Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='RenW']Cioteczka intymności oczekuje ! :diabloti: Ha ha. My Cię Ciotka obedrzemy z intymności, poznamy wszystkie skrywane tajemnice... :evil_lol::diabloti:[/QUOTE]
:siara::siara: z pewnością:nono:, mój TZ ze mną naście latków jest i stwierdziłam ostatnio, ze wcale mnie nie zna:evil_lol:, trzeba dozować wrażenia i informacje:cool3:, a przed nami niby całe życie, to zostawiłam coś na potem;), a Wy byście tak chciały rach ciach:eviltong:

Posted

[quote name='agada']:siara::siara: z pewnością:nono:, mój TZ ze mną naście latków jest i stwierdziłam ostatnio, ze wcale mnie nie zna:evil_lol:, trzeba dozować wrażenia i informacje:cool3:, a przed nami niby całe życie, to zostawiłam coś na potem;), a Wy byście tak chciały rach ciach:eviltong:[/QUOTE]

A jak ?! My tak rach ciach i Ciotka obnażona już, nam nie trza niczego dozować, my są szybkie !:diabloti:

Posted

Nie wiem jak Wy, ale ja się czuję dzisiaj fatalnie..:shake::angryy: i te okropne bóle głowy.:placz: Znacie może jakieś cudowne antidotum na te koszmarne bóle ??

Posted

[quote name='RenW']Nie wiem jak Wy, ale ja się czuję dzisiaj fatalnie..:shake::angryy: i te okropne bóle głowy.:placz: Znacie może jakieś cudowne antidotum na te koszmarne bóle ??[/QUOTE]

A masz tak stale ??

Posted

[quote name='RenW']Nie wiem jak Wy, ale ja się czuję dzisiaj fatalnie..:shake::angryy: i te okropne bóle głowy.:placz: Znacie może jakieś cudowne antidotum na te koszmarne bóle ??[/QUOTE]
mnie gnaty bolą ... zaczęło padać ... ale to normalka, my okna myjemy więc deszcz na mur beton :evil_lol::evil_lol:
Na ból głowy ... spać trzeba się położyć ... i już ... może pomoże :calus:

Posted

[quote name='Szarotka']A masz tak stale ??[/QUOTE]

Nie, od jakiegoś czasu...nie wiem czy to pogoda, kręgosłup, może stres po troszu...:-(

Posted

[quote name='Wunia']mnie gnaty bolą ... zaczęło padać ... ale to normalka, my okna myjemy więc deszcz na mur beton :evil_lol::evil_lol:
Na ból głowy ... [B]spać trzeba się położyć[/B] ... i już ... może pomoże :calus:[/QUOTE]

Ja w dzień nigdy nie śpię, i po nocach ostatnio też nie...:shake:

Posted

[quote name='Wunia']mnie gnaty bolą ... zaczęło padać ... ale to normalka, my okna myjemy więc deszcz na mur beton :evil_lol::evil_lol:
Na ból głowy ... spać trzeba się położyć ... i już ... może pomoże :calus:[/QUOTE]

Ale dzięki za troskę i zainteresowanie :loveu:, od razu lepiej...:lol:i samopoczucie mimo wszystko zwyżkuje !;)

Posted

[B]Wunia[/B], podeślij kogoś do mycia okien.:razz: Ja mam stare, poniemieckie, dwuskrzydłowe, zamykane jeszcze na wajchę. Jak mi się nie chce...:roll:

Posted

[quote name='RenW']Nie, od jakiegoś czasu...nie wiem czy to pogoda, kręgosłup, może stres po troszu...:-([/QUOTE]
Zrob badania krwi, zredukuj stres, zmien diete i zacznij cwiczyc yoge i bedziesz jak nowa :):)

Posted

[quote name='Szarotka']Zrob badania krwi, zredukuj stres, [B]zmien diete[/B] i zacznij cwiczyc yoge i bedziesz jak nowa :):)[/QUOTE]

Badania krwi robiłam...hmmm... kilka miesięcy temu, wyniki były dobre...:p
O tak, dietę trzeba zdecydowanie zmienić, szczuplejsza = szczęśliwsza (w moim przypadku :evil_lol:). Teraz jestem ociężała i zła.:angryy:
A jak się stres redukuje..?? Bo ja nie wiem...:oops: Ja ciągle żyję napędzana adrenaliną, niedobrze...:shake: trzeba przystanąć, odpocząć i zrelaksować. My Polacy, chyba nie potrafimy odpoczywać, to taka nasza narodowa domena.:shake:
I jeszcze yogę zaleca Ciotka ćwiczyć...:-o

Posted

[quote name='RenW']Badania krwi robiłam...hmmm... kilka miesięcy temu, wyniki były dobre...:p
O tak, dietę trzeba zdecydowanie zmienić, szczuplejsza = szczęśliwsza (w moim przypadku :evil_lol:). Teraz jestem ociężała i zła.:angryy:
A jak się stres redukuje..?? Bo ja nie wiem...:oops: Ja ciągle żyję napędzana adrenaliną, niedobrze...:shake: trzeba przystanąć, odpocząć i zrelaksować. My Polacy, chyba nie potrafimy odpoczywać, to taka nasza narodowa domena.:shake:
I jeszcze yogę zaleca Ciotka ćwiczyć...:-o[/QUOTE]

Tu sama sobie dalas odpowiedz:

"trzeba przystanąć, odpocząć i zrelaksować."
Trzeba miec wiecej czasu wolnego.......wolnego od zajec, a na przyjemnosci.
Yoga zapewnia cwiczenia fizyczne i relaksacje jednoczesnie.
No i jak sie mniej wazy to zdecydowanie lepiej. Odstawic slodycze.

Posted

[quote name='RenW'][B]Wunia[/B], podeślij kogoś do mycia okien.:razz: Ja mam stare, poniemieckie, dwuskrzydłowe, zamykane jeszcze na wajchę. Jak mi się nie chce...:roll:[/QUOTE]
Mój TZ się ulitował :D Nie rozmawialiśmy jeszcze jaka ma być nagroda :diabloti:

Posted

[quote name='Szarotka']Ja jak sie wczoraj wzielam za sprzatnie to mi od razu wage spadla :):) przyjemne z pozytecznym.[/QUOTE]
No, mnie kiedyś też waga spadła ... podczas sprzątania łazienki ... z rąk mi wyleciała i tak spadła skutecznie, że się wzięła i popsuła i teraz nie zatruwa mi życia, że coś mi tam przybyło :diabloti::diabloti::diabloti: