Emigrantka Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Zagladam tu sie wyzalic ze Zary lapy tylne na przeswietleniu slabo wygladaja (ostrocos tam i hip displasia) i na Metacam ja wet wrzucil a tu takie smutne wiesci..... Bozie, te psiaki nie mialy nikogo zeby sie nimi w pore zajac i takie same poumieraly :( Gdzie sie ta bieda psia tulala i jak dlugo sie musial tulac zeby do takiego stanu dojsc? :( I Kora biedulka..... Tak mi strasznie przykro dziewczyny :( Quote
Agmarek Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='bela51']Pamietacie Kore ? Oneczke, ktora była mi tak bliska?:-( Własnie dowiedizlam sie, ze nie zyje.. Dawno tak nie plakalam:placz:[/QUOTE] Kora? Kora? Co sie stało??? Czy nie za dużo tego??? :placz: Quote
bela51 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Czarodziejka wszystko opisała na jej wątku, nie mam siły, wierzcie mi, rycze, jak po wlasnym psie. Quote
Agmarek Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='bela51']Czarodziejka wszystko opisała na jej wątku, nie mam siły, wierzcie mi, rycze, jak po wlasnym psie.[/QUOTE] Już wiem...przeczytałam... Quote
bela51 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Nie było mnie u Was prawie miesiac. Ale tu tez cisza... Dziewczyny, co słychac? Emi, znalazlas prace? Jak Twoj zwierzyniec ? Quote
Agmarek Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 No widzisz...Emi się nie odzywa...mam nadzieję że wszystko w porządku. Quote
Agmarek Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Nie. Chyba nie. Znamy się tu już prawie jak rodzina. Chyba by nam o tym powiedziała że rezygnuje. Co? Nie zostawiłaby nas tutaj ot tak...:-( Quote
tayga Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Cholera, kiedyś do mnie dzwoniła, nie zapisałam numeru. Kto ma? Trzeba się dowiedzieć co u Emi słychać. A jak poszła do pracy i czasu nie ma? Może potrzebuje kawy na wcześniejszą pobudkę? Zawsze się upominała... i o ciasto... [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images8.fotosik.pl/1512/1bd8f1a245310e4emed.jpg[/IMG][/URL] A dla tych na diecie mam TORT! [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images8.fotosik.pl/1512/96b01be645fd0aa7.jpg[/IMG][/URL] Quote
Agmarek Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 To ja tort biorę :diabloti: Chyba [B]Bela[/B] ma kontakt z Emi. Quote
bela51 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Nie, nie mam. Miałam jej numer w Polsce, wtedy rozmawiałysmy. Quote
tayga Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Wyślę jej maila, moze tylko na dogo nie wchodzi :( Quote
Iv_ Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Z tego co widzę to Emi ma neta ;) [COLOR=red]Ostatnio aktywny[/COLOR][COLOR=red] 21-03-2011 21:51[/COLOR]ale może nie ma chęci pisać, tylko poczytać, być tutaj - tak bywa. Czasem chce się pobyć wśród ludzi, ale nie uczestniczyć w rozmowach. Przyjdzie czas to się na pewno odezwie ;) Quote
tayga Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 A więc to tak... bywa, podczytuje, a my się o Nią martwimy. Emi... napisz słówko chociaż. Quote
Agmarek Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 [quote name='tayga']A więc to tak... bywa, podczytuje, a my się o Nią martwimy. Emi... napisz słówko chociaż.[/QUOTE] A ja nawet widziałam ze na innym wątku się udziela :mad: Quote
Cantadorra Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Emi, zostałaś przyłapana na zaniedbywaniu nas :) na swoim wątku :) To tak, jakby zaprosić gości do salonu i iść do innego pokoju :) Quote
Agmarek Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='tayga']:obrazic:Ja się obrażam :obrazic:[/QUOTE] To chyba i ja strzelę focha :roll: Quote
-pollacca Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Witam Tayga!!! prosze napisz co z tym lezacym,wychudzonym psiuniem sie dzieje????????????biedaczek ladny i wycienczony. Quote
tayga Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='-pollacca']Witam Tayga!!! prosze napisz co z tym lezacym,wychudzonym psiuniem sie dzieje????????????biedaczek ladny i wycienczony.[/QUOTE] Z którym psiakiem? Chyba za duzo się przez moje łapy przewija. Tym owczarkiem znalezionym? Dobę po znalezieniu jadł, pił, był łagodny... Umarł po dwóch dniach :( Przyczyna nieznana... :( Został pochowany w lesie :( Quote
Agmarek Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Tak. Myślę że to o niego Pollacca pytała. I znów mi się to przypomniało :-( Quote
tayga Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='Agmarek'] I znów mi się to przypomniało :-([/QUOTE] Ja ciągle pamiętam... :( Zobaczcie ostatnie posty u staruszka z mojego podpisu. Wczoraj nastąpił cud!!! Quote
Agmarek Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Widziałam. Pamiętam tego psiaczka. Powodzenia dla Lakusia. Quote
Emigrantka Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Na jakim watku sie udzuielalam? Gdzie? Na Anglie RAZ weszlam kiedys, dzisiaj drugi raz.... Mam straszne klopoty z Zara, morda jej sie nie zamyka, nie moge nawet na 2 minuty z domu wyjsc bo klapie paszcza az wroce. Mloda wyladowala w szpitalu w poniedzialek, musialam z domu wychodzic do szpitala z sercem na ramieniu bo caly cas jak mnie nie bylo to Zara przwyla przeszczekala z przerwami na odech tylko chyba. Rece mi opadaja co zrobic bo moze sie skonczyc na potrzebie nowego domu dla Zary. Teraz jak nie pracuje jest jeszcze gorzej bo sie p[sica przyzwyczaila znowu ze w domu jestem caly czas (nie, nie znalazlam pracy jeszcze). To co mam pisac? Deprecha na calego.... Jak bedzie cos ciekawego to napisze, narazie w dolku siedze i to bardzo gleboko.... :( Mloda 4 dni w szpitalu byla, mialam CT i MRI glowy, punkcje i cholera wie co i jak zwykle NIC na badaniach nie wyszlo - wypisali ja praktycznie bez diagnozy z antybiotykiem na ucho - chociaz do ucha zajrzeli diopiero jak ja im dziure w brzuchu wiercilam 3 dni bo szukali cholera wie czego - miala potworne bole glowy. Teraz jest w domu, co chwile ja trzepie, glowa nadal ja boli i pawia puszcza od czasu do czasu. Mnie leb peka, mam ochote spakowac paczke fajek i wypier...c w jakies Bieszczady, zaszyc sie w jakiesj dzungli i ludzi nie widziec do konca zycia - psica tam niech sobie morde pruje ile chce. Tu nie moze - i jak ja jej to mam wytlumaczyc? Buzka wszystkim :( Quote
Recommended Posts