko, ze aklimatyzacja w naszym towarzystwie przebiega jak najbardziej
OK. A w ramach ciekawostki dodam, że byliśmy dziś na spacerze w
okolicach lasu i Spajki okazał się całkiem niezłym myśliwym - taką miał
ochotę pogonic za sarnami :)
To tyle pokrótce, nie było na razie czasu, aby zarejestrowac się na
forum, ale wkrótce się zarejestrujemy i wrzucimy kilka fotek

Mam właśnie wolną chwilę, więc napiszę kilka słów o aklimatyzacji Spajka w nowym miejscu... :)
Wczoraj zabraliśmy go na baaaardzo długi spacer i okazało się, że jest niestrudzonym towarzyszem pieszych wycieczek. Po powrocie czym prędzej wszamał kolację i już na leżąco machał ogonem ciesząc się z wyprawy. Niestety nie zabraliśmy aparatu na spacer, ale Andrzej mówił mi, ze przesłał Pani kilka fotek Spajka z domku i już na nich widać radosny pyszczek psiaka, a jego radość wciąż rośnie i rośnie.
Ogólnie Spajki jest bardzo grzeczny i z każdą chwilą pokazuje nam jakim jest super psem :) Spokojnie przesypia noce, a kiedy ma chęć na zabawę i/lub zachce mu się czułości biega z piłką i domaga się pieszczot :) W temacie spacerku dwa raz mu nie trzeba powtarzać. Z zostawaniem w domu też nie ma większego problemu - dzisiaj na próbę na 20 min. został sam w domu i przeszedł ją celująco za co w nagrodę dostał parówkę.
Tak w skrócie wyglądają pierwsze dni Spajkiego w nowym domu, niebawem prześle Pani kolejne relacje z dalszej aklimatyzacji naszego super psa :)

I właśnie takie chwile i takie wiadomości pozwalają nie zwątpić w sens pomocy zwierzakom! Prawda??
Serce rośnie, dusza śpiewa.... itd :)
A teraz foty:

Posted

Prawda. Bardzo się cieszę Tayga właśnie dla takich chwil My Dogomaniacy żyjemy. Wspaniały psiak i Wyjątkowi Ludzie to musiało się udać. Najbardziej podoba mi się Spajki z uniesioną łapką jakby mówił: No teraz już rzucaj a ja migiem złapie.:lol::lol: