agada Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Wunia dzięki za PW, zapisałam wolę domowy, bo mam darmowe z komórki... Odezwę się wolnym czasem to omówimy:p, bo dzisiaj zajentam mocno ;) Quote
Wunia Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 [quote name='agada']Wunia dzięki za PW, zapisałam wolę domowy, bo mam darmowe z komórki... Odezwę się wolnym czasem to omówimy:p, bo dzisiaj zajentam mocno ;)[/QUOTE] ok, ok :D odezwij się jak będziesz miała czas :D Quote
agada Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Ciotki mam prośbę, potrzebny ktos z Warszawy (Praga Pólnoc, okolice dworca) do sprawdzenia domu... Pilne!! Quote
Ra_dunia Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 o kaWunia! :morning: dziękować, dziękować. Przyda się... Ja dzisiaj wiosenną kurtką starałam się rano wiosnę przywołać. Póki co jedyny efekt to lekki ból gardła ;) Mam nadzieję, że ból przejdzie a wiosna przyjdzie :D A Gapciostwo nadal takie grzeczne? Quote
Wunia Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Ciocia, a którego dworca: Wileńskiego czy Wschodniego? Quote
Wunia Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 [quote name='Ra_dunia']A Gapciostwo nadal takie grzeczne?[/QUOTE] tak, tak ... nadal grzeczny i kochany ... Quote
agada Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='Wunia']Ciocia, a którego dworca: Wileńskiego czy Wschodniego?[/QUOTE] :oops: a toś mnie zaskoczyła, bladego pojęcia nie mam, dowiem się i oddzwonie bo teraz musze już spadać, pa Quote
wojtuś Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Dzień dobry Wszystkim, dzień dobry:-) Czytam o Gapciu że zadowolony, ale pięknie:-) A tu od dzisiaj wiosna, u nas słoneczko, to i wszystkie smutki odfruwają i radość powraca Quote
Ellig Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='Wunia']poczekaj, napiszę mail do Ellig ...[/QUOTE] Proponuje napisac do [B]APSA[/B] lub [B]Dada M[/B] i jeszcze [B]mru[/B].....Tyle na razie przyszlo mi do glowy:) Quote
Wunia Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 agada napisz PW do APSA, dzięki Ellig :D Quote
Wunia Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 [quote name='wojtuś']Dzień dobry Wszystkim, dzień dobry:-) Czytam o Gapciu że zadowolony, ale pięknie:-) A tu od dzisiaj wiosna, u nas słoneczko, to i wszystkie smutki odfruwają i radość powraca[/QUOTE] w końcu gdzieś wiosna :) Super wieści, super :D Dzięki Wojtuś za podniesienie na duchu :D Quote
belka123 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 u mnie sloneczko siweci a miski wygrzewaja sie na ganku, wiosna idzie :D i coraz wiecej ptaszkow cwierka, rano kogut pial ;/ Quote
Wunia Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Jak u Ciebie może być słonko, skoro u mnie ponuro? :D Quote
Szarotka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 U mnie jest przepieknie, slonce swieci i ptaki spiewaja, cala przyroda buzuje :):) Quote
Wunia Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 hejka, jest tu ktoś? Na bazarku cegiełkowym Gapciusia zostało tylko 5 cegiełek :D Quote
belka123 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 u mnie tez sloneczko jest, naprawde, miskom odbija i wiosna uderzyla im do glowy, Quote
Wunia Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 [quote name='belka123']u mnie tez sloneczko jest, naprawde, miskom odbija i wiosna uderzyla im do glowy,[/QUOTE] to ja naprawdę, teraz już jestem przekonana, że w jakiejś czarnej doopie mieszkam :( Quote
belka123 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='Wunia']to ja naprawdę, teraz już jestem przekonana, że w jakiejś czarnej doopie mieszkam :([/QUOTE] niee, roznica tylko jest taka, ze u mnie jest otwarta przestrzen, i las, a u Ciebie sasiednie budynki zaslaniaja, u mnie 8stopni i sloneczko i dobrze, bo zanim w lesie wszystko stopnieje to mnostwo czasu minie i blotko sie takie zrobilo ze ho ho Quote
Wunia Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 [quote name='belka123']niee, roznica tylko jest taka, ze u mnie jest otwarta przestrzen, i las, a u Ciebie sasiednie budynki zaslaniaja, u mnie 8stopni i sloneczko i dobrze, bo zanim w lesie wszystko stopnieje to mnostwo czasu minie i blotko sie takie zrobilo ze ho ho[/QUOTE] no tak, u mnie nie 8 ale za to 13 stopni pana C za to :D No teraz w Rosanowie to bez czołgu ani hu, hu :D:D albo ciężki sprzęt gąsiennicowy, jak zabieraliśmy Gapcia, to chociaż przymarznięte było ... a teraz? Wolę nawet nie myśleć :D Quote
Wunia Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 [quote name='belka123']zostaly 4 cegielki :D[/QUOTE] :multi::multi::multi: [B]zostały tylko 4 cegiełki[/B] :loveu::loveu::loveu: Quote
belka123 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 hmmm bywalo gorzej, tzn las mimo wszystko mocno izolucje, wiec sie topi ale ziemia jest nadal zmarznieta, troche kolei i blotka jest, ale jakos dajemy rade :D Quote
Wunia Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 [quote name='belka123'] ... troche kolei i blotka jest ... [/QUOTE] No właśnie o tym punkcie mówiłam :D Quote
belka123 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 to mnie to juz chyba az tak nie rusza, nie jest zle na chwile obecna, i trzeba patrzec pozytywnie do przodu :D Quote
Recommended Posts