AGA35 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 doszła kasiu bardzo dziękujemy .Rozpisane jest wszystko w pierwszym poście :-) Quote
Kago Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='AGA35']doszła kasiu bardzo dziękujemy .Rozpisane jest wszystko w pierwszym poście :-)[/QUOTE] A widzisz gamoń jestem. Wpadam zwykle tylko biegiem na chwilkę w przerwie na kawkę popatrzeć co u zaprzyjaźnionych ciapków i lecę do ostatnich postów, więc nie zauważyłam, że taka śliczną buchalterię prowadzisz w pierwszym poście:-) Quote
AGA35 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 A jaki kochany ten "gamoń" !!!!!! i co my byśmy zrobiły bez niego :eviltong: Quote
Vasco Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Bunieczko dla Ciebie musi czekać gdzieś najlepszy domek, pokazuj się suniu:) Quote
Gosiapk Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Bunia zbiera deklaracje stałe na opłacenie hoteliku :) Quote
Ilka21 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 pieniązki z bazarku mojego wrzucone do Buniowego koszyczka :) Quote
AGA35 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 wrzucone i rozpisane w pierwszym poście :-) Quote
*anusia&ajlu* Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 ciotki mam pytanko, gdzie jest oglaszana sunka bo moglabym kilka ogloszen jej porobic no i troche wykupic z bazarku zeby domki mogly sie rozgladac za Bunieczka :D a ten bazarek znalazlam do ogloszen, jedno kosztuje 0,50gr to nie zbiednieje jak jej tez kilka wykupie;) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/178334-Wielki-BAZARRRRRRO-ogA-oszeniowy-Na-wrzesiA-skie-psiaki-Do-koA-ca-marca-2010r"]http://www.dogomania.pl/threads/178334-Wielki-BAZARRRRRRO-ogA-oszeniowy-Na-wrzesiA-skie-psiaki-Do-koA-ca-marca-2010r[/URL] [B]edit: spojrzalam na 1 strone i widze ze ma juz takie same ogloszenia:oops: ale moze by sie wiecej przydalo? jakby co piszcie;)[/B] Quote
AGA35 Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 nowe allegro buni [URL]http://www.allegro.pl/item948838479_bunia_tylko_mnie_pokochaj.html[/URL] Quote
AlinaS Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 dzisiaj przeżyłyśmy z Bunią chwilę prawdy. Ona tak pięknie chodzi na smyczy , talk pilnuje się człowieka ia taka wpatrzona że nie maiłam sumienia cały czas na smyczy ją trzymać :cool3:w związku z tym Bunia pobiegała sobie luzem fotek niestety nie zrobiłam ponieważ byłam skupiona na niej czy oby jakiś niemądry pomysł jej nie strzeli do głowy ale nie pobiegała, poszalała i biegusiem do mnie przyleciała. Jutro zrobimy fotki z szaleństw. Kochana suńka:loveu: i wcale nie uciekinierka tak jak przestrzegały dziewczyny które ją przywiozły:multi: ona kocha człowieka za odrobinkę serca które się jej okaże. Trzeba było widzieć jak odbiegła ze 20 metrów - ja strach w oczach -a ona załatwiła się i pędem do mnie merdając ogonkiem - jakaż była moja ulga Quote
Kago Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='AlinaS']dzisiaj przeżyłyśmy z Bunią chwilę prawdy. Ona tak pięknie chodzi na smyczy , talk pilnuje się człowieka ia taka wpatrzona że nie maiłam sumienia cały czas na smyczy ją trzymać :cool3:w związku z tym Bunia pobiegała sobie luzem fotek niestety nie zrobiłam ponieważ byłam skupiona na niej czy oby jakiś niemądry pomysł jej nie strzeli do głowy ale nie pobiegała, poszalała i biegusiem do mnie przyleciała. Jutro zrobimy fotki z szaleństw. Kochana suńka:loveu: i wcale nie uciekinierka tak jak przestrzegały dziewczyny które ją przywiozły:multi: ona kocha człowieka za odrobinkę serca które się jej okaże. Trzeba było widzieć jak odbiegła ze 20 metrów - ja strach w oczach -a ona załatwiła się i pędem do mnie merdając ogonkiem - jakaż była moja ulga[/QUOTE] Pani Alu, nawet Pani nie wie jakie radosne wieści Pani przekazała. Jak przywiozłyśmy dziewczynkę, mówiłysmy, że może być ucikinierką, bo całe życie najprawdopodobniej była na ulicy. Z Pani relacji wynika, że suńka jednak chyba miała kiedyś dom. Skoro umie się zachować i w domu, i na spacerku to tylko gra na jej korzyść. Jestem dobrej myśli. Czy Bunia została zaszczepiona? W czwartek chciałabym ją zabrać na sterylizację. Będę jeszcze dzwonić w tej sprawie. Trzymajcie się kobietki:lol: Quote
Ilka21 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Bunia jest przekochana i słucha się osoby której zaufa tak było z Panią z kiosku u której siedziała za dnia. Pani Alino ja jutro dam Kago nr tel. do Pani i się umówicie co do wydania suni na zabieg a potem Kago ją tez odwiezie do Pani. Kago przywoziła z nami Bunię do Pani . Quote
AGA35 Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 no to pierwsze lody przełamane bunieczka sie oswoiła z nowym otoczeniem super !!!! Quote
Kago Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='Ilka21']Bunia jest przekochana i słucha się osoby której zaufa tak było z Panią z kiosku u której siedziała za dnia. Pani Alino ja jutro dam Kago nr tel. do Pani i się umówicie co do wydania suni na zabieg a potem Kago ją tez odwiezie do Pani. Kago przywoziła z nami Bunię do Pani .[/QUOTE] No, to dzisiaj Junior odjechal do domku stałego. Przez miesiąc będzie mieszkał w domu, a potem zamieszka w ogrodzie razem ze swoim nowym starszym kolegą. Smutno mi trochę, ale wiem, że będzie mial tam jak w niebie. Quote
AGA35 Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 nie płacz kasiu mozemy zorganizowac zastępstwo za juniora :-) Quote
obraczus87 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Super wieści Pani Alinko!!! Ja zawsze wiedziałam, że u Pani pieski sa otoczone miłościa ;) Quote
AlinaS Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='obraczus87']Super wieści Pani Alinko!!! Ja zawsze wiedziałam, że u Pani pieski sa otoczone miłościa ;)[/QUOTE] Staram się jak mogę i chyba jakoś mi się lepiej czy gorzej udaje dogadać z psiakami które są u mnie - może dlatego że przez ten czas co są u mnie traktuję je jak własne Quote
obraczus87 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='AlinaS']Staram się jak mogę i chyba jakoś mi się lepiej czy gorzej udaje dogadać z psiakami które są u mnie - może dlatego że przez ten czas co są u mnie traktuję je jak własne[/QUOTE] One na pewno to czuja. Wszystkie psy w Pania wpatrzone :) Quote
AlinaS Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Bunieczka całkiem już u siebie w domu - dzisiaj obszczekała koleżankę która przyszła rano na kawę Quote
AGA35 Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 super wiesci pani Alino ...jak obszczekała to znaczy że czuje sie jak u siebie ... Quote
AlinaS Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='AGA35']super wiesci pani Alino ...jak obszczekała to znaczy że czuje sie jak u siebie ...[/QUOTE] I broni:evil_lol::evil_lol: A jakże:lol: A jak panią ukradną to co ze mną będzie:-( Znowu ulica:shake: O nie Bunia na to nie pozwoli oj nie:eviltong: Quote
Recommended Posts