Agmarek Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [quote name='Cantadorra'] Agmarek, a do mnie to nie przysłałaś życzeń MMsowych. Och ty małpo :)[/QUOTE] O ja wredna zapomniałam że telefon do Ciebie mam :oops: Wybacz O Pani :modla: Quote
Cantadorra Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [quote name='Agmarek']O ja wredna zapomniałam że telefon do Ciebie mam :oops: Wybacz O Pani :modla:[/QUOTE] Wybaczam :) i liczę, że jeszcze coś dostanę, np. jakieś ładne zdjęcie twoje i Szansy. Quote
Agmarek Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [quote name='Cantadorra']Wybaczam :) i liczę, że jeszcze coś dostanę, np. jakieś ładne zdjęcie twoje i Szansy.[/QUOTE] Jak tylko wróci do domu coś na dwóch nogach godne trzymać mój telefon to poproszę co by nam fotkę cyknąć :evil_lol: Quote
Cantadorra Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Agmarek, ale miło na serduchu się zrobiło, jak dostałam mmska od ciebie. Dziękujemy i teraz lepiej mogę sobie wyobrazić ciebie :) Ładne z was babki :) Quote
Agmarek Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [quote name='Cantadorra']Agmarek, ale miło na serduchu się zrobiło, jak dostałam mmska od ciebie. Dziękujemy i teraz lepiej mogę sobie wyobrazić ciebie :) Ładne z was babki :)[/QUOTE] A ja to co? Nie dostanę żadnej fotusi? :-( Quote
bela51 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Emi, gdzie Ty przepadlas ? Chcialam Cie zaprosic do podnoszenia bazarku zmontowanego z Twoich ciuszkow ( tzn. na razie z ich czesci ). Bazar jest dla Barnaby. [url]http://www.dogomania.pl/threads/200274-Bluzy-swetry-spodnie-od-XS-do-L-dla-ONka-Barnaby-do-30.01.br?p=16116322#post16116322[/url] Quote
Cantadorra Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 [quote name='Agmarek']A ja to co? Nie dostanę żadnej fotusi? :-([/QUOTE] Dostaniesz sloneczko, tylko ja ciągle o czymś zapominam :) Quote
Agmarek Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Dawaj no mnie to zdjęcie kobieto, bo aż mnie skręca z ciekawości :mad: i podpiszcie proszę [url]http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=6370[/url] Gdzie jest Emi? :roll: Quote
Agmarek Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 A tutaj to już nikt nie zagląda??? :crazyeye: Nawet Emi??? :placz: Dziewczyny zerknijcie proszę do tego onka [url]http://www.dogomania.pl/threads/200561-Pi%C4%99kny-ONek-porzucony[/url] Quote
tayga Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Ja zagladam, ale cisza jakaś taka... Do onka idę... [B][I][SIZE=6][COLOR=red]GDZIE JEST EMI ????[/COLOR][/SIZE][/I][/B] Quote
Emigrantka Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Jestem, zagladam ale co mam pisac? Pracy nie mam, dola za to jak stad do Australi.... Buzka wszystkim :( Quote
bela51 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Trzymaj sie Emi :kciuki::kciuki::kciuki: Zobaczysz, wszystko sie ułozy, bedzie dobrze, ja w to wierze. Quote
Agmarek Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Emi a co u młodej? Jak Zara i kociaki? Przecież musi być coś co Cię trzyma przy życiu! Nie podoba mi się to! :mad: Ty - taka pogodna kobieta która lubi żartować zamieniasz się w kogoś zupełnie innego (żeby nie napisać upierdliwą babę) weź się w garść bo się szybciej zestarzejesz i przytyjesz, a jeśli o to chodzi to jesteś moją opoką w tym kierunku, więc masz dawać dobry przykład a nie narzekać! :mad: Na ten tychmast masz schować tego doła :mad: co to ma znaczyć? Gdzie poranna kawa? Gdzie ciasteczka? Emi...opuszczasz się :angryy: Quote
Agmarek Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Emi...a może jak nam tu troszke ponarzekasz to Ci się polepszy? Co? Quote
bela51 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Emi, Agmarek ma racje. Ponarzekaj, pokrzycz troche, na pewno Ci ulzy.:mad::angryy: Jestesmy Twoimi przyjaciołmi, po to sie ma przyjaciól, aby wysłuchali, jesli inaczej pomoc nie potrafią.:lol: Mnie zawsze jest lepiej jesli moge ponarzekac i wyzalic sie.:lol: Quote
Emigrantka Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 A wicie ze na innym forum mam nicka StaraBaba? Powaznie :P Quote
tayga Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Ty StaraBabo!!!! Może byś tak napisała co u Was? Jak futrzaki? Może jakaś fotka? Czy Ty nie widzisz, ze się martwimy o Ciebie??? Słuchajcie... wczoraj przyszła do mnie siora ze szwagrem. Jolka ma skomplikowaną przeszłość, to mój trzeci szwagier. A Mirek (41 lat) ma syna Marcina (22 lata) z pierwszego małżeństwa, którego sam wychowywał. Jak ogólnie wiadomo wczoraj był Dzień Dziadka, ale jak dotąd w towarzystwie nikt nie zdziadział. Siedzimy sobie, Mirek odbiera telefon, Marcin chce się z nim szybko zobaczyć. No to ściągamy małolata z dziewczyną do nas. A oni z flaszką i kopertą. W progu krzyczą wesoło do Mirka "wszystkiego najlepszego" i mu kopertę wręczają. W srodku zdjęcie z USG :) Od dzisiaj do szwagra mówię TY DZIADU :) Quote
Agmarek Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Oj Emi Emi...jeszcze niedawno byłaś nastolatką, a teraz co? Stara baba? Każdy ma tyle lat na ile się czuje!!! A ja chcę tu jutro rano zobaczyć kawę i ciasteczka! :mad: Od Ciebie! :razz: Bez dyskusji :angryy: Quote
Agmarek Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [B]Emi! Gdzie jest kawa? I ciasteczka? :mad:[/B] Quote
tayga Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 No właśnie!!!!!! Emi wracaj do świata!!!! Quote
tayga Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Właśnie miałam telefon ze Straży Miejskiej. Mamy pięknego młodego DONka :( Jutro zrobię fotki. Quote
Agmarek Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [quote name='tayga']Właśnie miałam telefon ze Straży Miejskiej. Mamy pięknego młodego DONka :( Jutro zrobię fotki.[/QUOTE] O masz :-( Quote
bela51 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Cantadorra miala jakis sprawdzony dom dla młodego ONka, ale to było co najmniej tydzien temu... Quote
Agmarek Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [quote name='bela51']Cantadorra miala jakis sprawdzony dom dla młodego ONka, ale to było co najmniej tydzien temu...[/QUOTE] Może jeszcze aktualne... Quote
tayga Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Najpierw zobaczę tą piękność. Moze tylko się zgubił? Jak przez kilka dni właściciel się nie znajdzie to oddajemy :) Quote
Recommended Posts