Fiks Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 [quote name='taks']Dziś poszedł przelew na konto lęborskich psiaków - 550 zł to jest należna część utargu z tego bazarku: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/183424-ZAKO%C5%83CZONY-rozliczamy-100-quot-taksowych-quot-obro%C5%BCy-szelek-na-Bratka-i-L%C4%99bork-do-23.04"]http://www.dogomania.pl/threads/183424-ZAKO%C5%83CZONY-rozliczamy-100-quot-taksowych-quot-obro%C5%BCy-szelek-na-Bratka-i-L%C4%99bork-do-23.04[/URL][/QUOTE] Wow :crazyeye: [B]Dla Kochanej Taks[/B] :loveu: [IMG]http://i585.photobucket.com/albums/ss296/madziaj/lebork/bukiet_kwiatow2.jpg[/IMG] Zwierzaki z Lęborka bardzo, bardzo dziękują. Quote
Ingrid44 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Cioteczki , czy myslalyscie nad ogloszeniami w lokalnych gazetach ? One kosztuja ale moze warto jak nie ma odzewu z ogloszen na necie. Wiem ze starsze pieski znajduja tak domki, bo duzo starszych ludzi czyta gazety. Moze warto dowiedziec sie cos na ten temat (cena itp) Quote
pinkmoon Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Ingrid, to dobry pomysł, zastanowimy się nad tym. Tymczasem kolejna dobra wiadomość - po raz kolejny odwiedziła nas fundacja 4animals! i przywiozła duużo darów - puszki dla kotów i psiaków, zabawki, smakołyki, nawet drapak do kociarni :o i wiele innych rzeczy. Dzisiaj Fiks dokumentowała to fotograficznie :loveu: Quote
Ingrid44 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='pinkmoon']Ingrid, to dobry pomysł, zastanowimy się nad tym. Tymczasem kolejna dobra wiadomość - po raz kolejny odwiedziła nas fundacja 4animals! i przywiozła duużo darów - puszki dla kotów i psiaków, zabawki, smakołyki, nawet drapak do kociarni :o i wiele innych rzeczy. Dzisiaj Fiks dokumentowała to fotograficznie :loveu:[/QUOTE] No to jest naprawde Super, bardzo sie ciesze ze jest pomoc z roznych stron. Pomagam troche dla malenkiego Schroniska na Dolnym Slasku i oni daja ogloszenia do lokalnych gazet i naprawde maja duzo adopcji. Jeszcze duzo ludzi w Polsce nie ma internetu albo nie umie nawet obslugowac a gazety czytaja wszyscy. Quote
kizimizi Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 tak gazety sa lepsze w oglaszaniu a Metro to juz w ogóle cuda potrafi zdziałac. Powiedzcie cioteczki jak sie Skarbus miewa no i inne psiaki? Tak mi on w glowie siedzi caly czas a poko co musze pomoc Dobrocinskim psiakom, one mają duuuużo gorzej niż wasze :( Quote
kinia098 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [SIZE=1]Nie chcę się wtrącać z kotami w wątek psiaków, ale warto by było zajrzeć na wątek lęborskich kotów na miau.pl, założony przez wszpasia < nick z miau >[/SIZE] :oops: Quote
Fiks Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='kinia098'][SIZE=1]Nie chcę się wtrącać z kotami w wątek psiaków, ale warto by było zajrzeć na wątek lęborskich kotów na miau.pl, założony przez wszpasia < nick z miau >[/SIZE] :oops:[/QUOTE] Dzięki kinia. Psiaki były ogłaszane w lokalnej gazecie. Wysyłałam opisy i zdjęcia wszystkich psiaków pani redaktor. Quote
Ingrid44 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='Fiks'] Psiaki były ogłaszane w lokalnej gazecie. Wysyłałam opisy i zdjęcia wszystkich psiaków pani redaktor.[/QUOTE] Czy byl jakis odzew? Pytam z ciekawosci bo ostatnio wogole nie ma odzewu z ogloszen na necie . Quote
Piromanka Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='Ingrid44']Czy byl jakis odzew? Pytam z ciekawosci bo ostatnio wogole nie ma odzewu z ogloszen na necie .[/QUOTE] Niestety to prawda. Jak idą aopcje tych psiaków? Z gazet? Quote
pinkmoon Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Na razie nikt nie poszedł do domku :( Ale znamy już datę wyjazdu amstaffa Buczera do hoteliku w Bogatyni - weekend 22/23 maja :) Trochę się to przedłużyło bo czekałyśmy na zwolnienie miejsca, ale teraz nareszcie chłopak dostanie szansę na nowe życie. Quote
kizimizi Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 no to można uznać, że kolejnemu sie udało i jakby miał swoj domek :) Teraz juz bedzie dobrze, na pewno. trzymaj sie Buczerku Quote
Ingrid44 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Przykro ze inne psiaki dalej nie maja domkow :( Quote
pinkmoon Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Ale przy okazji Buczera któremuś innemu pieskowi na pewno też się los chociaż troszkę poprawi, bo Buczer zajmował nowy, ładny kojec-aldaz, więc któryś inny kolega go teraz "odziedziczy" ;) Quote
Fiks Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Dostałam informację, że 29.04 na konto zwierzaków z Lęborka wpłynęło 550,00 zł I jeszcze raz dla Taks :Rose: Dziękujemy :laola: Quote
Ingrid44 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 To narazie sytuacja w Leborku jest w miare OK. :) :) :) Tylko zeby psiaki domki poznajdowaly to juz bylo by Super. Quote
kizimizi Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 dziewczyny a moze z tej kasy wykupic po pakiecie ogloszen dla psow? Np. dla 3-6 psow? Quote
Fiks Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='kizimizi']dziewczyny a moze z tej kasy wykupic po pakiecie ogloszen dla psow? Np. dla 3-6 psow?[/QUOTE] Psiaki mają u mnie ogłoszenia. Pilnuję i ciągle odnawiam, a pieniążki potrzebne są na karmę :( Quote
kinia098 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Co w Lęborku, bo coś tu cisza? Kotki się trzymają? Quote
pinkmoon Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Nie pisałam chyba o tym na tym wątku, ale odzew mamy z całego świata :loveu: Ostatnio losem niepełnosprawnego Maksia zainteresowała się fundacja z Ameryki pomagająca dobermanom. Skontaktowali się najpierw ze mną a potem Agnieszką, jednak wspólnie doszli do wniosku że transport aż za ocen starego, schorowanego psa, to zbyt duży wysiłek i psychiczny i fizyczny dla zwierzęcia. Ale są w kontakcie i jeśli będzie sytuacja na ostrzu noża, to pomogą. Quote
Ingrid44 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 To naprawde swietnie ze nawet Fundacja z USA interesuje sie Maksiem. A jak inne psiaki ? Quote
pinkmoon Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Niestety adopcje reszty stoją, mimo że Fiks ciągle odnawia ogłoszenia :( Quote
kizimizi Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 jak juz oddam swoja magisterke i pozaliczam wszytkie egzaminy to wzeme sie za ogloszenia zwierzaków; naszych, waszych i Dobrocina. Quote
Fiks Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='kizimizi']jak juz oddam swoja magisterke i pozaliczam wszytkie egzaminy to wzeme sie za ogloszenia zwierzaków; naszych, waszych i Dobrocina.[/QUOTE] Może Twoje ogłoszenia przyniosą szczęście zwierzakom. A tu proszę nowe lęborskie zwierzaki: [URL]http://www.allegro.pl/item1049726652_szczeniaczki_pilnie_szukaja_domow.html[/URL] [URL]http://www.allegro.pl/item1046639387_trzy_male_kotki_sierotki_nowy_film.html[/URL] [URL]http://www.allegro.pl/item1049724886_male_kociaki_do_adopcji_filmiki_z_kotkami.html[/URL] Będę w tygodniu w Lęborku to wszystkiego się dowiem. Quote
Recommended Posts