pinkmoon Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 A ja zaktualizowałam pierwszą stronę o info, co się dzieje z psiakami :) Cieszę się że Emi ma dom! Quote
Ingrid44 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Ktos cos wsponinal o Dt dla jamnisia , Czy juz cos wiadomo ? Quote
Ingrid44 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [B]Przypominam ze POMOC nadal Bardzo Potrzebna. Karmy ciagle brakuje[/B] :( :( :( Quote
Szarotka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Ingrid44']Potrzeba 120kg na miesiac :( :( :([/QUOTE] To wiem, ale 120 kg nie kupie :(:( Quote
Ingrid44 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Szarotka']To wiem, ale 120 kg nie kupie :(:([/QUOTE] Tego niestety nikt z nas nie jest w stanie kupic:( ale przyda sie kazda ilosc. Quote
elinka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 a czy moje smycze, które wysłałam już dosyć dawno, bo 23 marca jeszcze nie dotarły? Quote
Fiks Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='elinka']a czy moje smycze, które wysłałam już dosyć dawno, bo 23 marca jeszcze nie dotarły?[/QUOTE] Nie wiem Elinko czy doszly :oops: Twoje smycze byly recznie robione, prawda? Spytam sie jutro Agi. Quote
elinka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Fiks']Nie wiem Elinko czy doszly :oops: Twoje smycze byly recznie robione, prawda? Spytam sie jutro Agi.[/QUOTE] Tak, uszyłam je z kolorowych linek. Były dwie długie dla kotów i jedna krótsza i grubsza dla psa. Quote
pinkmoon Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 A ja właśnie mam dobrą wiadomość co do karmy. Zaprzyjaźniona fundacja niemiecka wspomogła nas karmą i dzięki nim przez około miesiąc lęborskie psiaki będą miały co jeść :) Fiks napisze szczegóły jak się dowie (tzn.ile karmy przyszło w darach i na ile to wystarczy). Quote
Ingrid44 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='pinkmoon']A ja właśnie mam dobrą wiadomość co do karmy. Zaprzyjaźniona fundacja niemiecka wspomogła nas karmą i dzięki nim przez około miesiąc lęborskie psiaki będą miały co jeść :) Fiks napisze szczegóły jak się dowie (tzn.ile karmy przyszło w darach i na ile to wystarczy).[/QUOTE] To sa SUPER Wiesci !:multi::multi::multi: Podziekowania dla Niemieckiej Fundacji :loveu: Quote
Fiks Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Od Fundacji 4-Animals otrzymaliśmy 2x 120kg karmy!!! :multi: Czyli na dwa miesiące mamy jedzenie dla psów :multi: Smycze Elinki doszły. Jest też nowa paczka ze smyczami, ale nie wiem od kogo. Jak będę w Lęborku to sprawdzę. [SIZE=4]Bardzo dziękujemy [/SIZE]:Rose: Quote
pinkmoon Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Jedzonko na jakiś czas zabezpieczone, smyczki, miseczki i zabawki od kochanych ciotek są :loveu: - jesteście niesamowite, po raz kolejny widać, że dogomania to miejsce gdzie zawsze można liczyć na pomoc! Quote
pinkmoon Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Pierwsza strona zaktualizowana :) Wstawiłam Murzynka na wątek gdzie rodzina szuka jamnika, może się uda? Quote
Fiks Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Pinki dopisz Elinkę w pierwszym poście :) Trzymam kciuki za Murzynka! Quote
Ingrid44 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='kizimizi'][b]jest żarełko czas na domki ;)[/b][/QUOTE] Dokladnie ! ! ! Quote
taks Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Na konto lęborskie poszedł przelew z pieniążkami z bazarku "obróżkowego" Uzbierało się w sumie 649 zł:sweetCyb: Quote
pinkmoon Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='taks']Na konto lęborskie poszedł przelew z pieniążkami z bazarku "obróżkowego" Uzbierało się w sumie 649 zł:sweetCyb:[/QUOTE] Wow! W życiu bym się nie spodziewała TAKIEJ sumy! Taks, jesteś wielka!:Rose: Jak tylko będzie potwierdzenie wpłaty to poinformujemy:) Quote
Ingrid44 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='taks']Na konto lęborskie poszedł przelew z pieniążkami z bazarku "obróżkowego" Uzbierało się w sumie 649 zł:sweetCyb:[/QUOTE] To wielka suma.:crazyeye: Wielkie uklony dla Taks, bardzo sie napracowala przy zrobieniu tylu pieknych obrozy, smycz, szeleczek :loveu: :modla::modla::modla::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Saphira Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 A ja dostałam dziś kartkę świąteczną ze śliczną owieczką z OTOZ ANIMALS Gdynia. Pięknie dziekuję.:B-fly: Quote
Fiks Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='taks']Na konto lęborskie poszedł przelew z pieniążkami z bazarku "obróżkowego" Uzbierało się w sumie 649 zł:sweetCyb:[/QUOTE] Dzięki, dzięki :bigcool::bigcool: [IMG]http://i585.photobucket.com/albums/ss296/madziaj/lebork/bukiet_kwiatow1.jpg[/IMG] Przepraszam Was, ale trochę jestem nieobecna ponieważ mam dwa brzdące na DT, ufff. [IMG]http://i585.photobucket.com/albums/ss296/madziaj/suzi/suzi18.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts