dzasta Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 O wreszcie bo już się za Wami stęskniłam :D Quote
Asiaczek Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Jestem i czuwam! [url]http://i819.photobucket.com/albums/zz113/m104/IMG_2755.jpg[/url] Pzdr. Quote
tigrunia Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Magdaleno!! :mad: Po innych forach śmigasz a tu nawet nie zajrzysz do starych koleżanek :mad: Quote
Asiaczek Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='tigrunia']Magdaleno!! :mad: Po innych forach śmigasz a tu nawet nie zajrzysz do starych koleżanek :mad:[/QUOTE] Serio tak robi? O, to nieładnie... Pzdr. Quote
Magda Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Cześć kobito! Nie doczekałam się tutaj, więc wpadłam TAM. Dziecię wody i mój słodki Masterek wakacjują na całego, aż miło patrzeć:) Co u Ciebie? Jak studia? Gorące buziaki! Quote
Asiaczek Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Mnie wpajano od lat do głowy, że w wakacje to zawsze jest więcej wolnego czasu. Ale patrząc na tę Galerię, to chyba pora zmienic zdanie... pzdr. Quote
wikikoniki Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Ja się przywitam :p Dawno tu nikogo nie było... zarosła galeria kurzem... Ale z ludźmi z 3city warto się przywitać :D Quote
Pegaza Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='wikikoniki']Ja się przywitam :p Dawno tu nikogo nie było... zarosła galeria kurzem... Ale z ludźmi z 3city warto się przywitać :D[/QUOTE] taa Madzka juz tutaj nie zaglada (a szkoda) za to ja zagladam gdzie indziej do niej;) Quote
Vailet Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 ja tak sobie siedzę na obrożowym a w drugiej karcie otworzoną mam o tą stronę ([url]http://aussie.**********/viewtopic.php?t=1924&postdays=0&postorder=asc&start=315[/url]) i podziwiam Torka patrze na avatar i.. jakiś znajomy piesek wchodzę na stronę profilu i co widzę? że to Torek ;D - śliczny jest ;) ja lubię takie "sportowe yorki" a nie takie kanapowce ;) Quote
Recommended Posts