GUCIA Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Ja wybieram się na wystawę do Radomia:lol: ,która jest w tą niedzielę:multi: Trzymajcie za mnie kciuki.
wiki_2006 Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Hej ja sie wybieram leszna na 2 dni i do slupska :)
Asta Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 No to wiki będziemy się spotkamy na 3 wystawach jak nrazie z tego co piszesz ;)
Agasia Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Gucia a zglosilas sie na mp bo tam na wystawie zglsozen nie przyjmuja ?
Asta Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Mam nadzieję, że się nie denerwujecie ;) (Angela, ViaoiV, Gazuś)
GUCIA Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Asta trzymaj za mnie kciuki bo też jadę na wystawe tylko do Radomia.
wix Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Sluchajcie, powiedzcie mi czy na JH można wziac psu zabawkę na ktora bedzie sie lepiej wystawial?? Skoro mozna brac zarcie to chyba na jedno wychodzi, ale czy ja wiem..? Buldożerek ktorego mam zamiar porwac jest przeboski, ale najlepiej prezentuje sie na zabawke, smakolyki ignoruje- czy na MP jest to "dozwolone"?
Guest Reyes Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Mam pytanie: Czy mógł by mi ktoś powiedzieć jak wygląda "równoległy trójkąt"? tzn. nie wiem jak to opisać: pojedyńczy wiem, ale chodzi o to co robią 2 osoby na raz.
Asta Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 no to moznaby powiedziec ze wykonujesz trojkat prostokatny, tylko ze w swoja strone (mam nadzieje ze zrozumialas)
Guest Reyes Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Acha dzięki Asta... No zrozumiałam ale ... 1. ) Zaczynamy od przyprostokątnej czy przeciwprostokątnej :oops: 2) Psem cały czas "do wewnętrznej" czy na [B]przeciw[/B]prostokątnej na zewnątrzną. Mam nadzieje że rozumiecie moje zagmatfane pytanka :razz: Jeszcze raz dziękuje za odpowiedz :)
wix Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Ja na MP w końcu byłam, pies mi super szedł, aż sama byłam zaskoczona, ale p.Siejkowski wybrał Kasię z mojej "pary" ;) bo ja zrobiłam obrót w złą stronę :P ;) Na ringu normalnym nie jest mi to do szczęścia potrzebne więc nie zwróciłam na ten szczegół uwagi po prostu :) Za to Kasia 3 lokata, super jej poszło :D Zamieniała się psem z Przemkiem Walczakiem, bigiel z nia ładnie poszedł, ale Matylda jest tak przywiazana do Kasi że z Przemkiem kompletnie nie chciała iść i Przemek uśmiechem nadrabiał ;) Ofkors 1 miejsce Przemek, 2 Agata Lisiecka z foxem, 3 Kasia Żyżun z buldożkiem :) Za to w grupie młodszej miała miejsce bardzo nieciekawa sytuacja, jestem ciekawa czy Asta będzie brała swojego psa następnym razem na MP? Chyba nie powinna..
AlaNowak Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Podaje wyniki z Bytomia: gr.mlodsza: I Alicja Nowak (czyt. ja:eviltong: ) z welsh springer spanielem II Patrycja ? z shih tzu III Tereza Shubertowa z soft.... IV ? z whippetem gr. starsza: I Joanna Szczepańska z whippetem II Kasia Taraszkiewicz z jamnikiem
Agasia Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Brawo dziewczyny brawo.. ;) w Radomiu wygrala dzien Monika Malitka, zrezta byly moze z 4 osoby... ;)
gwiezdny-wyslannik Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Wyniki grupy młodszej ze Słupska: 1.Ola Szydłowska z Borzojem 2.Karolina Bruczko (Asta) z Astem 3.Martyna Sapała (Martyna_2006) z Huskym 4.Wiktoria Sapała (wiki_2006) z JRT
Asta Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Bym Ci wszystko chętnie pokazała, ale troche daleko mam :( PS akurat on nie ciągnie, w sumie jets nauczony, że nie może, ale stało sie to... Eh...
Gazuś Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Wyrolowali troche z tym MP, miały być zapisy na wystawie, później nie, później tak, a na koniec pokryło się z sędziowaniem na ringu :lol: A mówiąc o handlingu, jako o wystawianiu cudzego psa, to mam mały sukcesik bo z Wikusią, seterką angielską, zgarnęłyśmy całą rasę i BOGa :lol:
sheltia12 Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Hej, słuchajcie, kto sie wybiera do Chojnic na MP do starszej? I wiece na co zwraca uwage Pan Henryk Jurek, jakie daje ew. figury? BTW czy ktos chciałby mi zrobić strone o moim psiaku i wystawianiu? plissss :) Pozdrawiam, Sheltia
Asta Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Słuchajcie mam problemik mały... Jestem początkującym handlerem, więc chciałabym się was spytac, co mam zrobić jak pies mi się zaprze i nie będzie chciał biegać? załózmy że jest to pies wielkości bernardynka
LAURA Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 nagródka pod nos,poklepać po głowie..powiedziec,że wszystko dobrze...choć itp :)i nie ciągnąć..jedynie lekkimi delikatnymi ruchami :)
Recommended Posts