Codik&Toffik Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [quote name='Clover']Ja byłam II ;) Jeszcze raz gratulacje dla Ciebie:razz:[/quote] Ja również gratuluję :lol: Do zobaczenia !!!;) Muszę jeszcze napisać, że bardzo fajnie było w niedziele na MP. Poznałem kolejnych Młodych Prezenterów - fajnie się z Wami rozmawia dziewczyny :cool3: - fajna atmosfera była :lol:
Codik&Toffik Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [quote name='tylko psy']piękne fotki![/quote] Dziękuje :loveu:
Martynaaaa Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [quote name='Codik&Toffik'] Muszę jeszcze napisać, że bardzo fajnie było w niedziele na MP. Poznałem kolejnych Młodych Prezenterów - fajnie się z Wami rozmawia dziewczyny :cool3: - fajna atmosfera była :lol:[/quote] Nam też z Tobą miło się rozmawiało :) pozdrawiam i do zobaczenia w Rzeszowie :cool3:
Coffee&Nera Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Martyna bedziesz w Rzeszowie? Z Haszczakiem :loveu:? na JH czy tez na normalnym ringu?
Ewad Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 witam- z nicku mojej mamy piszę, ale to ja- Martyna, swietnie było w Głogowie, cieszę się, ze Was wszystkich poznałam, też mi się fajnie z Wami gadało. Do zobaczenia w Toruniu na bydgoskiej wystawie:multi:
Kaya Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Na bydgoskiej to ja będe ;) większośc przy goldenach i będe łazić też pomiędzy różnymi rasami. :) Nie wiem czy iść na jh czy nie?
REDA&MELA Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [quote name='Kaya']Na bydgoskiej to ja będe ;) większośc przy goldenach i będe łazić też pomiędzy różnymi rasami. :) Nie wiem czy iść na jh czy nie?[/quote] Kaya a wystawiasz swoją Goldenke?:cool3:
Clover Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [quote name='Martynaaaa']Agata miałaś świetną fryzurę :cool3: i szczerze Ci powiem że ładnie ( nie żebym coś miała przeciwko Twojemu pieskowi:) ) wyglądałaś z tym pieskiem Codik&Toffik'a :lol:[/quote] Dziękuję:oops: To pozostałość po imprezie:lol: Zazwyczaj mam włosy normalnie (rozpuszczone lub kitka):lol: A Codik jest śliczniutki. Ja będę w Toruniu 2 dni;) Tak więc do zobaczenia wszystkim!!!:p
Martynaaaa Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [quote name='Love-Wab']będę może w rzeszowie ;)[/quote] a z jakim pieskiem ? i na MP? :)
Martynaaaa Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [quote name='Clover']Dziękuję:oops: Ja będę w Toruniu 2 dni;) Tak więc do zobaczenia wszystkim!!!:p[/quote] nie ma za co ;) a w Rzeszowie będziesz? :cool3: [quote name='Nerul']Martyna bedziesz w Rzeszowie? Z Haszczakiem :loveu:? na JH czy tez na normalnym ringu?[/quote] Nerul nie wiem czy wiadomość do mnie ale tak będę i z Haszczakiem,ale tylko na MP. :lol: a my się poznałyśmy?albo chociaż widziałyśmy?:cool3:
Coffee&Nera Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [quote name='Martynaaaa']Nerul nie wiem czy wiadomość do mnie ale tak będę i z Haszczakiem,ale tylko na MP. :lol: a my się poznałyśmy?albo chociaż widziałyśmy?:cool3:[/quote] Jeszcze nie a czy to cos zlego ze JESZCZE nie? :cool3: Chyba mozna prawda :eviltong: Poglądam was na MP- ile maszt lat Martynko droga :diabloti:?
Love-Wab Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [quote name='Martynaaaa']a z jakim pieskiem ? i na MP? :)[/quote] Nie będę na mp ja będę tylko na wystawie!!
MateUsz Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Ja na MP :P z Dalmatynką :P A na normalnym to Shelciak :P w szczeniaczkach :P
Martynaaaa Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [quote name='Nerul']Jeszcze nie a czy to cos zlego ze JESZCZE nie? :cool3: Chyba mozna prawda :eviltong: Poglądam was na MP- ile maszt lat Martynko droga :diabloti:?[/quote] nie nie nic złego :) oczywiście że można i z miłą chęcią poznam innych JH i H :lol: ja mam 14 lat a Ty Nerul?
Guest Reyes Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Martynaaaaa na wystawie nie wiedziałam że to ty! Witaj i gratuluje pierwszego sukcesu - teraz to już tylko z górki.
Coffee&Nera Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 [quote name='Martynaaaa']nie nie nic złego :) oczywiście że można i z miłą chęcią poznam innych JH i H :lol: ja mam 14 lat a Ty Nerul?[/quote] 16 :diabloti: Ja mozliwe na JH w innych miastach zawitam- jestem w trakcie cwiczenia na Leonbergerce :diabloti::diabloti::diabloti: Moze kiedys powalczymy :D:D
Love-Wab Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 [quote name='Dorkaa']Love-wab czemu nie na MP jeśli można ocz. :)[/quote] niewiem czy napewno pojadę.
Martynaaaa Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 [quote name='Nerul']16 :diabloti: Ja mozliwe na JH w innych miastach zawitam- jestem w trakcie cwiczenia na Leonbergerce :diabloti::diabloti::diabloti: Moze kiedys powalczymy :D:D[/quote] czemu nie :lol: do zobaczenia na ringu :evil_lol: [quote name='Reyes']Martynaaaaa na wystawie nie wiedziałam że to ty! Witaj i gratuluje pierwszego sukcesu - teraz to już tylko z górki.[/quote] A dziękuję,no mam nadzieje że teraz to już będzie coraz lepiej ;) a Ty Reyes w Rzeszowie na MP będziesz?:cool3: aa Nerul pisałaś że widziałaś mnie gdzieś na ringu.A czy to nieprzypadkiem Ty zatrzymałaś mnie jak wychodziłam z ringu I na MP w piątek w Głogowie?:cool3:
Coffee&Nera Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Nie nie ja ze zdjecia raczej :D:D Niestety w Głogowie niebylam- za daleko... ale napewno cie zatrzymam w Rzeszowie xD
Martynaaaa Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 [quote name='Nerul']Nie nie ja ze zdjecia raczej :D:D Niestety w Głogowie niebylam- za daleko... ale napewno cie zatrzymam w Rzeszowie xD[/quote] ok ok to jak będziesz mnie widzieć przy ringu MP to krzycz :lol:
Coffee&Nera Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Jestem w krzyczeniu dobra. Ja mozliwe bede sie krecic w towarzystwie wlasnie Leonbergerow. Potem niestety ich opuszcze i pedze do Haszczakowych ! Martyna podaj GG jesli mozna zapytac- musze z tobą obgadac kwestie jakiego masz hasiora :diabloti:
Recommended Posts