madziasto4 Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='Pati i Daisy'] Tylko sie "grzecznie" zapytam czy dzisiaj Toruś nie wyszedł na śnieg? Bo coś fotek nie ma :cool3:[/QUOTE] [quote name='g_o_n_i_a']O wlasnie, ja tez chce zobaczyc Torka na śniegu :p[/QUOTE] Wyjdziemy, wyjdziemy, tylko jak przestanie padać :p [quote name='leemonca']dzieńdoberek!!![/QUOTE] Dobry :p Quote
Pati i Daisy Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='madziasto4']Wyjdziemy, wyjdziemy, tylko jak przestanie padać :p [/quote] U nas już przestało i właśnie idziemy :sweetCyb: No to czekamy na fotki;) Quote
madziasto4 Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='Pati i Daisy'] No to czekamy na fotki;)[/QUOTE] [quote name='g_o_n_i_a']Czekamy :cool3:[/QUOTE] No to sobie jeszcze poczekacie :cool3: :eviltong: Quote
Pati i Daisy Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='madziasto4']No to sobie jeszcze poczekacie :cool3: :eviltong:[/quote] :placz: :mad: :mad: :mad: Quote
Guffi Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='madziasto4']No to sobie jeszcze poczekacie :cool3: :eviltong:[/quote] Miła jak zawsze:cool3: . Quote
madziasto4 Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='Pati i Daisy']:placz: :mad: :mad: :mad:[/QUOTE] Jutro będą zdjęcia ;) Może ;) [quote name='Guffi']Miła jak zawsze:cool3: .[/QUOTE] :grins: Quote
Guffi Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='madziasto4'] :grins:[/quote] Dobra, wygrałaś:evil_lol: . Ja się tu wysilam, a Ty mi zawsze odpowiadasz jedną emotą:megagrin:. Quote
Pati i Daisy Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Guffi']Miła jak zawsze:cool3: .[/quote] Właśnie! :-D Quote
madziasto4 Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='Guffi']Dobra, wygrałaś:evil_lol: . Ja się tu wysilam, a Ty mi zawsze odpowiadasz jedną emotą:megagrin:.[/QUOTE] :eviltong: :evil_lol: [quote name='Pati i Daisy']Właśnie! :-D[/QUOTE] Ty też przeciwko mnie :x Quote
Pati i Daisy Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='madziasto4']Ty też przeciwko mnie :x[/quote] Emmm... no nie wiem:eviltong: a jak tak to co? :p Quote
madziasto4 Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='Pati i Daisy']a jak tak to co? :p[/QUOTE] A jajeco :p Quote
Pati i Daisy Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='madziasto4']A jajeco :p[/quote] Aha, to nie jestem przeciwko Tobie :eviltong: Quote
madziasto4 Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='Pati i Daisy']Aha, to nie jestem przeciwko Tobie :eviltong:[/QUOTE] Bardzo dobra decyzja :p Quote
misiaczek Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='madziasto4'] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images14.fotosik.pl/72/299136b59ec13b1b.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images14.fotosik.pl/72/0210440a25e63e2d.jpg[/IMG][/URL] [/quote] A co to za mała myszka po sniegu biega??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Madzia Twoje chłopaki to z tych mniejszych czy większych? Ile ważą te wielgachne psiska?Jakieś 2 kilo? :-D:-D:-D Quote
madziasto4 Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='misiaczek'] A co to za mała myszka po sniegu biega??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Madzia Twoje chłopaki to z tych mniejszych czy większych? Ile ważą te wielgachne psiska?Jakieś 2 kilo? :-D:-D:-D[/QUOTE] Myszek jeśli już :evil_lol: Master raczej z tych mniejszych :eviltong: Master 2,3 kg waży, a Toro 1,8 kg ;) Quote
g_o_n_i_a Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Toruś dogania Masterka wagą :evil_lol: Quote
Pati i Daisy Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Toruś dogania Masterka wagą :evil_lol:[/quote] Tak, pewnie Toro będzie większy i cięższy;) Quote
