Kasia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Jaka trabke? Fidlasta Ty grasz? :crazyeye: [/quote] Taa, Tztowi na nerwach :evil_lol: [SIZE=1]Każdego dnia mi to powtarza...[/SIZE] Mamy takie same piłki - zieloną, pomarańczową i taka kolorową w paski :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Kasia']Taa, Tztowi na nerwach :evil_lol: [SIZE=1]Każdego dnia mi to powtarza...[/SIZE] Mamy takie same piłki - zieloną, pomarańczową i taka kolorową w paski :lol:[/QUOTE] Hyhy. Fidlasta, pamiec Cie kobito zawodzi. Juz czeci raz slysze o tych pilkach :evil_lol: Quote
Kasia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Fidlasta, pamiec Cie kobito zawodzi. Juz czeci raz slysze o tych pilkach :evil_lol: [/quote] To, że zawodzi to wiem. Ale akurat wtedy to mówiłam o innych piłkach a teraz mówię o tych czyli też innych :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Kasia']To, że zawodzi to wiem. Ale akurat wtedy to mówiłam o innych piłkach a teraz mówię o tych czyli też innych :evil_lol:[/QUOTE] Hi hi a chiba ze tak :grins: Quote
madziasto4 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 [quote name='koregra']Cześć :p Ale fajne focie kąpielowe :loveu:[/QUOTE] Cześć Kamilka :bye: [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Madziu. Nie wiem co mam pisać :-? Hmm... kąpielowe fotki fajne. Starczy? :evil_lol:[/QUOTE] Cze Sara, ja też nie wiem co pisać. :eviltong: [quote name='Anusia & Alutka']Czesc gamonie, halo halo :loveu:[/QUOTE] Cześć :bye: [quote name='aneczka0106']Pieknie pozują w kąpanku:loveu:[/QUOTE] Masterek wspiął się na półkę w wannie, bo na parterze wanny Torek grał w piłkę:evil_lol: [quote name='Kasia']To, że zawodzi to wiem. Ale akurat wtedy to mówiłam o innych piłkach a teraz mówię o tych czyli też innych :evil_lol:[/QUOTE] Wtedy mówiłyśmy o wzorku futbolowym, tylko, że piłka insza nie? :grins: Quote
Kasia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='madziasto4'] Wtedy mówiłyśmy o wzorku futbolowym, tylko, że piłka insza nie? :grins:[/quote] Dokładnie tak :lol: Czyli Anusia albo sie pogubiła w tych piłkach albo nieuwaznie czyta? :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 [quote name='Kasia']Dokładnie tak :lol: Czyli Anusia albo sie pogubiła w tych piłkach albo nieuwaznie czyta? :evil_lol:[/QUOTE] Stawiam na to, że się pogubiła, bo nieuważnie czyta:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Cześć x3 :loveu: Mam filmiki z wygłupów, chceta? Quote
madziasto4 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 [URL=http://s131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/?action=view¤t=23.flv][IMG]http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/th_23.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://s131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/?action=view¤t=54.flv][IMG]http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/th_54.jpg[/IMG][/URL] Quote
Kasia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Uśmiałam sie z tego drugiegi filmiku! Raz ze szczeku Masterkowego, taki śmieszny ma :evil_lol: A dwa z Torcia jak uporczywie zaczepia mniejszego tym posłankiem :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Toro jeszcze jak taka sierota się porusza z tym posłankiem w dziobie:evil_lol:, odwraca się z nim, żeby zobaczyć Mastera, a tymczasem jednocześnie zmiata go tym posłankiem z podłogi:evil_lol: A ta mała pchła się odszczekuje ino :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kasia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 No, Torcio jest boski z tymi obrotami :evil_lol: Quote
koregra Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Torcio Masterka wali po dupsku ta poduchą:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Cyrk na kółkach mam z nimi :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='madziasto4']Stawiam na to, że się pogubiła, bo nieuważnie czyta:evil_lol:[/QUOTE] Mądralińska :roll: Fylmiki jutro zobacze, bom glosniki odlaczyla. Quote
Kasia Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Dziw że nie miałam nic do nadrabiania w Madźkowej galeryji :roll: Pustki.... Quote
Kasia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Madźkaaaaaa.......[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20quote/hello4.gif[/IMG] Quote
koregra Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 O a tu jak mało zapisane :multi: Doberek :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='Kasia']Dziw że nie miałam nic do nadrabiania w Madźkowej galeryji :roll: Pustki....[/QUOTE] No, tyz zem sie zdziwila mocno... Cze wieczorne :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 No czeee... Mam filmika Masterkowego. Są chętni? Quote
koregra Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 No jakby inaczej JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :cool3: Quote
Recommended Posts