koregra Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [quote name='Kasia']Szkoda bo fajowo by było :diabloti: Podrzucili Ciotce aby samemu gdzieś wybyć?:cool3:[/quote] kasiu my do Anusi nie mamy tak daleko :eviltong: kiedyś to się zgadamy i się zwalimy jej na głowę :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Madzka nie planujesz czasem w przyszłości jakiegos centrum szkoleniowego dla piesów założyc ?? :cool3: Quote
madziasto4 Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 [quote name='tigrunia']Madzka nie planujesz czasem w przyszłości jakiegos centrum szkoleniowego dla piesów założyc ?? :cool3:[/QUOTE] To JA planuję się cały czas kształcić w zakresie szkolenia psów, a nie kształcić innych:cool1: Quote
tigrunia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [quote name='madziasto4']To JA planuję się cały czas kształcić w zakresie szkolenia psów, a nie kształcić innych:cool1:[/quote] No wiesz ty co .. podzieliłabys się z innymi tą swoją wiedzą :p I kasa by była z tego ;) Quote
Pegaza Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 noo co tam słoneczka moje hę?:lol: fajne parapetowe fotorelacje:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [quote name='koregra']kasiu my do Anusi nie mamy tak daleko :eviltong: kiedyś to się zgadamy i się zwalimy jej na głowę :evil_lol:[/QUOTE] O nie zauwazylam posta. No Wy do mie to rzut kamieniem, ino moi rodzice z domu wybywaja raz na kilka lat :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='koregra'] kasiu my do Anusi nie mamy tak daleko :eviltong: kiedyś to się zgadamy i się zwalimy jej na głowę :evil_lol: [/quote] [quote name='Anusia & Alutka'] O nie zauwazylam posta. No Wy do mie to rzut kamieniem, ino moi rodzice z domu wybywaja raz na kilka lat :evil_lol: [/quote] To skoro mamy do siebie rzut beretem to nie widzę problemu aby u mnie sie spotkać ;) Pomyślcie o tym!!! Cze Madźka! Ja Fidlaka podawania łapki nauczyłam właśnie tak jak pisałaś Kasi - przysmakami i teraz nawet jak nie mam przysmaczka a powiem podaj łapkę to od razu ją daje :lol: Czasami to nawet obie na raz :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Jessi daje obie jak widzi,ze smakołyk wyjątkowo smakowity :evil_lol: Dobry Madzia :multi: Quote
misiaczek Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='madziasto4'] [url]http://images32.fotosik.pl/110/4ad484d588b8ac26.jpg[/url] [/quote] Madzia,chłopaki same wchodzą na parapet czy musisz je wsadzić??? Moje na parapet kuchenny po taboreciku włażą.A na parapert w pokoju gdzie komp stoi,Sotek po kanapie,która jest sporo oddalona od okna ;).Taki cwaniak. A w lecie,jak jest otwarty balkon to przesiadują na parapecie balkonowym,na który wskakują po stoliku :evil_lol:.Tak że nie musze ich wyręczać i pilnować kiedy chcą zejść,bo same sobie radzą :evil_lol:. Quote
madziasto4 Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 [quote name='Kasia'] Cze Madźka! Ja Fidlaka podawania łapki nauczyłam właśnie tak jak pisałaś Kasi - przysmakami i teraz nawet jak nie mam przysmaczka a powiem podaj łapkę to od razu ją daje :lol: Czasami to nawet obie na raz :evil_lol:[/QUOTE] I bardzo dobrze, o to chodzi, żeby później nagrodą była pochwała słowna, zabawka, a nie wiecznie smakołyk. :lol: [quote name='tigrunia']Jessi daje obie jak widzi,ze smakołyk wyjątkowo smakowity :evil_lol: Dobry Madzia :multi:[/QUOTE] Dobry :hand: [quote name='misiaczek']Madzia,chłopaki same wchodzą na parapet czy musisz je wsadzić??? Moje na parapet kuchenny po taboreciku włażą.A na parapert w pokoju gdzie komp stoi,Sotek po kanapie,która jest sporo oddalona od okna ;).Taki cwaniak. A w lecie,jak jest otwarty balkon to przesiadują na parapecie balkonowym,na który wskakują po stoliku :evil_lol:.Tak że nie musze ich wyręczać i pilnować kiedy chcą zejść,bo same sobie radzą :evil_lol:.[/QUOTE] Wsadzam ich:lol: Co prawda pod oknem stoi stolik, po którym mogliby spokojnie wchodzić, ale że nie pozwalam włazić na stolik, to nie będę im kręcić, że raz mogą, a innym razem nie. :lol: Quote
PositiveThought Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 ojjj :oops: Torki, Masterki, Madzie :loveu: Quote
Pegaza Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 kuna a mie to nie widzi :mad:Madzia podpadłas mi podpadłaś:razz: Quote
Anusia & Alutka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='Kasia']To skoro mamy do siebie rzut beretem to nie widzę problemu aby u mnie sie spotkać ;) Pomyślcie o tym!!! [/QUOTE] A chalupe wolna miec bedzie, eeee? Bo ja mom, ino dzieci. Quote
Kasia Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] A chalupe wolna miec bedzie, eeee? Bo ja mom, ino dzieci. [/quote] TZ wyjedzie, Małego dam do mamy i można coś myśleć :cool3: Quote
Anusia & Alutka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='Kasia']TZ wyjedzie, Małego dam do mamy i można coś myśleć :cool3:[/QUOTE] Hihi. Ale ze bez Łukaszka? Troche goopio. Quote
Kasia Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Hihi. Ale ze bez Łukaszka? Troche goopio. [/quote] Ale z Fidlakiem, hihi. Po co Łukaszek? Rano nie dał by pospać wcale :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Bo my lubimy Łukaszka i na poczatku imprezki moglby byc hihi :) Quote
madziasto4 Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 [quote name='PositiveThought']ojjj :oops: Torki, Masterki, Madzie :loveu:[/QUOTE] :mdleje: :mdleje: :mdleje: [quote name='Pegaza']kuna a mie to nie widzi :mad:Madzia podpadłas mi podpadłaś:razz:[/QUOTE] Oj :oops: Ej nooo, se cwaniary spotkanie planują :placz: Quote
madziasto4 Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/112/445a676418bce958.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/111/a5e7f4bcdf840dbe.jpg[/IMG][/URL] Ej śpisz? [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/112/b85e92241accbeff.jpg[/IMG][/URL] Pac! [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/112/b0b0475fbaae1e33.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/142/5a5e9e32420da713.jpg[/IMG][/URL] Quote
Anusia & Alutka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='madziasto4'] Ej nooo, se cwaniary spotkanie planują :placz:[/QUOTE] Spotkanie na chlanie :megagrin: Quote
Pegaza Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Ty ale fajnie by było nie tak sie spotkać:p jee ale Toro urósł abo cio?:p ile on juz teraz ma miechów? Quote
madziasto4 Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Jutro kończy rok i 4 miesiące :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='madziasto4']Jutro kończy rok i 4 miesiące :loveu:[/QUOTE] To on od Alki mlodszy!! Quote
madziasto4 Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']To on od Alki mlodszy!![/QUOTE] No pewno, że młodszy, Amerykę odkryłaś..:cool1: Quote
Recommended Posts