Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AGA35']doszła kasiu bardzo dziękujemy .Rozpisane jest wszystko w pierwszym poście :-)[/QUOTE]
A widzisz gamoń jestem. Wpadam zwykle tylko biegiem na chwilkę w przerwie na kawkę popatrzeć co u zaprzyjaźnionych ciapków i lecę do ostatnich postów, więc nie zauważyłam, że taka śliczną buchalterię prowadzisz w pierwszym poście:-)

Posted

ciotki mam pytanko, gdzie jest oglaszana sunka bo moglabym kilka ogloszen jej porobic no i troche wykupic z bazarku zeby domki mogly sie rozgladac za Bunieczka :D

a ten bazarek znalazlam do ogloszen, jedno kosztuje 0,50gr to nie zbiednieje jak jej tez kilka wykupie;)
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/178334-Wielki-BAZARRRRRRO-ogA-oszeniowy-Na-wrzesiA-skie-psiaki-Do-koA-ca-marca-2010r"]http://www.dogomania.pl/threads/178334-Wielki-BAZARRRRRRO-ogA-oszeniowy-Na-wrzesiA-skie-psiaki-Do-koA-ca-marca-2010r[/URL]

[B]edit: spojrzalam na 1 strone i widze ze ma juz takie same ogloszenia:oops: ale moze by sie wiecej przydalo?
jakby co piszcie;)[/B]

Posted

dzisiaj przeżyłyśmy z Bunią chwilę prawdy. Ona tak pięknie chodzi na smyczy , talk pilnuje się człowieka ia taka wpatrzona że nie maiłam sumienia cały czas na smyczy ją trzymać :cool3:w związku z tym Bunia pobiegała sobie luzem fotek niestety nie zrobiłam ponieważ byłam skupiona na niej czy oby jakiś niemądry pomysł jej nie strzeli do głowy ale nie pobiegała, poszalała i biegusiem do mnie przyleciała. Jutro zrobimy fotki z szaleństw. Kochana suńka:loveu: i wcale nie uciekinierka tak jak przestrzegały dziewczyny które ją przywiozły:multi: ona kocha człowieka za odrobinkę serca które się jej okaże. Trzeba było widzieć jak odbiegła ze 20 metrów - ja strach w oczach -a ona załatwiła się i pędem do mnie merdając ogonkiem - jakaż była moja ulga

Posted

[quote name='AlinaS']dzisiaj przeżyłyśmy z Bunią chwilę prawdy. Ona tak pięknie chodzi na smyczy , talk pilnuje się człowieka ia taka wpatrzona że nie maiłam sumienia cały czas na smyczy ją trzymać :cool3:w związku z tym Bunia pobiegała sobie luzem fotek niestety nie zrobiłam ponieważ byłam skupiona na niej czy oby jakiś niemądry pomysł jej nie strzeli do głowy ale nie pobiegała, poszalała i biegusiem do mnie przyleciała. Jutro zrobimy fotki z szaleństw. Kochana suńka:loveu: i wcale nie uciekinierka tak jak przestrzegały dziewczyny które ją przywiozły:multi: ona kocha człowieka za odrobinkę serca które się jej okaże. Trzeba było widzieć jak odbiegła ze 20 metrów - ja strach w oczach -a ona załatwiła się i pędem do mnie merdając ogonkiem - jakaż była moja ulga[/QUOTE]

Pani Alu, nawet Pani nie wie jakie radosne wieści Pani przekazała. Jak przywiozłyśmy dziewczynkę, mówiłysmy, że może być ucikinierką, bo całe życie najprawdopodobniej była na ulicy. Z Pani relacji wynika, że suńka jednak chyba miała kiedyś dom. Skoro umie się zachować i w domu, i na spacerku to tylko gra na jej korzyść. Jestem dobrej myśli. Czy Bunia została zaszczepiona? W czwartek chciałabym ją zabrać na sterylizację. Będę jeszcze dzwonić w tej sprawie. Trzymajcie się kobietki:lol:

Posted

Bunia jest przekochana i słucha się osoby której zaufa tak było z Panią z kiosku u której siedziała za dnia. Pani Alino ja jutro dam Kago nr tel. do Pani i się umówicie co do wydania suni na zabieg a potem Kago ją tez odwiezie do Pani. Kago przywoziła z nami Bunię do Pani .

Posted

[quote name='Ilka21']Bunia jest przekochana i słucha się osoby której zaufa tak było z Panią z kiosku u której siedziała za dnia. Pani Alino ja jutro dam Kago nr tel. do Pani i się umówicie co do wydania suni na zabieg a potem Kago ją tez odwiezie do Pani. Kago przywoziła z nami Bunię do Pani .[/QUOTE]

No, to dzisiaj Junior odjechal do domku stałego. Przez miesiąc będzie mieszkał w domu, a potem zamieszka w ogrodzie razem ze swoim nowym starszym kolegą. Smutno mi trochę, ale wiem, że będzie mial tam jak w niebie.

Posted

[quote name='obraczus87']Super wieści Pani Alinko!!! Ja zawsze wiedziałam, że u Pani pieski sa otoczone miłościa ;)[/QUOTE]

Staram się jak mogę i chyba jakoś mi się lepiej czy gorzej udaje dogadać z psiakami które są u mnie - może dlatego że przez ten czas co są u mnie traktuję je jak własne

Posted

[quote name='AlinaS']Staram się jak mogę i chyba jakoś mi się lepiej czy gorzej udaje dogadać z psiakami które są u mnie - może dlatego że przez ten czas co są u mnie traktuję je jak własne[/QUOTE]

One na pewno to czuja. Wszystkie psy w Pania wpatrzone :)

Posted

[quote name='AGA35']super wiesci pani Alino ...jak obszczekała to znaczy że czuje sie jak u siebie ...[/QUOTE]
I broni:evil_lol::evil_lol: A jakże:lol: A jak panią ukradną to co ze mną będzie:-( Znowu ulica:shake: O nie Bunia na to nie pozwoli oj nie:eviltong: