tayga Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 pozamiatam po sobie [url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1589/1589800cdqhf23wr4.gif[/img][/url] i idę spać. Jeszcze się zastanowię, czy się obrazić :) Quote
Emigrantka Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Lo matko.. chlosty mnie minely? Padlam spac o 4 po poludniu i wstalam .. teraz.... Nie bijcie :( Poprzednia nocke nie spalam nic.. nie wiem czemu.... stresy jakies buuuuuuuuuuuuuuuu Kofffffffffffffffffam was, nie bijcie.................. ;) Quote
Emigrantka Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Spalam SAMA - tzn lubie takie z kudlami na klacie to z Zara spalam... heheheh PotFory spaly u dzieciakow, Zara strasznie rozpacza jak ich nie widzi, teraz je wypuscilam i juz im matkuje krowica moja....futrzata.. ona tak kocha te szkraby... Acha, w sobote przywywa kociatko numer 3, jeszcze nie wiem jakie bo.. bo sa 4 i sobie wybiore ale.. zazdrosna sie zrobilam jak "se" Mlodzi zaczeli koty na noc do siebie brac.... Koty sa moje (czyt: placic ubezpieczenie, szcepionki, czipy, zarcie itd) ale ich do glaskania.... Moje sa tez jak Fionie trzeba tylek podcierac po kazdej qupie bo... George ma zawsze zadek czysciutki a Fiona sie zawsze tak obs...ra ze zawal - musze malucha myc bo jak nie to mi to na lozku laduje.. bleeeeeeeeeeeee No ale ja chce SWOJEGO kota tez a co, nie moge kota miec swojego, huh? To SE wezme w sobote i bede miec.... Tylko jak znam zycie to babka mi wszystkie 4 przywiezie do wglada u ja pewnie conajmniej 2 sobie zostawie.... Dla mnie nie ma ratunku... oj nie ma.... No to na snaidanko zapraszam.... [IMG]http://www.breakfastusa.com/wp-content/uploads/2009/12/breakfast2.jpg[/IMG] Quote
Agmarek Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Witam :lol: tak serdecznie zapraszałaś że przyszłam pozglądać :lol: Śliczna ta Twoja Zara. Szczególnie na pierwszej stronie z tym misiakiem :loveu: Szkoda Tigerka :-( Sama mam 5 kotów i to moje kochane istotki. Weź sobie ze 2, albo i 3. Weselej będzie :evil_lol: a co? Nie wolno Ci? :evil_lol: Ja przez 30 lat nie cierpiałam kotów, aż mi się coś w ciąży uwidziało. Zobaczyłam takiego ślicznego koteczka, syn chciał, pies też :evil_lol: to i TZ-a przekonaliśmy :eviltong: Potem siedzieliśmy kiedyś z TZ-em na schodach naszego budowanego domu i coś nam wlazło na podwórko. Pamiętam ten dzień jakby wczoraj... Małe, drobne, do niczego nie podobne...gdzieniegdzie trochę białej sierści, masa kleszczy...:shake: Myśleliśmy że to szczur, ale kiedy zamiałczało TZ mówi -nakarm go- i tak zostało :lol: okazało się to kotną kotką która za niedługi czas przyniosła 3 koty :roll: Chciałam rozdać, nie umiałam...śliczne małe kłębuszki...:roll: a potem bestie nie dające się złapać, drapiące, chowające się pod samochodami :mad: Teraz wykastrowane/sterylizowane kocury wylegujące się na parapetach, samochodach i huśtawkach :mad: przynoszące myszy na kilogramy i inne stworzenia łąkowe :diabloti: Na końcu do naszej ferajny dotarła Oneczka. O ta oneczka [url]http://www.dogomania.pl/threads/119632-*FPR-ZwP*-Szansa*-z-Kr%C4%99%C5%BCla-MA-DOM[/url]!!!!!! i tak zaczęła się moja miłość do owczarków :diabloti: Uch...ale się rozpisałam...przepraszam...:evil_lol: Quote
Emigrantka Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Hej Agmarek - na sniadanie widze wpadlas? Fajnie...:) No mamy 2 potFory w domu a w sobote bedzie 3 albo i 4.. zobaczymy. Dzisiaj gowniaze wdrapaly sie na miske ciotki Zaey - 30 cm, plastikowa ale daly rade.... No i jedno juz wykumalo za da sie na MNIE wdrapac jak stoje tylem - od skarpetki w gore po spodniach. Tylko spodnie mialam takie do kolan wiec po golej lydce miedzy skarpetka a spodniami pazurami - bleeeeeeeeeeeeeeeeeee, potForek to ten rudy taki sprytny.... Teraz spi sierscuch na drukarce - moze cos wydrukowac i go obudzic? heheheh Drugie w koszyczku.... Piekna Szansa jest, a jak uszy ma po sobie i te niewinne oczka z bialkami na wierzchu - Zara tez tak zezuje.. jak cos przeskrobie heheheh Quote
Emigrantka Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Aha, dawaj zdjecie swoje - moze byc jak sie tarzasz na dywanie.. Ja i Tayga jestesmy ze 2 strony do tylu (bez dywanow), i koty dawaj... :D Malibo - i Ty tez, wklejaj sie.. kazdy niech sie tu wklei a co? :D Quote
tayga Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Zreanimowałam sie juz kawą, poczytałam, to się przywitam, a co!!! [B]Dzień dobry[/B] :) Emi z galerii swoich futrzaków chce zrobić album z naszych mordek!!! Siniaki przestają boleć, dzisiaj sobie nowych narobię :) Quote
Emigrantka Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Hey Tayga - dwaj zdjecia siniakow heheheh Ide sie trocheo polozyc bo od 2 czy 3 rano nie spie.. Stresa mam jakiegos, przedwczoraj w ogole w nocy nie spalam, teraz popoludnie i pol nocy ale na ryj padam a dzisiaj wieczorem mam wieczorek zapoznawczo rozpoznawczy bo m sie na stare lata studiow zachcialo... zaczynam studia, matematyka i statystyka, wieczorowe, 4 lata, 3 wieczory w tygodniu o 6 do 9, w centrum Londynu - cholera ja tak nie lubie do miasta jezdzic... Tu gzdie ja mieszkam to gesi o 3 rano nad blokiem przelatuja, masywane pola zielone przed blokiem i las za blokiem.. ja miasta nie lubie - ludzi, samochodow bleeeeeeeeeeeeee Quote
tayga Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Absolutnie swojego nagiego cielska fotografować nie będę!!!! Studentka... Ty się przestaw na dzienny tryb zycia, dłudo tak nie pociągniesz :) Quote
Emigrantka Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Pociagne pociagne... Wsuwam burgery ktore udalo mi sie usmazyc bez oleju i baz mojego *******nika alarmu - mam za blisko kuchenki i co bym nie smazyla to sie squbaniec wlacza i wyje na caly blok... Burgery z wolowiny chudej tylko z pieprzem jajkiem i cebula - bez soli i bez oleju... Smakuja jak podeszwa buta ale w 2 tygodnie zrzucilam 5kg na tym Dukanie wiec twardo sie trzymam.... Wczesniej jajka sadzone robilam na wodzie.. paskudnie to wygladalo ale w smaku ok... nawet bez soli hehhehe Wsuwam burgery i mykam do wyrka :) Quote
Agmarek Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Widziałam Twoje zdjęcia na wcześniejszych stronach, ale przez cały wątek nie dam rady przejść ;) A co Ty taka na te fotografie jesteś zawzięta? Nie zdążyłam się jeszcze wytarzać na dywanie :mad: a może być na trawie? :razz: [URL="http://img233.imageshack.us/i/dsc02322z.jpg/"][IMG]http://img233.imageshack.us/img233/1038/dsc02322z.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://img233.imageshack.us/img233/1038/dsc02322z.jpg"] [/URL] Quote
Agmarek Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Aha...i zapomniałam dodać że strasznie podoba mi się Zara lepiąca bałwana :evil_lol: a córkę masz śliczną. Nie należy wymieniać na wielbłądy :mad: ale może zięcia sprzedasz za jakąś rozsądną cenę? :razz: Nie mnie oczywiście (żeby nie było). Ja mam dwóch synów, a córki ani widu, ani słychu :roll: Quote
Cantadorra Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Tayga, a od czego ty masz te siniaki? Od jakiegoś kółka? Quote
Cantadorra Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Agmarek, mogę ci podrzucić swoich dwóch synów, będzie do kompletu :) Na pewno nie będzie nudy, dużo hałasu i bijatyki. Sunię swoją też do kompletu, po co mają tylko buty być zżerane, niech i pilot tv poczuje zęby, ot tak, żeby wiedział, że ma dobrze w tym domu :) Quote
Cantadorra Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Emi, smarzysz/laś jajka sadzone na wodzie? W życiu bym na to nie wpadła. I co? Smakują identycznie jak na oleju? Quote
tayga Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Cantadorra']Tayga, a od czego ty masz te siniaki? Od jakiegoś kółka?[/QUOTE] Od tego... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/193465-ZAKOŃCZONY-Rewelacyjne-urządzenie-do-masażu-Hula-Hoop-15.10.2010-Fundacja-AST[/URL] [IMG]http://www.adipol.pl/produkty/sport/hula/huhu.gif[/IMG] Quote
Cantadorra Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 I co? Aniony działają? Jesteś odświeżona i odchudzona? Quote
tayga Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Działają!!!! Jestem sina i obolała, ale się nie poddam :) TŻta straszę, ze jak będzie "podskakiwał" to polezę na obdukcję. A siniaki mam tylko tam, gdzie nadmiar ciałka :) Quote
Emigrantka Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Agmarek - super sie turlasz po trawie z tym kudlaczem hehehehe Cantadorra, kolej na Ciebie - dawaj zdjecie jakies.....no.. dwaj Tayga - i dobrze, niech Cie boli jak mi na bazarku podprowadzilas, ja chcialam heheheh Przyszlo mi odnowienie ubezpieczenia dla Zary, bylo £31 miesiecznie a teraz mi przyslai ze od listopada £52 miesiecznie, no chyba ich porabalo... Za £52 to ja przenosze do innej firmy bo byly tam koszty veta pokryte do 12000 rocznie za ta sama kase a tu tylko chca pokryc do 7000 rocznie. Za 2 koty place 32 misiecznie i traz za Zare 52, lo matkooooooooo, pojde z torbami - bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Ale tu bez ubezpieczenia mowy nie ma..... Quote
Emigrantka Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 A no, sadzone jajka na wodzie.... da sie....wczesniej nigdy nie robilam, jest jakis przepis na to ale o 5 rano mi sie szukac nie chcialo, ziec (hehe) wlazl do kuchni rano i pomyslal ze zglupialam (znowu) bo paelnia na kuchence na ogniu a w patelni woda wlasnie.... Jak zaczela bulgotac to wrzucilam 2 jajka i czekalam az sie zetna... Troche sie rozbablaly ale wyplynely na wierzch, przerzucilam na drugo strone i zjadlam, dla mnie PRAWIE jak jaka sadzone bo gotowane juz mi bokiem wychodza a na Dukanie w pierwszej fazie jeno tylko proteiny - miechi, jajka, ser/jogurt 0% tluszcowy i... nic wiecej. Oooooooooo, tu macie po polskiemu: [url]http://www.dieta-dukan.pl/[/url] Wazylam 77.5, zeszlam na 72.5 w niecale 2 tygodniu (bedzie 2 tyg w poniedzialek) Do 55.5 jeszcze daleko ale.... jestem w drodze heheh Quote
