madziasto4 Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Nieeee, no co Ty, amatorsko i dla zabawy po prostu, tyle, że kupiłam 3 dyski profesjonalne, bo lepiej latają, niż te podróbki frisbee. Quote
PositiveThought Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 a Torcio Ci tak przynosi do łapki te dyski? :razz: Quote
madziasto4 Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 On wszystko właściwie przynosi- ja rzucam, on przynosi. Jeśli czasami przyniesie na pół metra, metr ode mnie, to wystarczy, że powiem daj, i się przybliża. A na hasło puść wupuszcza z pyska. Na szczęście z aportowaniem nie miałam problemu, od małego przynosił, sprawiało mu to od zawsze frajdę, z czasem nauczył się komendy puść i problemu nie ma :loveu: Tu mam jakiś kwietniowy chyba filmik, ale kurczę krótki i widac tylko jak biegnie i przynosi, samoego oddania już nie. [URL=http://s131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/?action=view¤t=817.flv][IMG]http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/th_817.jpg[/IMG][/URL] Quote
PositiveThought Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 łiiiii :loveu: Dusiaczydło też przynosił, do czasu wyjazdu nad morze, gdzie latało za nim pół plaży... a on uciekał z tą piłką w zębach biedny. i teraz nie chce oddać! ćwiczymy przynoszenie z klikerem. Quote
madziasto4 Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Torka jeszcze nikt nie gonił z aportem w pysku na szczęście (znaczy kiedy Toro miał aport w pysku :evil_lol:), a jak tylko ktoś spróbuje, to nogi z tyłka powyrywam :p Nie pozwolę :mad: Ale wiem, że czasami osiedlowa dzieciarnia się zbiega i dawaj za psem, i nie zdąży się czasem zareagować... Quote
PositiveThought Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 no właśnie... sytuacja jest trudna, bo ja albo nie mówię nic i zabieram psa, albo drę mordę tak, że szyby wypadają... :p Quote
Anusia & Alutka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='madziasto4'][COLOR="PaleTurquoise"]Nooooo w gimnazjum to ja jeszcze czytałam lektury...[/COLOR][/QUOTE] W gimnazjum to ja nie czytalam lektur... [quote name='PositiveThought'] tylko u nas to jest tak "no dzieciaczki, jutro zaczynamy "Kamienie na szaniec"... i leć teraz człowieku po to do biblioteki i przeczytaj w 1 dzień :shake: [/QUOTE] Pamietam ja, jak uslyszelismy w piatek: nooo wiecie ze w pn zbrodnia i kara? A to stron w uj... I caly weekend czytanie non stop. Ale dalo sie :grins: [quote name='madziasto4'] Jest kilka pozycji, które mi przypadły do gustu, [/QUOTE] A wiesz Madzka ze mi tez!! UPRZEJMIE DONOSZĘ CHOC BARDZO SIE TYM BRZYDZE, ZE UZYTKOWNIK MADZIASTO4 KOPIUJE TRESCI Z INNEGO FORUM. Quote
madziasto4 Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Dlatego ja lubię chodzić w bezludne miejsca, gdzie jest spokój, cisza, zero niewychowanych dzieciaków, bez stresu... Unikam skupisk dzieci, ludzi. Najlepiej to się chodzi w deszczu- ZERO ludzi, psów, tylko ja, deszcz i chłopcy :grins: Quote
madziasto4 Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']W gimnazjum to ja nie czytalam lektur... Pamietam ja, jak uslyszelismy w piatek: nooo wiecie ze w pn zbrodnia i kara? A to stron w uj... I caly weekend czytanie non stop. Ale dalo sie :grins: UPRZEJMIE DONOSZĘ CHOC BARDZO SIE TYM BRZYDZE, ZE UZYTKOWNIK MADZIASTO4 KOPIUJE TRESCI Z INNEGO FORUM.[/QUOTE] Ja to jeszcze byłam dosyć pilna gimnazjum, się walczyło o oceny... Zbrodnia i kara to akurat fajowa, ale fakt, czytać na wyścigi to nic fajnego. DZIE KURNA? Że niezapominajki lubię? :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 A nie no, w gim to ja bylam na przegranej pozycji wiec nie walczylam :eviltong: No niezla byla. Mialam z tego 5. Jak zwykle zreszta... I nie tylko... Quote
Aga76 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Bry Madzia :loveu: Chłopaki w kwiatach są po prostu cudni, rozkoszni, zniewalający, booscy!!! Rewelacyjne foty. Quote
Pegaza Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Cze Madzia maturalna:p fotki piękne :loveu:lubie takie akcenty kwiatowe chłopcy rozbrykani:p sie rozgadaliscie:mad: Quote
dzasta Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 No właśnie Madziu Maturalna co tam u Ciebie i chłopaków ??? Quote
madziasto4 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Cze Aguś, cze Dario, cze dzasta :loveu::loveu::loveu: Przyszłam z serkiem wiejskim i miodkiem :razz: Quote
Pegaza Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Ty przyszlas ja zara ide.. mialam wyjsc po farbe i Aga mnie zagadala... Quote
PositiveThought Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='madziasto4']tylko ja, deszcz i chłopcy :grins:[/quote] romantycznie :loveu: [quote name='madziasto4']Jest kilka pozycji, które mi przypadły do gustu, [/quote] czemu ja tego nie zauważyłam? :megagrin: Quote
madziasto4 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 [quote name='Pegaza']Ty przyszlas ja zara ide.. mialam wyjsc po farbe i Aga mnie zagadala...[/QUOTE] Buuu szkoda...:sad: [quote name='PositiveThought'] czemu ja tego nie zauważyłam? :megagrin:[/QUOTE] Bo żeś ślepak :p Quote
madziasto4 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Nie martw się, ja teraz też ślepak jestem, muszę iść zaraz oczy założyć, a tak mi się nie chceeee... Quote
PositiveThought Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 no widzisz, a ja mam tylko jedną parę oczu i w niej nic nie widzę nooo. dla mnie już nie ma ratunku. ide se na zakupy, żarciowe niestety. Quote
tigrunia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Dobry dzień :multi: Obejrzane fotaski :loveu: Torek jak zwykle szalony biegacz a Masteruś odpoczywa w kwiatkach :loveu::loveu: Ach.. jak te piesy mają dobrze :multi: Quote
madziasto4 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 [quote name='PositiveThought']no widzisz, a ja mam tylko jedną parę oczu i w niej nic nie widzę nooo. dla mnie już nie ma ratunku. ide se na zakupy, żarciowe niestety.[/QUOTE] Ja wróciłam pół godziy temu z frisbowego spaceru z Torkiem, po czym poszłam tyż właśnie po żarciowe zakupy, kupiłam se banany i pizzę i inne drobiazgi, a za jakiś czas wyjdę z Masterkiem, pogoda jest piękna :loveu: [quote name='tigrunia']Dobry dzień :multi: Obejrzane fotaski :loveu: Torek jak zwykle szalony biegacz a Masteruś odpoczywa w kwiatkach :loveu::loveu: Ach.. jak te piesy mają dobrze :multi:[/QUOTE] Cze 2B :loveu: Te foty to już się nudne robią, Toro wiecznie biega, Master wiecznie w kwiatkach odpoczywa...:evil_lol: Quote
Kasia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 U mnie w lodówce ino światło i masło...też by sie przydały jakieś zakupy. :cool1: Madźka fajnie Ci, że tak se w domku teraz siedzieć mozesz... Dlaczego nie ma tak, że i za siedzenie i nic nierobienie nie płacą? :p Quote
PositiveThought Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 myślę, że byłybyśmy zaskoczone, gdyby Torek nagle zaczął odpoczywać, a Master stał się aktywniejszy :p pizzy zazdroszczę. ja się odchudzam :p i nie śmiać się, są efekty - 5 kg w 2 miechy :grins: Quote
madziasto4 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 [quote name='Kasia']U mnie w lodówce ino światło i masło...też by sie przydały jakieś zakupy. :cool1: Madźka fajnie Ci, że tak se w domku teraz siedzieć mozesz... Dlaczego nie ma tak, że i za siedzenie i nic nierobienie nie płacą? :p[/QUOTE] No, szkoda, że nie płacą. Wtedy byłabym chyba milionerką :evil_lol: Quote
Recommended Posts