madziasto4 Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Toruś dogania Masterka wagą :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Pati i Daisy']Tak, pewnie Toro będzie większy i cięższy;)[/QUOTE] No zobaczymy, ale też mi się wydaje, że Toro będzie większy ;) Szkoda, że nie wiem ile w jego wieku ważył Master :roll: Quote
misiaczek Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 A jak długo yorki nabierają ciała?Tak się pytam,bo np buldożkom do 2,5 lat ciagle cos tam rośnie :evil_lol:.W pełni ukształtowany buldożek,jest własnie w tym wieku :). Quote
Zuza96 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [FONT=Comic Sans MS][COLOR=Magenta]Hej, ale wy gaduły[/COLOR][/FONT] :eviltong: Quote
Chanelle Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='madziasto4'] Dzięki :loveu: Twoja Cori też szybko rośnie przecie :eviltong: Jeszcze chyba ma wszystkie :hmmmm: A Cori?[/QUOTE] [COLOR="DimGray"]Cori nie ma wszystkich zębów na dole i na górze (wszystkich między prawym, a lewym kłem), bo kiełki jeszcze mamy :D Widzisz, ten Twój paskudny Toruś w ogóle nie dojrzewa, nie to co ta moja paskuda :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR] Quote
dzasta Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 O nowe zdjątka i jakie fajne śniegowe :evil_lol: A Toruś to chyba faktycznie w tych większych skoro już tyle waży chociaż t chyba z tymi Yorusiami słyszałam różnie bywa i z ich waga :loveu: Ja lubie wszystkie Yorusie ale chciałabym posiadać taka sunie z tych wiekszych ze wzgledu na Dzezika i jego mase :evil_lol: Ale tak naprawde bawi sie i z takimi ponizej 2 kg i z takimi kolo 5 kg troszke wyrosnietymi i wszystko jest oki :loveu: Quote
Magda Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Hej gadulo! Chetnie zobacze Torka i Masterka na do widzenia:loveu: AAaa.....i fotki z postepow malego na dworze:razz: Quote
madziasto4 Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='misiaczek']A jak długo yorki nabierają ciała?Tak się pytam,bo np buldożkom do 2,5 lat ciagle cos tam rośnie :evil_lol:.W pełni ukształtowany buldożek,jest własnie w tym wieku :).[/QUOTE] A bo ja wiem :eviltong: Przeleć się na podforum yorków :evil_lol: ;) [quote name='Zuza96'][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Magenta]Hej, ale wy gaduły[/COLOR][/FONT] :eviltong:[/QUOTE] Hej hej :p [quote name='Chanelle'][COLOR="DimGray"]Cori nie ma wszystkich zębów na dole i na górze (wszystkich między prawym, a lewym kłem), bo kiełki jeszcze mamy :D Widzisz, ten Twój paskudny Toruś w ogóle nie dojrzewa, nie to co ta moja paskuda :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR][/QUOTE] Oooo, to widzę, że szybka z niej dziewczyna :-o :cool3: Torek trochę opóźniony w rozwoju, jak każdy chłop :evil_lol: [quote name='dzasta']O nowe zdjątka i jakie fajne śniegowe :evil_lol: A Toruś to chyba faktycznie w tych większych skoro już tyle waży chociaż t chyba z tymi Yorusiami słyszałam różnie bywa i z ich waga :loveu: Ja lubie wszystkie Yorusie ale chciałabym posiadać taka sunie z tych wiekszych ze wzgledu na Dzezika i jego mase :evil_lol: Ale tak naprawde bawi sie i z takimi ponizej 2 kg i z takimi kolo 5 kg troszke wyrosnietymi i wszystko jest oki :loveu:[/QUOTE] A Dzez jest delikatny w zabawach z mniejszymi psiakami czy tak nie za bardzo? :lol: [quote name='Magda_Miki']Hej gadulo! Chetnie zobacze Torka i Masterka na do widzenia:loveu: AAaa.....i fotki z postepow malego na dworze:razz:[/QUOTE] Hej :p Wróciłam przed chwilą ze spapceru z Masterem, a Tora miałam pod kurtką, bo u nas cały czas pada :angryy: To przecież go nie postawie, bo będzie siedział i moknął i od dołu i od góry :eviltong: Cholerna pogoda, ślisko jak czort, bo śnieg się topi i pełno wody :angryy: Och jak ja nie cierpie smerfów...yyyy... roztopów znaczy się :p ---------------------------------------------------- No więc wróciliśmy z tego spaceru i psy dostały szajby, zaczęły sie ganiać jak szalone :evil_lol: Zaraz będą zdjecia :p Quote
Recommended Posts