Emigrantka Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 O znalazlam, podobno troche octu trzeba do wody wlac zeby sie tak nie rozlewaly jak te moje rano.. brrrrrrrrrrr nie lubie octu i jeszcze mowi zeby woda nie bulgotala tylko lekko parowala i zeby jajko najpierw do miseczki a pozniej na wode a nie prosto na wode i ona jej jeszcze pozniej wrzuca do lodowatej wody na chwile i znowu na patelnie z goraca woda - ja wrzucilam jajka prosto ze skorupek na wrzatek bez octu bez przykrywania i bez kombinowanie i.. zjadla ale zobaczcie jak to sie robi porzadnie heheh: [video=youtube;Bxvxwk3TFPQ]http://www.youtube.com/watch?v=Bxvxwk3TFPQ[/video] Quote
Emigrantka Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 O, tu bez ceregieli, tak wlasnie jak ja zrobilam a Delia to tutejsze Guru od gotowania: [url]http://www.deliaonline.com/how-to-cook/eggs/how-to-poach-an-egg.html[/url] Pisze zeby zmierzyc czas - minute na ogniu, zestawic i 10 min w tej wodzie ale nie na ogniu.... Quote
Agmarek Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Cantadorra']Agmarek, mogę ci podrzucić swoich dwóch synów, będzie do kompletu :) Na pewno nie będzie nudy, dużo hałasu i bijatyki. Sunię swoją też do kompletu, po co mają tylko buty być zżerane, niech i pilot tv poczuje zęby, ot tak, żeby wiedział, że ma dobrze w tym domu :)[/QUOTE] Ja Ci dziękuję bardzo :mad:mam tu trzeciego koleżkę na głowie od południa i nie mogę się już doczekać aż się pożegnają :evil_lol: o psie nie będę wspominać. Ty wiesz ile ja czasu i energi spożyłam na nauczenie Szansy że buty są moje, kurtek się nie je, a już nie wspomnę o tym że się do mnie mnie podchodzi i nie trąca nosem jak gorącą kawę pije??? Pewno wiesz skoro masz taki egzemplarz w domu ;) [B]Tayga [/B]ja Ci współczuję tego krążka :roll: Jak rzuciłam palenie strrrasznie przytyłam :oops: nie mieściłam się w żadne swoje spodnie :shake: i też byłam na diecie i to nie jednej. Wykończyła mnie kopenhaska :-( moje wrzody tego nie wytrzymały. Poprosiłam o pomoc dietetyczkę. Do tej pory myślałam że takie przyjemności to dla bogatych ;) ale okazało się że stać i mnie :lol: Schudłam te pierwsze kilogramy na momencie. Teraz jest już gorzej. Pewnie dlatego że teoretycznie mam niedowagę (to znaczy ważę tyle co 20-latka ;)) ale mam nadzieję że kiedyś jeszcze uda mi sie wrócić do dawnej figury. Aha...i chodzę na aerobik. Jak nie pójdę, to wszyscy w rodzinie się o tym dowiedzą, bo się na nich wyżywam :eviltong: Quote
Cantadorra Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Oj kobity, ja nie lubię stresu, kłopotów, ale to moja najlepsza dieta. Od razu spadam do 58 i jest git. Gorzej jak wszystko wraca do normy i wracam jak bumerang do 65. Nie umiem sobie odmówic jajek NA OLEJU. Na wodzie brzmi jak horror. A ja nie lubię horrorów. Wrażliwa dusza ze mnie :) Na szczęście już łyżwy się zaczęły i jak zima się zacznie, to będą narty i jak wrócę z wakacji to skoczę na aerobic wodny :) Będzie dobrze. Jeszcze żeby cukierki michalki zniknęły z pamięci ciała, a ciało pamięta niestety, jakie to przyjemne uczucie, michałek rozpływający się w gębie. Póki co idę stać na bramce, bo moje chłopaki mnie molestują. :) Agmarek, też tak masz? W jakim wieku są twoi? Quote
Cantadorra Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 A widziałyście przepiękne zdjęcie Dorothy z młodym konikiem? Quote
Recommended Posts