Lucyna Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 W łaśnie przeczytałam wątek Amisia, tak mi przykro ... Quote
tayga Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Myślę, że właściciele Spajkusia nie będą mieli nic przeciw temu, ze wkleję fragmenty wiadomości od Nich... No i foty!!! Witam! Wysyłamy kilka domowych fotek Spajkiego. Jest już późno, napiszę więc tylko, ze aklimatyzacja w naszym towarzystwie przebiega jak najbardziej OK. A w ramach ciekawostki dodam, że byliśmy dziś na spacerze w okolicach lasu i Spajki okazał się całkiem niezłym myśliwym - taką miał ochotę pogonic za sarnami :) To tyle pokrótce, nie było na razie czasu, aby zarejestrowac się na forum, ale wkrótce się zarejestrujemy i wrzucimy kilka fotek Mam właśnie wolną chwilę, więc napiszę kilka słów o aklimatyzacji Spajka w nowym miejscu... :) Wczoraj zabraliśmy go na baaaardzo długi spacer i okazało się, że jest niestrudzonym towarzyszem pieszych wycieczek. Po powrocie czym prędzej wszamał kolację i już na leżąco machał ogonem ciesząc się z wyprawy. Niestety nie zabraliśmy aparatu na spacer, ale Andrzej mówił mi, ze przesłał Pani kilka fotek Spajka z domku i już na nich widać radosny pyszczek psiaka, a jego radość wciąż rośnie i rośnie. Ogólnie Spajki jest bardzo grzeczny i z każdą chwilą pokazuje nam jakim jest super psem :) Spokojnie przesypia noce, a kiedy ma chęć na zabawę i/lub zachce mu się czułości biega z piłką i domaga się pieszczot :) W temacie spacerku dwa raz mu nie trzeba powtarzać. Z zostawaniem w domu też nie ma większego problemu - dzisiaj na próbę na 20 min. został sam w domu i przeszedł ją celująco za co w nagrodę dostał parówkę. Tak w skrócie wyglądają pierwsze dni Spajkiego w nowym domu, niebawem prześle Pani kolejne relacje z dalszej aklimatyzacji naszego super psa :) I właśnie takie chwile i takie wiadomości pozwalają nie zwątpić w sens pomocy zwierzakom! Prawda?? Serce rośnie, dusza śpiewa.... itd :) A teraz foty: Quote
Igiełka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Prawda. Bardzo się cieszę Tayga właśnie dla takich chwil My Dogomaniacy żyjemy. Wspaniały psiak i Wyjątkowi Ludzie to musiało się udać. Najbardziej podoba mi się Spajki z uniesioną łapką jakby mówił: No teraz już rzucaj a ja migiem złapie.:lol::lol: Quote
Lucyna Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Tak się cieszę, dziękujemy za domek dla psiaczka ... jest już szczęśliwy ... Quote
Recommended Posts