Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

On wszystko właściwie przynosi- ja rzucam, on przynosi. Jeśli czasami przyniesie na pół metra, metr ode mnie, to wystarczy, że powiem daj, i się przybliża. A na hasło puść wupuszcza z pyska.
Na szczęście z aportowaniem nie miałam problemu, od małego przynosił, sprawiało mu to od zawsze frajdę, z czasem nauczył się komendy puść i problemu nie ma :loveu:

Tu mam jakiś kwietniowy chyba filmik, ale kurczę krótki i widac tylko jak biegnie i przynosi, samoego oddania już nie.
[URL=http://s131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/?action=view&current=817.flv][IMG]http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/th_817.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Torka jeszcze nikt nie gonił z aportem w pysku na szczęście (znaczy kiedy Toro miał aport w pysku :evil_lol:), a jak tylko ktoś spróbuje, to nogi z tyłka powyrywam :p Nie pozwolę :mad:
Ale wiem, że czasami osiedlowa dzieciarnia się zbiega i dawaj za psem, i nie zdąży się czasem zareagować...

Posted

[quote name='madziasto4'][COLOR="PaleTurquoise"]Nooooo w gimnazjum to ja jeszcze czytałam lektury...[/COLOR][/QUOTE]

W gimnazjum to ja nie czytalam lektur...

[quote name='PositiveThought']
tylko u nas to jest tak "no dzieciaczki, jutro zaczynamy "Kamienie na szaniec"...
i leć teraz człowieku po to do biblioteki i przeczytaj w 1 dzień :shake:
[/QUOTE]

Pamietam ja, jak uslyszelismy w piatek: nooo wiecie ze w pn zbrodnia i kara?
A to stron w uj...
I caly weekend czytanie non stop.
Ale dalo sie :grins:

[quote name='madziasto4']
Jest kilka pozycji, które mi przypadły do gustu,
[/QUOTE]

A wiesz Madzka ze mi tez!!

UPRZEJMIE DONOSZĘ CHOC BARDZO SIE TYM BRZYDZE, ZE UZYTKOWNIK MADZIASTO4 KOPIUJE TRESCI Z INNEGO FORUM.

Posted

Dlatego ja lubię chodzić w bezludne miejsca, gdzie jest spokój, cisza, zero niewychowanych dzieciaków, bez stresu... Unikam skupisk dzieci, ludzi.
Najlepiej to się chodzi w deszczu- ZERO ludzi, psów, tylko ja, deszcz i chłopcy :grins:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']W gimnazjum to ja nie czytalam lektur...

Pamietam ja, jak uslyszelismy w piatek: nooo wiecie ze w pn zbrodnia i kara?
A to stron w uj...
I caly weekend czytanie non stop.
Ale dalo sie :grins:

UPRZEJMIE DONOSZĘ CHOC BARDZO SIE TYM BRZYDZE, ZE UZYTKOWNIK MADZIASTO4 KOPIUJE TRESCI Z INNEGO FORUM.[/QUOTE]
Ja to jeszcze byłam dosyć pilna gimnazjum, się walczyło o oceny...

Zbrodnia i kara to akurat fajowa, ale fakt, czytać na wyścigi to nic fajnego.

DZIE KURNA? Że niezapominajki lubię? :loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']Ty przyszlas ja zara ide..
mialam wyjsc po farbe i Aga mnie zagadala...[/QUOTE]
Buuu szkoda...:sad:

[quote name='PositiveThought']
czemu ja tego nie zauważyłam? :megagrin:[/QUOTE]
Bo żeś ślepak :p

Posted

Dobry dzień :multi:

Obejrzane fotaski :loveu: Torek jak zwykle szalony biegacz a Masteruś odpoczywa w kwiatkach :loveu::loveu: Ach.. jak te piesy mają dobrze :multi:

Posted

[quote name='PositiveThought']no widzisz, a ja mam tylko jedną parę oczu i w niej nic nie widzę nooo.

dla mnie już nie ma ratunku.

ide se na zakupy, żarciowe niestety.[/QUOTE]
Ja wróciłam pół godziy temu z frisbowego spaceru z Torkiem, po czym poszłam tyż właśnie po żarciowe zakupy, kupiłam se banany i pizzę i inne drobiazgi, a za jakiś czas wyjdę z Masterkiem, pogoda jest piękna :loveu:

[quote name='tigrunia']Dobry dzień :multi:

Obejrzane fotaski :loveu: Torek jak zwykle szalony biegacz a Masteruś odpoczywa w kwiatkach :loveu::loveu: Ach.. jak te piesy mają dobrze :multi:[/QUOTE]
Cze 2B :loveu:

Te foty to już się nudne robią, Toro wiecznie biega, Master wiecznie w kwiatkach odpoczywa...:evil_lol:

Posted

U mnie w lodówce ino światło i masło...też by sie przydały jakieś zakupy. :cool1:

Madźka fajnie Ci, że tak se w domku teraz siedzieć mozesz...
Dlaczego nie ma tak, że i za siedzenie i nic nierobienie nie płacą? :p

Posted

[quote name='Kasia']U mnie w lodówce ino światło i masło...też by sie przydały jakieś zakupy. :cool1:

Madźka fajnie Ci, że tak se w domku teraz siedzieć mozesz...
Dlaczego nie ma tak, że i za siedzenie i nic nierobienie nie płacą? :p[/QUOTE]
No, szkoda, że nie płacą. Wtedy byłabym chyba milionerką :evil_lol: