Jump to content
Dogomania

3-miesięczny szczeniak znaleziony w Warszawie - MA DOM :)

Recommended Posts

Posted

piatek rano odpada, bo Paweł wiezie psa do domu nowego... no a ja w robocie gniję ;/

a w sobotę jedziemy do Teresina... :roll: w ogóle weekendy mamy zapchane :/ już "wycieczkę" do Grodziska odkladamy 2 tygodnie... a jeszcze jakiś Sochaczew po drodze miał być :/

Posted

Może chociaż w jedną stronę, same bez psiaka dałybyśmy może radę wrócić, tam na pewno jeżdżą jakieś pks'y... Jak myślisz Mariolka, piszesz się na taką wycieczkę? Malucha nie chcę ciągnąć pks'em i później jeszcze z nim biegać i szukać adresu, pogoda średnia, a on był na antybiotyku i jeszcze do tego zmiana domu... Tylko będzie lipa jak domek nie wypali, wtedy będziemy wracać z psem :(

Posted

Znalazłam transport :multi: Jedziemy z mariolką jutro o 8:00 rano. Trzymajcie kciuki za dzieciaka.

Dziękuję gorąco wszystkim, którzy zaoferowali pomoc :Rose:

Posted

Kamyk od rana w nowym domku :loveu: Zamieszkał w Grójcu w mieszkaniu, ze swoją nową Panią i jej Mamą. Gościnnie też przebywa tam Babcia, dziecko któregoś z członków rodziny (szczeniak dostał szału radości na widok dziecka), a pieska wypatrzył w ogłoszeniach TZ obecnej Pani. Tak więc rodzinę Kamyczek ma teraz liczną i sam siedział nie będzie :p Państwo mieli wcześniej pieska przez 16 lat, po otrząśnięciu się ze straty postanowili pokochać Kamyka i od kilku dni na niego czekali przygotowani. Trzymajcie kciuki, żeby mu się dobrze wiodło, na razie szaleje wesoły po nowym domu, rozdaje buziaki nowej Pańci i dziecku i w ogóle się niczym nie przejmuje.

A ja głupia tęsknię jak zwykle :stupid: Nie na moje nerwy to tymczasowanie...

Posted

Rozmawiałam z nową Panią Kamyka. Maluch grzeczny, nie rozrabia, wszystko w jak najlepszym porządku. Właśnie odciągnęłam Panią od gotowania obiadku dla niego :lol: Jest już po drugim odrobaczeniu. Mam obiecane nowe zdjęcia. Tutaj jeszcze piątkowe, z naszej wizyty:

• 2 months later...
Posted

Dostałam wieści od Pani Kamyka :multi:
Kamyczek grzeczny, nauczył się załatwiać na dworze, chodzi chętnie na spacerki i uwielbia dzieci :lol: Nie sprawia żadnych problemów. A oto zdjęcia, zmienił się nie do poznania: