Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cantadorra']
Agmarek, a do mnie to nie przysłałaś życzeń MMsowych. Och ty małpo :)[/QUOTE]
O ja wredna zapomniałam że telefon do Ciebie mam :oops:
Wybacz O Pani :modla:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Agmarek']O ja wredna zapomniałam że telefon do Ciebie mam :oops:
Wybacz O Pani :modla:[/QUOTE]

Wybaczam :) i liczę, że jeszcze coś dostanę, np. jakieś ładne zdjęcie twoje i Szansy.

Posted

[quote name='Cantadorra']Wybaczam :) i liczę, że jeszcze coś dostanę, np. jakieś ładne zdjęcie twoje i Szansy.[/QUOTE]
Jak tylko wróci do domu coś na dwóch nogach godne trzymać mój telefon to poproszę co by nam fotkę cyknąć :evil_lol:

Posted

[quote name='Cantadorra']Agmarek, ale miło na serduchu się zrobiło, jak dostałam mmska od ciebie. Dziękujemy i teraz lepiej mogę sobie wyobrazić ciebie :) Ładne z was babki :)[/QUOTE]
A ja to co? Nie dostanę żadnej fotusi? :-(

Posted

Emi, gdzie Ty przepadlas ? Chcialam Cie zaprosic do podnoszenia bazarku zmontowanego z Twoich ciuszkow ( tzn. na razie z ich czesci ). Bazar jest dla Barnaby.
[url]http://www.dogomania.pl/threads/200274-Bluzy-swetry-spodnie-od-XS-do-L-dla-ONka-Barnaby-do-30.01.br?p=16116322#post16116322[/url]

Posted

Dawaj no mnie to zdjęcie kobieto, bo aż mnie skręca z ciekawości :mad:
i podpiszcie proszę [url]http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=6370[/url]
Gdzie jest Emi? :roll:

Posted

A tutaj to już nikt nie zagląda??? :crazyeye: Nawet Emi??? :placz:
Dziewczyny zerknijcie proszę do tego onka [url]http://www.dogomania.pl/threads/200561-Pi%C4%99kny-ONek-porzucony[/url]

Posted

Emi a co u młodej? Jak Zara i kociaki? Przecież musi być coś co Cię trzyma przy życiu!
Nie podoba mi się to! :mad: Ty - taka pogodna kobieta która lubi żartować zamieniasz się w kogoś zupełnie innego (żeby nie napisać upierdliwą babę) weź się w garść bo się szybciej zestarzejesz i przytyjesz, a jeśli o to chodzi to jesteś moją opoką w tym kierunku, więc masz dawać dobry przykład a nie narzekać! :mad:
Na ten tychmast masz schować tego doła :mad: co to ma znaczyć?
Gdzie poranna kawa? Gdzie ciasteczka? Emi...opuszczasz się :angryy:

Posted

Emi, Agmarek ma racje. Ponarzekaj, pokrzycz troche, na pewno Ci ulzy.:mad::angryy:
Jestesmy Twoimi przyjaciołmi, po to sie ma przyjaciól, aby wysłuchali, jesli inaczej pomoc nie potrafią.:lol:
Mnie zawsze jest lepiej jesli moge ponarzekac i wyzalic sie.:lol:

Posted

Ty StaraBabo!!!!
Może byś tak napisała co u Was? Jak futrzaki? Może jakaś fotka?
Czy Ty nie widzisz, ze się martwimy o Ciebie???

Słuchajcie... wczoraj przyszła do mnie siora ze szwagrem. Jolka ma skomplikowaną przeszłość, to mój trzeci szwagier. A Mirek (41 lat) ma syna Marcina (22 lata) z pierwszego małżeństwa, którego sam wychowywał.
Jak ogólnie wiadomo wczoraj był Dzień Dziadka, ale jak dotąd w towarzystwie nikt nie zdziadział.
Siedzimy sobie, Mirek odbiera telefon, Marcin chce się z nim szybko zobaczyć. No to ściągamy małolata z dziewczyną do nas. A oni z flaszką i kopertą. W progu krzyczą wesoło do Mirka "wszystkiego najlepszego" i mu kopertę wręczają. W srodku zdjęcie z USG :)
Od dzisiaj do szwagra mówię TY DZIADU :)

Posted

Oj Emi Emi...jeszcze niedawno byłaś nastolatką, a teraz co? Stara baba? Każdy ma tyle lat na ile się czuje!!! A ja chcę tu jutro rano zobaczyć kawę i ciasteczka! :mad: Od Ciebie! :razz:

Bez dyskusji :angryy: