Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem i ja :)

Nie ma sprawy eliza! Dla psiakow wszystko :P

Dom idealny. Nic dodc nic ujac :)
Pani ma doswadczenie w psiakach poschroniskowych (cale zycie miala przybledy). nie boi sie "srania" "rzygania" obgryzania.
jedzenie - co kava wybierze. Albo gotowane albo sucha.
Lozko czeka :) + bedzie miala swoje miejsca.

Pani mieszka z corka (6 klasa SP) ale jej dom jest otwarty. przychodzi i mama i inna rodzina. Kleszcze - spoko. Spacery - spoko.

Oj kurde, dlugo pogadalysmy. nie pamietam co mi mowila. Tzn zadajcie pytania to Wam odpowiem.
Nie mialam zadnych zastrzezen. NIC

aaaa. poza tym, ze Pani ma alergie. Na wszystko, tylko na swoje psiaki nigdy nie miala. A miala i kudlacze i gladkie.

Poza tym jest IDEALNIE!

Posted

Madallena napisał(a):

aaaa. poza tym, ze Pani ma alergie. Na wszystko, tylko na swoje psiaki nigdy nie miala. A miala i kudlacze i gladkie.

Poza tym jest IDEALNIE!

Ale nie zagraża to Kavie jakby nagle kichać zaczęła na jej widok - się znaczy Pani na Kavę ?

Posted

Madallena napisał(a):

Poza tym jest IDEALNIE!

Ale nie zagraża to Kavie jakby nagle kichać zaczęła na jej widok - się znaczy Pani na Kavę ?

Posted

Nie. Pytalam sie o to bo jak uslyszalam to stwierdzilam, ze odpuszczamy./

Alergia towarzyszy jej od samego poczatku historii z psami. Nie jest mega natezona. Czasmi se kichnie, ale kto nie kicha! :)

Nie odda psiaka, bedzie sie leczyc w razie potrzeby.

Eliza, pogadaj z nia o tym jeszcze dzisiaj. Bo to jest jedyny minus. Pani jest swiadoma swojej decyzji, Gdyby nie byla, nie decydowalaby sie na psa.

Posted

eliza_sk napisał(a):
Hmmmm Magadella - a pani nie chciałaby w pakiecie - w pakiecie raźniej i taniej. Bo Kava tak bardzo zżyła się z koleżanką z boksu Nelką ... :)

a gadaj z nia :) tego tematu nie poruszalam, aczkowleik wspomnialam troszke o benkach :P no i o mojej wcofanej tymczasowiczce :P brak zainteresowania! trzeba bedzie nad nia popracowac ;)

Posted

Madallena napisał(a):
tak tak. zadzwon po pracy! bo traz musisz pracowac. nie przeszkadzaj sobie, pracuj! :P:P

Ty Zołzo :diabloti:

Madallena napisał(a):
a gadaj z nia :) tego tematu nie poruszalam, aczkowleik wspomnialam troszke o benkach :P no i o mojej wcofanej tymczasowiczce :P brak zainteresowania! trzeba bedzie nad nia popracowac ;)

W sumie miałaby jakieś 15 kg psa - tyle, że w dwóch częściach :evil_lol:

Posted

I pojechał Kavol do swojego domku w stolycy :multi: Przyjechała po nią pancia z siostrą i szwagrem - baaardzo prozwierzęcy ludzie.

A tak Nelcia i mój Fuksol żegnali podróżniczkę siedząc na parapecie:

Posted

cieszę się, ze akcja się powiodła :loveu:

żeby było ciekawiej, to chyba nawet znamy się z nową właścicielką z pracy (z widzenia) :evil_lol:...przynajmniej tak mi się wydaje, ze to ta pani ;)

Posted

rufusowa napisał(a):
cieszę się, ze akcja się powiodła :loveu:

żeby było ciekawiej, to chyba nawet znamy się z nową właścicielką z pracy (z widzenia) :evil_lol:...przynajmniej tak mi się wydaje, ze to ta pani ;)

Nie dość, że będziesz miała na nią oko na osiedlu, to jeszcze w pracy możesz zlustrować :)

Posted

eliza_sk napisał(a):
Nie dość, że będziesz miała na nią oko na osiedlu, to jeszcze w pracy możesz zlustrować :)

obawiam się, ze rzadko się widzimy w pracy...firma spora i każdy siedzi na swoim piętrze...

a Saska Kępa jest spora, więc różnie może być...prędzej w parku, który jest na prawde piękny i dużo psiarzy tam chodzi w okresie wiosenno-letnim :)

Posted

Wczoraj dostałam maila od Kavovej Panci. Sunia to straszny pieszczoszek, w domu kochana, grzeczna, niekłopotliwa, ale widać, że życie w wielkim mieście jest dla niej mega przygodą. Suńka boi się hałasu miasta, ale miejmy nadzieję, że wkrótce poczuje się pewnie i podbije stolicę !

Posted

tomcug napisał(a):
Przyzwyczai się i sama będzie się dziwić, jak mogła mieszkać na takiej zapyziałej prowincji. :eviltong:

Zapyziała prowincja, ja Ci tu dam :mad:

• 2 weeks later...