eliza_sk Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Ciotka Madallena, domek na Saskiej Kępie. Quote
eliza_sk Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Kava ma domek :multi: Wszystko super ekstra !!! NIKT NIE WYBIERA SIĘ DO WARSZAWY ? Dzięki Madallena za kontrolę :loveu: Quote
Madallena Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Jestem i ja :) Nie ma sprawy eliza! Dla psiakow wszystko :P Dom idealny. Nic dodc nic ujac :) Pani ma doswadczenie w psiakach poschroniskowych (cale zycie miala przybledy). nie boi sie "srania" "rzygania" obgryzania. jedzenie - co kava wybierze. Albo gotowane albo sucha. Lozko czeka :) + bedzie miala swoje miejsca. Pani mieszka z corka (6 klasa SP) ale jej dom jest otwarty. przychodzi i mama i inna rodzina. Kleszcze - spoko. Spacery - spoko. Oj kurde, dlugo pogadalysmy. nie pamietam co mi mowila. Tzn zadajcie pytania to Wam odpowiem. Nie mialam zadnych zastrzezen. NIC aaaa. poza tym, ze Pani ma alergie. Na wszystko, tylko na swoje psiaki nigdy nie miala. A miala i kudlacze i gladkie. Poza tym jest IDEALNIE! Quote
eliza_sk Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Madallena napisał(a): aaaa. poza tym, ze Pani ma alergie. Na wszystko, tylko na swoje psiaki nigdy nie miala. A miala i kudlacze i gladkie. Poza tym jest IDEALNIE! Ale nie zagraża to Kavie jakby nagle kichać zaczęła na jej widok - się znaczy Pani na Kavę ? Quote
eliza_sk Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Madallena napisał(a): aaaa. poza tym, ze Pani ma alergie. Na wszystko, tylko na swoje psiaki nigdy nie miala. A miala i kudlacze i gladkie. Poza tym jest IDEALNIE! Ale nie zagraża to Kavie jakby nagle kichać zaczęła na jej widok - się znaczy Pani na Kavę ? Quote
Madallena Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Nie. Pytalam sie o to bo jak uslyszalam to stwierdzilam, ze odpuszczamy./ Alergia towarzyszy jej od samego poczatku historii z psami. Nie jest mega natezona. Czasmi se kichnie, ale kto nie kicha! :) Nie odda psiaka, bedzie sie leczyc w razie potrzeby. Eliza, pogadaj z nia o tym jeszcze dzisiaj. Bo to jest jedyny minus. Pani jest swiadoma swojej decyzji, Gdyby nie byla, nie decydowalaby sie na psa. Quote
eliza_sk Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Oki, po pracy do niej zadzwonię i uzgodnimy wszystko. Quote
eliza_sk Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Hmmmm Magadella - a pani nie chciałaby w pakiecie - w pakiecie raźniej i taniej. Bo Kava tak bardzo zżyła się z koleżanką z boksu Nelką ... :) Quote
Madallena Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 tak tak. zadzwon po pracy! bo traz musisz pracowac. nie przeszkadzaj sobie, pracuj! :P:P Quote
Madallena Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 eliza_sk napisał(a):Hmmmm Magadella - a pani nie chciałaby w pakiecie - w pakiecie raźniej i taniej. Bo Kava tak bardzo zżyła się z koleżanką z boksu Nelką ... :) a gadaj z nia :) tego tematu nie poruszalam, aczkowleik wspomnialam troszke o benkach :P no i o mojej wcofanej tymczasowiczce :P brak zainteresowania! trzeba bedzie nad nia popracowac ;) Quote
eliza_sk Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Madallena napisał(a):tak tak. zadzwon po pracy! bo traz musisz pracowac. nie przeszkadzaj sobie, pracuj! :P:P Ty Zołzo :diabloti: Madallena napisał(a):a gadaj z nia :) tego tematu nie poruszalam, aczkowleik wspomnialam troszke o benkach :P no i o mojej wcofanej tymczasowiczce :P brak zainteresowania! trzeba bedzie nad nia popracowac ;) W sumie miałaby jakieś 15 kg psa - tyle, że w dwóch częściach :evil_lol: Quote
Madallena Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Nakrecaj ja :) moze sie uda, albo namow ja na DT! i tak nie odda :P Quote
eliza_sk Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 I pojechał Kavol do swojego domku w stolycy :multi: Przyjechała po nią pancia z siostrą i szwagrem - baaardzo prozwierzęcy ludzie. A tak Nelcia i mój Fuksol żegnali podróżniczkę siedząc na parapecie: Quote
tomcug Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Bardzo się cieszę. Nelciu, na ciebie też przyjdzie czas, cierpliwości... Quote
tomcug Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Bardzo się cieszę. Nelciu, na ciebie też przyjdzie czas, cierpliwości... Quote
Madallena Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Ale super, ze udalo im sie po nia przyjechac :) Quote
Madallena Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Ale super, ze udalo im sie po nia przyjechac :) Quote
rufusowa Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 cieszę się, ze akcja się powiodła :loveu: żeby było ciekawiej, to chyba nawet znamy się z nową właścicielką z pracy (z widzenia) :evil_lol:...przynajmniej tak mi się wydaje, ze to ta pani ;) Quote
eliza_sk Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 rufusowa napisał(a):cieszę się, ze akcja się powiodła :loveu: żeby było ciekawiej, to chyba nawet znamy się z nową właścicielką z pracy (z widzenia) :evil_lol:...przynajmniej tak mi się wydaje, ze to ta pani ;) Nie dość, że będziesz miała na nią oko na osiedlu, to jeszcze w pracy możesz zlustrować :) Quote
rufusowa Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 eliza_sk napisał(a):Nie dość, że będziesz miała na nią oko na osiedlu, to jeszcze w pracy możesz zlustrować :) obawiam się, ze rzadko się widzimy w pracy...firma spora i każdy siedzi na swoim piętrze... a Saska Kępa jest spora, więc różnie może być...prędzej w parku, który jest na prawde piękny i dużo psiarzy tam chodzi w okresie wiosenno-letnim :) Quote
eliza_sk Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Wczoraj dostałam maila od Kavovej Panci. Sunia to straszny pieszczoszek, w domu kochana, grzeczna, niekłopotliwa, ale widać, że życie w wielkim mieście jest dla niej mega przygodą. Suńka boi się hałasu miasta, ale miejmy nadzieję, że wkrótce poczuje się pewnie i podbije stolicę ! Quote
tomcug Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Przyzwyczai się i sama będzie się dziwić, jak mogła mieszkać na takiej zapyziałej prowincji. :eviltong: Quote
eliza_sk Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 tomcug napisał(a):Przyzwyczai się i sama będzie się dziwić, jak mogła mieszkać na takiej zapyziałej prowincji. :eviltong: Zapyziała prowincja, ja Ci tu dam :mad: Quote
tomcug Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 eliza_sk napisał(a):Zapyziała prowincja, ja Ci tu dam :mad: A, sorki, metropolija wielga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;) Quote
tomcug Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Życzę Wszystkim zdrowych , radosnych, spokojnych Świąt Wielkanocnych smacznego jajka, mokrego dyngusa i odpoczynku w rodzinnym gronie. Quote
Recommended Posts