Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[quote name='Pati i Daisy']
Tak, tak:mad: jak nie Ty to ciekawe kto... chyba nie Torek :evil_lol:

A Toro w swoim normalnym wcieleniu na tej fotce :evil_lol: [/QUOTE]
Może Master? :niewiem:

:lol:

[quote name='Pati i Daisy']Madziu
A gdzie kupiłaś takie słodkie różowe gumeczki? :cool3:
My mamy tylko czarne:diabloti:
[/QUOTE]
W kiosku ruchu chyba, albo w jakimś małtm sklepiku z gazetami i takimi duperelami ;) Mamy różne kolory, żółte, niebieskie, zielone, różowe, fioletowe, pomarańczowe :p Haha ale czarnych nie mamy :evil_lol:

[quote name='barbara.h']no! mi się nie wyświetliło, pierwsze zdjęcie i dlatego się pomyliłam :cool3:[/QUOTE]
A już myślałam, że na prawdę nie możesz rozróżnić Mastera jak tylko inaczej zrobie zdjecie :evil_lol:

[quote name='Magda_Miki']Haha...dobre:evil_lol: Ja z moimi brylami i Sokole Oko:lol:

Normalnie jestem pod wrazeniem. Maly skubaniec nie boi sie zabrac Masterowi kosci:crazyeye: To albo on jest taki odwazny, albo z Masterem jest cos nie tak:lol: Ciekawa jestem jakby Miki na to zareagowal[/QUOTE]
Masz sekulory?? :cool3: Nie wiedziałam, ani nie widziałam na żadnym zdjęciu :eviltong:

On się wcale Mastera nie boi :lol: Master nawet nie warknie jak mu mały zabiera kość. Właściwie to sobie nawzajem zabierają- Master czeka, aż Toro odejdzie od kości i wtedy mu zabiera. A za chwilę Toro się orientuje, że przecież cos miał przed chwilą, a tego nie ma, i dawaj do Mastera. I tak w koło :lol: Mówie Ci- cyrk :evil_lol:

[quote name='Guffi']A już było na mnie:mad: .[/QUOTE]
:diabloti:

[quote name='dzasta']O nowe fotaski i nowy banerek :cool3:
Nie było mnie raptem jeden dzień a tu nowy banerek :crazyeye:[/QUOTE]
No widzisz, stanowczo za rzadko do nas przychodzisz w takim razie :evil_lol:

[quote name='Chanelle'][COLOR="DimGray"]
Master jest cudowny, a Toruś tak szybko rośnie.

Mam pytanie czy mniejszy kudłacz wymienia już ząbki, czy mu się nie śpieszy? :cool3: [/COLOR][/QUOTE]
Dzięki :loveu: Twoja Cori też szybko rośnie przecie :eviltong:

Jeszcze chyba ma wszystkie :hmmmm: A Cori?

Posted

[quote name='madziasto4']Masz sekulory?? :cool3: Nie wiedziałam, ani nie widziałam na żadnym zdjęciu :eviltong:[/QUOTE]

Mam, ale tylko do ogladania TV i do szkoly do tablicy:razz: I dlatego nie widzialas na zdjeciu..... musze jakies wkleic, zebyscie wiedzieli z kim macie do czynienia:eviltong:

[quote name='madziasto4'] On się wcale Mastera nie boi :lol: Master nawet nie warknie jak mu mały zabiera kość. Właściwie to sobie nawzajem zabierają- Master czeka, aż Toro odejdzie od kości i wtedy mu zabiera. A za chwilę Toro się orientuje, że przecież cos miał przed chwilą, a tego nie ma, i dawaj do Mastera. I tak w koło :lol: Mówie Ci- cyrk :evil_lol:
[/quote]

hehe.....zabawni ci twoi chlopcy:loveu: Miki to tez nie ma za grosz agresji w tym swoim malym ciele.... Gizmo kuzynki to lubi pilnowac swoich rzeczy:lol:

Zyczymy milej niedzieli

Posted

[quote name='Guffi']Zawsze:cool3: . Moja ulubiona emota:roflt:[/QUOTE]
Chcesz jedną? :cool1: Mam takich pełno :evil_lol:

[quote name='madzia i medor']Doberek:loveu:[/QUOTE]
Dobry :loveu:

A Master kicha jak szalony :roll: Takimi salwami :roll:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Mam, ale tylko do ogladania TV i do szkoly do tablicy:razz: I dlatego nie widzialas na zdjeciu..... musze jakies wkleic, zebyscie wiedzieli z kim macie do czynienia:eviltong:

hehe.....zabawni ci twoi chlopcy:loveu: Miki to tez nie ma za grosz agresji w tym swoim malym ciele.... Gizmo kuzynki to lubi pilnowac swoich rzeczy:lol:

Zyczymy milej niedzieli[/QUOTE]
Tylko wklej siebie w okularach, a nie same okulary przypadkiem :eviltong:

Master to taka sierotka :loveu:

My również :multi:

Posted

[quote name='madziasto4']Może Master? :niewiem:

[/quote]

Jak już sie nie ma na kogo zgonić to na grzecznego Masterka:evil:

[quote name='madziasto4']
W kiosku ruchu chyba, albo w jakimś małtm sklepiku z gazetami i takimi duperelami ;) Mamy różne kolory, żółte, niebieskie, zielone, różowe, fioletowe, pomarańczowe :p Haha ale czarnych nie mamy :evil_lol:
[/quote]

:placz:
To prześlij nam kilka pocztą :diabloti:

Posted

[quote name='Pati i Daisy']A ja już myślałam, że naprawde chcesz nam przesłać "na żywo" :-x[/QUOTE]
A skądże :evil_lol:

A tak swoją drogą, to ja też musze kupić takie, bo nam mało zostało :roll:

Posted

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images14.fotosik.pl/72/8beb6f3a8a4fc6af.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images14.fotosik.pl/72/299136b59ec13b1b.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images14.fotosik.pl/72/0210440a25e63e2d.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images14.fotosik.pl/72/bed801f982c4a984.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images13.fotosik.pl/26/ab9c12f58d58e62d.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Guffi']Już se nazbierałam:diabloti:[/QUOTE]
Taaaak? Sama? :icon_roc:

O matko jak się wystraszyłam:eek2: Siedzę spokojnie, a tu nagle jak nie rąbnie o parapet zewnętrzny (to sie jakoś zwie? :hmmmm: ) śnieg z 4 piętra :eek2:

Posted

[quote name='madziasto4']A skądże :evil_lol:

A tak swoją drogą, to ja też musze kupić takie, bo nam mało zostało :roll:[/quote]

OOOO! To weź od razu dla nas różowe:evil_lol: nie no, ale musze się rozejrzeć za takimi u nas w ruchach
A ile kosztoją? i ile jest ich w paczce? :evil_lol:
tych czarnych było w paczce 100 sztuk ale ile kosztowaly to nie pamiętam:shake:

Posted

OOOO! To weź od razu dla nas różowe:evil_lol: nie no, ale musze się rozejrzeć za takimi u nas w ruchach
A ile kosztoją? i ile jest ich w paczce? :evil_lol:
tych czarnych było w paczce 100 sztuk ale ile kosztowaly to nie pamiętam:shake:[/QUOTE]

O rety jakie trudne pytania :lol: Nie pamietam, bo my mamy cały czas tę samą paczkę od 3 lat życia Mastera :evil_lol: Jak kupie, to Ci napiszę na pewno :p

Ale mnie by sie tam podobały czarne :niewiem:

Posted

[quote name='madziasto4']Taaaak? Sama? :icon_roc:

O matko jak się wystraszyłam:eek2: Siedzę spokojnie, a tu nagle jak nie rąbnie o parapet zewnętrzny (to sie jakoś zwie? :hmmmm: ) śnieg z 4 piętra :eek2:[/quote]

hihi :evil_lol: a ja siedze przy kompie i nagle dziwny odglos... moj snieg czyt. z 4 pietra osunal sie z parapetu ;)

[URL]http://images13.fotosik.pl/26/ab9c12f58d58e62d.jpg[/URL]
sniegowy potwor :P

Posted

O matko jak się wystraszyłam:eek2: Siedzę spokojnie, a tu nagle jak nie rąbnie o parapet zewnętrzny (to sie jakoś zwie? :hmmmm: ) śnieg z 4 piętra :eek2:[/quote]
:crazyeye:
Taaaak;) Yhy;)... Ale z Toją pomocą.

Posted

no a ja mieszkam na 3 piętrze i właśnie widziałam jak coś leciało :evil_lol:

[quote name='madziasto4']O rety jakie trudne pytania :lol: Nie pamietam, bo my mamy cały czas tę samą paczkę od 3 lat życia Mastera :evil_lol: Jak kupie, to Ci napiszę na pewno :p

Ale mnie by sie tam podobały czarne :niewiem:[/quote]

Ojjj no tak tak, ale ty masz dwóch chłopczyków a ja mam dziewczynkę z różową obróżką i chce mieć różowe! :diabloti:

Posted

[quote name='zaba14']hihi :evil_lol: a ja siedze przy kompie i nagle dziwny odglos... moj snieg czyt. z 4 pietra osunal sie z parapetu ;)

[URL]http://images13.fotosik.pl/26/ab9c12f58d58e62d.jpg[/URL]
sniegowy potwor :P[/QUOTE]
Ooo ktoś nowy w naszej galerii i to na dodatek mod :multi: 2w1 :evil_lol:

[quote name='Guffi']:crazyeye:
Taaaak;) Yhy;)... Ale z Toją pomocą.[/QUOTE]

[quote name='g_o_n_i_a']Jaki Toruś już duży! :o
[IMG]http://images14.fotosik.pl/71/dadde2a090bf2d97.jpg[/IMG][/QUOTE]
Bydle rośnie, a jak :evil_lol:

Ojjj no tak tak, ale ty masz dwóch chłopczyków a ja mam dziewczynkę z różową obróżką i chce mieć różowe! :diabloti:[/QUOTE]
Mają czarne szelki, czarne smyczki to i czarne gumeczki by im pasowały :cool3:

Posted

[quote name='madziasto4']Mają czarne szelki, czarne smyczki to i czarne gumeczki by im pasowały :cool3:[/quote]

To może się wymienimy:evil_lol:

Tylko sie "grzecznie" zapytam czy dzisiaj Toruś nie wyszedł na śnieg? Bo coś fotek nie ma :cool3: