Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, dokładnie.
Tak jak w pierwszym poście - to nie jest 'oficjalne' schronisko, bo gmina (i nie tylko ta) ma podpisaną umowę z innym schronem - do którego jak pies trafi, to już nie ma dla niego szans.
Agnieszka i Asia działają tam jako nominalnie oddział OTOZu, ale odgórnie dostają tylko pokrycie kosztów leczenia weterynaryjnego, a z resztą muszą radzić sobie same.
Psy którymi się opiekują powinny były teoretycznie trafić na pewną śmierć do okolicznego schronu, dziewczyny przejęły je na zasadzie kto pierwszy ten lepszy.

Posted

Zapisuję się na wątku. Dziewczyny, z pełnym uznaniem podziwiam Was za zaangażowanie i poświęcenie dla tych zwierzaków. :loveu: U mnie z kasą bardzo, bardzo cienko [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/10/10_12_8.gif[/IMG], ale skoro każda pomoc się liczy to mam pomysł na zrobienie tanim kosztem kilku smyczy. Mogę je upleść z linek do prania. Czy takie smycze by Wam odpowiadały? I jaka długość by była najlepsza?

Posted

[B]Prosze czestowac sie Banerkiem - jest na 4 stronie .:loveu:[/B]

To mi troche przypomina Szydlowiec- tam chyba wszystkie psiaki zanalzly DT i tego tutaj TRZEBA .

Selenga- WIELKIE DZIEKI za Banerki :loveu:

Posted

No właśnie tak myślę, że właśnie tymczasy były by zbawienne.

Elinko - widzę że Twoje konto jednak przeżyło atak wirusa? :) miło Cię widzieć! Smyczki oczywiście bardzo, bardzo się przydadzą, ale... nie wiem jakiej długości :P

Posted

[quote name='Plicha']Zaznaczam wątek, postaram się pomóc z karmą, poproszę o dane na PW. Ile kg karmy potrzeba miesięcznie mniej więcej?[/QUOTE]
Pinkmoon- Plicha tez potrzebuje adres .

Efka- Wielkie Dzieki za przybycie i chec pomocy :loveu:

Posted

[quote name='efka']dzieki, otrzymałam
DT moge dac dla jakiegos nieszczśnika, ale..... jestem z Dolnego Slaska wiec ???[/QUOTE]

Jestes CUDOWNA, a co juz Ci sie nudzi bez Znajdusia ? :)

Posted

[quote name='pinkmoon']No właśnie tak myślę, że właśnie tymczasy były by zbawienne.

Elinko - widzę że Twoje konto jednak przeżyło atak wirusa? :) miło Cię widzieć! Smyczki oczywiście bardzo, bardzo się przydadzą, ale... nie wiem jakiej długości :P[/QUOTE]

Pinkmoon, no właśnie, że nie. elinka2 jest nadal aktualna, bo na elince mogę tylko pisać, nawet skrzynki odbiorczej nie mogę otworzyć. Wjechał do mnie trojan z robalami i teraz czeka mnie przeinstalowanie całego systemu.:placz: Do tego miałam już od dwóch osób z Dogo sygnał, że mają podobne problemy, a więc... [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/3/3_8_8.gif[/IMG]

Posted

[quote name='goosya']też pomogę...dziewczyny wolą karmę czy pieniądze? czy karmę- jakąś konkretną? i na jaki adres?[/QUOTE]

Karma jest bardzo potrzebna. Jakakolwiek w wersji Light, niskokaloryczna-wiekszosc psiakow jest upasiona z powodu kiepsiego jedzenia. Adres juz pisze na PW.

Ogromnie dziekujemy.:loveu: