Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='agada']Wunia dzięki za PW, zapisałam wolę domowy, bo mam darmowe z komórki... Odezwę się wolnym czasem to omówimy:p, bo dzisiaj zajentam mocno ;)[/QUOTE]
ok, ok :D odezwij się jak będziesz miała czas :D

Posted

o kaWunia! :morning: dziękować, dziękować. Przyda się...
Ja dzisiaj wiosenną kurtką starałam się rano wiosnę przywołać. Póki co jedyny efekt to lekki ból gardła ;) Mam nadzieję, że ból przejdzie a wiosna przyjdzie :D
A Gapciostwo nadal takie grzeczne?

Posted

[quote name='Wunia']Ciocia, a którego dworca: Wileńskiego czy Wschodniego?[/QUOTE]
:oops: a toś mnie zaskoczyła, bladego pojęcia nie mam, dowiem się i oddzwonie bo teraz musze już spadać, pa

Posted

Dzień dobry Wszystkim, dzień dobry:-)
Czytam o Gapciu że zadowolony, ale pięknie:-)
A tu od dzisiaj wiosna, u nas słoneczko, to i wszystkie smutki odfruwają i radość powraca

Posted

[quote name='Wunia']poczekaj, napiszę mail do Ellig ...[/QUOTE]
Proponuje napisac do [B]APSA[/B] lub [B]Dada M[/B] i jeszcze [B]mru[/B].....Tyle na razie przyszlo mi do glowy:)

Posted

[quote name='wojtuś']Dzień dobry Wszystkim, dzień dobry:-)
Czytam o Gapciu że zadowolony, ale pięknie:-)
A tu od dzisiaj wiosna, u nas słoneczko, to i wszystkie smutki odfruwają i radość powraca[/QUOTE]
w końcu gdzieś wiosna :) Super wieści, super :D
Dzięki Wojtuś za podniesienie na duchu :D

Posted

[quote name='belka123']u mnie tez sloneczko jest, naprawde, miskom odbija i wiosna uderzyla im do glowy,[/QUOTE]
to ja naprawdę, teraz już jestem przekonana, że w jakiejś czarnej doopie mieszkam :(

Posted

[quote name='Wunia']to ja naprawdę, teraz już jestem przekonana, że w jakiejś czarnej doopie mieszkam :([/QUOTE]

niee, roznica tylko jest taka, ze u mnie jest otwarta przestrzen, i las, a u Ciebie sasiednie budynki zaslaniaja,

u mnie 8stopni i sloneczko i dobrze, bo zanim w lesie wszystko stopnieje to mnostwo czasu minie i blotko sie takie zrobilo ze ho ho

Posted

[quote name='belka123']niee, roznica tylko jest taka, ze u mnie jest otwarta przestrzen, i las, a u Ciebie sasiednie budynki zaslaniaja,
u mnie 8stopni i sloneczko i dobrze, bo zanim w lesie wszystko stopnieje to mnostwo czasu minie i blotko sie takie zrobilo ze ho ho[/QUOTE]
no tak, u mnie nie 8 ale za to 13 stopni pana C za to :D
No teraz w Rosanowie to bez czołgu ani hu, hu :D:D albo ciężki sprzęt gąsiennicowy, jak zabieraliśmy Gapcia, to chociaż przymarznięte było ... a teraz? Wolę nawet nie myśleć :D