Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zagladam tu sie wyzalic ze Zary lapy tylne na przeswietleniu slabo wygladaja (ostrocos tam i hip displasia) i na Metacam ja wet wrzucil a tu takie smutne wiesci.....

Bozie, te psiaki nie mialy nikogo zeby sie nimi w pore zajac i takie same poumieraly :(

Gdzie sie ta bieda psia tulala i jak dlugo sie musial tulac zeby do takiego stanu dojsc? :(

I Kora biedulka.....
Tak mi strasznie przykro dziewczyny :(

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='bela51']Pamietacie Kore ? Oneczke, ktora była mi tak bliska?:-( Własnie dowiedizlam sie, ze nie zyje.. Dawno tak nie plakalam:placz:[/QUOTE]
Kora? Kora? Co sie stało???
Czy nie za dużo tego??? :placz:

• 3 weeks later...
Posted

Cholera, kiedyś do mnie dzwoniła, nie zapisałam numeru. Kto ma? Trzeba się dowiedzieć co u Emi słychać.
A jak poszła do pracy i czasu nie ma?
Może potrzebuje kawy na wcześniejszą pobudkę? Zawsze się upominała... i o ciasto...

[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images8.fotosik.pl/1512/1bd8f1a245310e4emed.jpg[/IMG][/URL]

A dla tych na diecie mam TORT!

[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images8.fotosik.pl/1512/96b01be645fd0aa7.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Z tego co widzę to Emi ma neta ;)
[COLOR=red]Ostatnio aktywny[/COLOR][COLOR=red] 21-03-2011 21:51[/COLOR]ale może nie ma chęci pisać, tylko poczytać, być tutaj - tak bywa.
Czasem chce się pobyć wśród ludzi, ale nie uczestniczyć w rozmowach.
Przyjdzie czas to się na pewno odezwie ;)

Posted

[quote name='tayga']A więc to tak... bywa, podczytuje, a my się o Nią martwimy.
Emi... napisz słówko chociaż.[/QUOTE]
A ja nawet widziałam ze na innym wątku się udziela :mad:

Posted

[quote name='-pollacca']Witam Tayga!!! prosze napisz co z tym lezacym,wychudzonym psiuniem sie dzieje????????????biedaczek ladny i wycienczony.[/QUOTE]
Z którym psiakiem? Chyba za duzo się przez moje łapy przewija.
Tym owczarkiem znalezionym?
Dobę po znalezieniu jadł, pił, był łagodny...
Umarł po dwóch dniach :( Przyczyna nieznana... :(
Został pochowany w lesie :(

Posted

[quote name='Agmarek'] I znów mi się to przypomniało :-([/QUOTE]
Ja ciągle pamiętam... :(

Zobaczcie ostatnie posty u staruszka z mojego podpisu. Wczoraj nastąpił cud!!!

Posted

Na jakim watku sie udzuielalam? Gdzie?

Na Anglie RAZ weszlam kiedys, dzisiaj drugi raz....

Mam straszne klopoty z Zara, morda jej sie nie zamyka, nie moge nawet na 2 minuty z domu wyjsc bo klapie paszcza az wroce.

Mloda wyladowala w szpitalu w poniedzialek, musialam z domu wychodzic do szpitala z sercem na ramieniu bo caly cas jak mnie nie bylo to Zara przwyla przeszczekala z przerwami na odech tylko chyba.

Rece mi opadaja co zrobic bo moze sie skonczyc na potrzebie nowego domu dla Zary.

Teraz jak nie pracuje jest jeszcze gorzej bo sie p[sica przyzwyczaila znowu ze w domu jestem caly czas (nie, nie znalazlam pracy jeszcze).

To co mam pisac?

Deprecha na calego....

Jak bedzie cos ciekawego to napisze, narazie w dolku siedze i to bardzo gleboko.... :(

Mloda 4 dni w szpitalu byla, mialam CT i MRI glowy, punkcje i cholera wie co i jak zwykle NIC na badaniach nie wyszlo - wypisali ja praktycznie bez diagnozy z antybiotykiem na ucho - chociaz do ucha zajrzeli diopiero jak ja im dziure w brzuchu wiercilam 3 dni bo szukali cholera wie czego - miala potworne bole glowy.

Teraz jest w domu, co chwile ja trzepie, glowa nadal ja boli i pawia puszcza od czasu do czasu.

Mnie leb peka, mam ochote spakowac paczke fajek i wypier...c w jakies Bieszczady, zaszyc sie w jakiesj dzungli i ludzi nie widziec do konca zycia - psica tam niech sobie morde pruje ile chce.

Tu nie moze - i jak ja jej to mam wytlumaczyc?

Buzka wszystkim :(