Daga_i_Oskar Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Dzięki za odpisanie na temat soczewek :buzi: ja mam plusy dlatego u mnie jest z tym większy problem hihi Już się kiedyś pytałam u optyka o soczewki to powiedziała, że moge kupić, ale nie gwarantuje, że moje oczy je przyjmą, więc dałam sobie spokój i strzelilam sobie okulary sylikonowe :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No to czekamy na film, mi już się chce śmiac :evil_lol: :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
madziasto4 Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Dzięki za odpisanie na temat soczewek :buzi: ja mam plusy dlatego u mnie jest z tym większy problem hihi Już się kiedyś pytałam u optyka o soczewki to powiedziała, że moge kupić, ale nie gwarantuje, że moje oczy je przyjmą, więc dałam sobie spokój i strzelilam sobie okulary sylikonowe :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No to czekamy na film, mi już się chce śmiac :evil_lol: :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] Ach plusy masz.... Jezu a cóż to za okulary :crazyeye: :lol: Ja to już się zdrowo uśmiałam podczas nagrywania :evil_lol: Ten Toro jest niemożliwy :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='madziasto4']Ach plusy masz.... Jezu a cóż to za okulary :crazyeye: :lol: [/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Hmm... jakby Ci to wytłumaczyć :eviltong: szkła to plastiki rzecz jasna, a oprawki są zrobione z sylikonu - są takie giętkie hihi Oprawki składają się w sumie tylko z noska i dwóch nauszników (jak zwał tak zwał:eviltong: ) są bardzo leciutkie, w ogóle ich nie czuć i nie raz chciałam je ściągnąc z nosa poczym się okazaywalo, że ja ich w ogole założonych nie mam hihi Jedyną wadą ich było to (nie wiem jak w chwili obecnej), ze są dosyc drogie... Jak ja usłyszałam cene końcową za moje okularki to trochę mnie zatkało hihi :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]A moge tak niedyskretnie się spytac ile za soczewki płaciłaś? I jak się w nich czujesz? Oczy nie bolą?[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
madziasto4 Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Hmm... jakby Ci to wytłumaczyć :eviltong: szkła to plastiki rzecz jasna, a oprawki są zrobione z sylikonu - są takie giętkie hihi Oprawki składają się w sumie tylko z noska i dwóch nauszników (jak zwał tak zwał:eviltong: ) są bardzo leciutkie, w ogóle ich nie czuć i nie raz chciałam je ściągnąc z nosa poczym się okazaywalo, że ja ich w ogole założonych nie mam hihi Jedyną wadą ich było to (nie wiem jak w chwili obecnej), ze są dosyc drogie... Jak ja usłyszałam cene końcową za moje okularki to trochę mnie zatkało hihi :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]A moge tak niedyskretnie się spytac ile za soczewki płaciłaś? I jak się w nich czujesz? Oczy nie bolą?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] Oooo to muszą być fajne takie okularki :) Z soczewki zapłaciłam 15zł, ze względu na to, że była to moja pierwsza wizyta + obowiązkowe badanie w tym samym salonie optycznym 50zł. Także te pierwsze soczewki to takie...próbne można powiedzieć ;) Dziś był pierwszy dzień z soczewkami, miałam je od 11 do 16, bo do komputera zdjęłam i wrażenia jak najbardziej mam pozytywne :lol: Początkowo w prawym oku coś było nie tak...a może tylko mi się wydawało, bo to pierwszy raz :niewiem: Ale ogólnie w porządku :) Quote
madziasto4 Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [CENTER][COLOR="Red"][SIZE="4"][B]ZAPRASZAMY NA FILM![/B][/SIZE][/COLOR][/CENTER] [B][COLOR="Red"]Standardowy przebieg akcji i fabuła- Master z uchem, Toro nie może tego znieść i za wszelką cenę próbuje przejąć zdobycz...[/COLOR][/B] [COLOR="Red"]Prosimy o włączenie głośników![/COLOR] [URL=http://s131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/?action=view¤t=ptmit34.flv][IMG]http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/th_ptmit34.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://s131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/?action=view¤t=ptmit36.flv][IMG]http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/th_ptmit36.jpg[/IMG][/URL] Quote
Aga76 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Green][I][B]Dzień dobry :loveu: A ja czekam na seans i opowieść o wrażeniach soczewkowych w praktyce[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :p Quote
madziasto4 Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Aguś, seans już na poprzedniej stronie i wrażenia soczewkowe też :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Hmm... jakby Ci to wytłumaczyć :eviltong: szkła to plastiki rzecz jasna, a oprawki są zrobione z sylikonu - są takie giętkie hihi Oprawki składają się w sumie tylko z noska i dwóch nauszników (jak zwał tak zwał:eviltong: ) są bardzo leciutkie, w ogóle ich nie czuć i nie raz chciałam je ściągnąc z nosa poczym się okazaywalo, że ja ich w ogole założonych nie mam hihi Jedyną wadą ich było to (nie wiem jak w chwili obecnej), ze są dosyc drogie... Jak ja usłyszałam cene końcową za moje okularki to trochę mnie zatkało hihi :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]A moge tak niedyskretnie się spytac ile za soczewki płaciłaś? I jak się w nich czujesz? Oczy nie bolą?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Też mam takie :multi: I moja mama też :multi: A wcale nie są aż tak drogie... zależy dla kogo... ale już nic więcej nie będę mówiła :shake: [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Ja mam minusy, też jestem krótkowidzem jak Madzia, więc bez okularów na jakieś spacery albo do sklepu nie da rady, bo nie poznaję ludzi, ani nie mogę rozczytać z daleka malutkich napisów. A mam -1,5 (dużo, biorąc pod uwagę, od kiedy je noszę :-o ).[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Filmik mi nie działa :shake: [/SIZE][/FONT] Quote
Aga76 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='madziasto4']Aguś, seans już na poprzedniej stronie i wrażenia soczewkowe też :loveu:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Sienna][I][B]:crazyeye: czytałam i nie widziałam, o żesz łoślepłam chyba [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:mdleje: Quote
madziasto4 Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='Yorkie'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Też mam takie :multi: I moja mama też :multi: A wcale nie są aż tak drogie... zależy dla kogo... ale już nic więcej nie będę mówiła :shake: [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Ja mam minusy, też jestem krótkowidzem jak Madzia, więc bez okularów na jakieś spacery albo do sklepu nie da rady, bo nie poznaję ludzi, ani nie mogę rozczytać z daleka malutkich napisów. A mam -1,5 (dużo, biorąc pod uwagę, od kiedy je noszę :-o ).[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Filmik mi nie działa :shake: [/SIZE][/FONT][/QUOTE] A jak długo nosisz okulary? Jak to nie działa :placz: [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Sienna][I][B]:crazyeye: czytałam i nie widziałam, o żesz łoślepłam chyba [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:mdleje:[/QUOTE] Aguś, a u Ciebie działa filmik? :roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Hahahahahahaha filmiki rewelacyjne, mając włączone głosniki i słysząc latającego Tora ma sie wrazenie jakby stado koni przeleciało :evil_lol: :evil_lol: On jest boski, po prostu trafił Ci sie świetny pies Madziu, ma tyle energii w sobie :lol: aż miło popaczeć na te jego szaleństwa i wybryki :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Kasia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Uśmiałam się bardzo przy tych filmikach, masz niezły cyrk w domu :evil_lol::evil_lol: Do końca myślałam, że Master sie nie da i obroni tą kostuchę ale jednak szogun Torek był sprytniejszy i bardziej przebiegły :p Quote
Aga76 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]Już wiem dlaczego nie widziałam, napisałam posta w tym samym czasie, co ty wkleiłaś filmy :oops: Hihihi, suuuper Toruś perszingowiec pokojowy i to z głosem :happy1: wszystko mi działa i nawet już widzę wcześniejsze posty :oops:[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Sara_i_Aris Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='madziasto4']A jak długo nosisz okulary? Jak to nie działa :placz: [/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]1,5 roku[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Nie wiem, czasami mi się tak zdarza, spróbuję odświeżyć :roll: [/SIZE][/FONT] Quote
madziasto4 Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Hahahahahahaha filmiki rewelacyjne, mając włączone głosniki i słysząc latającego Tora ma sie wrazenie jakby stado koni przeleciało :evil_lol: :evil_lol: On jest boski, po prostu trafił Ci sie świetny pies Madziu, ma tyle energii w sobie :lol: aż miło popaczeć na te jego szaleństwa i wybryki :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] Wariat z tego małego, nie? :evil_lol: Ale nie wyobrażam sobie, żeby Torek mógł być inny :lol: Kocham go za to, że jest właśnie takim szaleńcem :loveu: [quote name='fidelek2']Uśmiałam się bardzo przy tych filmikach, masz niezły cyrk w domu :evil_lol::evil_lol: Do końca myślałam, że Master sie nie da i obroni tą kostuchę ale jednak szogun Torek był sprytniejszy i bardziej przebiegły :p[/QUOTE] Mówię Ci Kasiu, Toro to wariat nad [I]wariaty[/I] :evil_lol: Najczęściej jest tak, że nawet jak Master się 'ma na baczności' i jest górą, to Toro stosuje takie metody, tak go denerwuje, że Master po prostu zostawia to ucho w cholere i idzie :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]Już wiem dlaczego nie widziałam, napisałam posta w tym samym czasie, co ty wkleiłaś filmy :oops: Hihihi, suuuper Toruś perszingowiec pokojowy i to z głosem :happy1: wszystko mi działa i nawet już widzę wcześniejsze posty :oops:[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] Tak myślałam, że w tym samym czasie pisałyśmy :lol: [quote name='Yorkie'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]1,5 roku[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Nie wiem, czasami mi się tak zdarza, spróbuję odświeżyć :roll: [/SIZE][/FONT][/QUOTE] A zaczynałaś z jaką wadą? Otwórz jeszcze raz i nie naciskaj od razu 'play' tylko poczekaj chwilę, aż się załaduje i wtedy dopiero naciśnij 'play...Może o to chodzi...:roll: Quote
Aga76 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Madziu gratuluję[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B] piękne liczby 5000 i 500 w ten specjalny dzień :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Sara_i_Aris Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='madziasto4']A zaczynałaś z jaką wadą? Otwórz jeszcze raz i nie naciskaj od razu 'play' tylko poczekaj chwilę, aż się załaduje i wtedy dopiero naciśnij 'play...Może o to chodzi...:roll:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Eee... a o co chodzi? Mam astygmatyzm... to o to Ci chodziło?[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Już mi działa, filmik super :loveu: Toro jaki szybki. Koniec wcale mnie zdziwił, podobne do Masterka, że tak szybko odpuszcza :evil_lol: [/SIZE][/FONT] Quote
maartucha Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Hmm halo halo drogie Panie a co tu taka cisza? :mad: Quote
Pegaza Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Cze Madziula wyłaz z kąta a to już!:eviltong: Quote
maartucha Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Loona']Soczewki zdejmuje :evil_lol:[/quote] hahah :evil_lol: ojj. z Magdziulindy tak sie smiaccc :mad: :mad: :mad: Quote
Chanelle Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [COLOR="DimGray"]Przepraszam, ze tak pozno. Gratuluję soczewek, sama noszę je od ponad pół roku. Nie ma nic cudowniejszego :razz: Chłopaki są cudowni, wymiziaj naszego rówieśnika ;D[/COLOR] Quote
madziasto4 Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Madziu gratuluję[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B] piękne liczby 5000 i 500 w ten specjalny dzień :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Oj rzeczywiście, nie zauważyłam :loveu: [quote name='Yorkie'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Eee... a o co chodzi? Mam astygmatyzm... to o to Ci chodziło?[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Już mi działa, filmik super :loveu: Toro jaki szybki. Koniec wcale mnie zdziwił, podobne do Masterka, że tak szybko odpuszcza :evil_lol: [/SIZE][/FONT][/quote] Miałam na myśli, ile miałaś na minus jak zaczynałaś nosić sekulory :razz: To się cieszę, że filmiki zadziałały :) [quote name='maartucha']Hmm halo halo drogie Panie a co tu taka cisza? :mad:[/quote] [quote name='Pegaza']Cze Madziula wyłaz z kąta a to już!:eviltong:[/quote] Przecie musiałam wyjść z psami na spacer :eviltong: [quote name='Loona']Soczewki zdejmuje :evil_lol:[/quote] Bardzo śmieszne....:obrazic: Zakładanie jest chyba bardziej zajmujące niż zdejmowanie...:eviltong: Quote
madziasto4 Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='Chanelle'][COLOR=DimGray]Przepraszam, ze tak pozno. Gratuluję soczewek, sama noszę je od ponad pół roku. Nie ma nic cudowniejszego :razz: Chłopaki są cudowni, wymiziaj naszego rówieśnika ;D[/COLOR][/quote] Ależ nic nie szkodzi, u nas otwarte całą dobę :p W końcu się zebrałam i zdecydowałam na te soczewki :) Mam nadzieję, że będzie mi się dobrze je nosiło :lol: Wymiziam, a co u Cori? :loveu: A filmik widziałaś? :cool3: Jak nie to marsz obejrzeć :) Quote
Recommended Posts