Ingrid44 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 No jasne, na jaki film poszlas wczoraj do kina ? Quote
Szarotka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='Ingrid44']No jasne, na jaki film poszlas wczoraj do kina ?[/QUOTE] Alice in Wonderland - bajka dla dzieci to to nie jest, raczej taki drobny hororek . Quote
Ingrid44 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='Szarotka']Alice in Wonderland - bajka dla dzieci to to nie jest, raczej taki drobny hororek .[/QUOTE] Widzialam reklame w TV i faktycznie nie polecalabym dla dzieci. Ja bylam na Avatar i strasznie mi sie podobalo. Jak ciotki wciagu dnia moga gadac o pierogach i wypiekach , to my na nocnej zmianie mozemy pogadac o filmach:cool3: A tak w ogole to czy myslicie cioteczki ze Gapcio jest podobny do pieskow z rasy LEONBERGER ? Mnie sie wydaje ze on duzo z nich ma . Quote
Ingrid44 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 No i znowu sama do siebie gadam bo wszyscy poszli spac.:candle::candle::candle: Zreszta dzienna zmiana powinna zaraz sie pojawic, wiec Dobranoc:sleep2: Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='Wunia']RenW - tak to jest osobnik zjawiskowy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Powyżej masz streszczenie dnia, bo po gulaszu uciekłaś :D[/QUOTE] O, i to się nazywa siła emotikonek ! :loveu: Dzień dobry wszystkim, :lol: Jeszcze gęba mi się rozdziawia.. Idę z Gapciem na spacer, dzisiaj spuszczę go luzem..:Dog_run: Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='Szarotka']Trzeba walczyc o swoje nawet na dogo :):)[/QUOTE] Oj trzeba..:evil_lol: Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='Ingrid44']Widzialam reklame w TV i faktycznie nie polecalabym dla dzieci. Ja bylam na Avatar i strasznie mi sie podobalo. Jak ciotki wciagu dnia moga gadac o pierogach i wypiekach , to my na nocnej zmianie mozemy pogadac o filmach:cool3: A tak w ogole to czy myslicie cioteczki ze Gapcio jest podobny [B]do pieskow z rasy LEONBERGER ?[/B] Mnie sie wydaje ze on duzo z nich ma .[/QUOTE] Ja też chce o filmach, temat mi ten zdecydowanie bliższy, aniżeli kulinaria...Tu Ciotki takie specjały czarują, więc ja przy nich miernie się czuję.:shake: Ja tylko umię coś z Biedronki podać:cool3:Chyba będę się musiała na nocną zmianę przepisać..:p Leonberger..?! Też tak kilkanaście (-dziesiąt ) stron temu twierdziłam, ale Wunia mnie obśmiała.. a ja znawcą aż takim nie jestem. :evil_lol::oops: Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='Szarotka']Przeczytalam streszczenia i czuje sie pominieta :):) to ja tu w nocy na posterunku a nie widze w streszczeniu swojego wizerunku :):) Gdzie sa moje kielki, moja margaryna cos sie tu nie dobrze robic zaczyna O jednych sie pisze, drugich sie pomija Ten watek w zlym kierunku sie chyba rozwija:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Ja też czuję się pominięta, bo w żadnym streszceniu nie ma, że Gapcia codziennie wyprowadzam na poranny spacer.:roll: Czyżby Wunia tego nie zauważała. ..!?:diabloti::-o A tak swoja drobą, to niedługo bedzie nam całe elaboraty pisała!:lol:;) Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Witam wszystkie cioteczki :) Ależ oberwałam po głowie :(:(:(:( taki zmasowany atak na moją skromną personę :(:(:(:( - [B]Szarotka[/B] Twoje kiełki ujęłam w skrócie myślowym o beztłuszczowej biedronce - [B]RenW[/B] będę pisała, że otwierasz poranek i kończysz dzienną zmianę spacerem z Gapciem - [B]Ingrid[/B] przykro mi, że znowu do siebie musiałaś mówić - w sprawie [B]leonbergera[/B] napisałam tylko, że śniupę mają zadartą, a Gapcio nie (a nie obśmiewałam!) no i [B]otwieram dzień filmowy[/B] :) Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='Wunia']Witam wszystkie cioteczki :) [B]otwieram dzień filmowy[/B] :)[/QUOTE] No to już....:p Kilka dni temu, z koleżanką, zrobiłyśmy sobie ucztę kinomana. Obejrzałyśmy oscarową Sandre Bullock w filmie "The Blind Side", scenariusz filmu oparty jest na książce "The Blind Side: Evolution of the Game" - M. Lewisa [COLOR=#8d0000]. [/COLOR]Świetny film, oparty na autentycznych faktach.To prawdziwa historia Michaela Ohera, czarnoskórej gwiazdy futbolu amerykańskiego.. To trochę jak spełnienie bajki o Kopciuszku i amerykańskim śnie...Wzruszająca historia, oparta o życiową prawdę, ciepło przedstawione w jasny sposób.. Ooo, która to godzina.. ?:scared: Quote
belka123 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 witam wszystkich, czyli dzisiaj watek filmowy bedzie rozwijany?? pozdrawiam, p.s. czy wiadomo co z boksiem? bo dostalam na pw wiadomosc z pyt od sos bokserom Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 a ja uwielbiam polskie komedie :) Aktualnie obśmiewam w wolnej chwili "Ciało" :D:D:D:D Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 [quote name='belka123']czyli dzisiaj watek filmowy bedzie rozwijany?? p.s. czy wiadomo co z boksiem? bo dostalam na pw wiadomosc z pyt od sos bokserom[/QUOTE] Tak, dzisiaj dzień filmowy :) O boksiu nic nie wiem niestety ... wiem, że bardzo chciał boksiowi pomóc Amit, ale nic nie wiem co dalej ... Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='Wunia']a ja uwielbiam polskie komedie :) Aktualnie obśmiewam w wolnej chwili [B]"Ciało"[/B] :D:D:D:D[/QUOTE] [B]Ciało[/B] to obśmiewam jak obejrzę sie w lustrze !!:turn-l: :roflt::roflt::roflt::megagrin: Quote
mamanabank Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='Wunia']Witam wszystkie cioteczki :) Ależ oberwałam po głowie :(:(:(:( taki zmasowany atak na moją skromną personę :(:(:(:( - [B]Szarotka[/B] Twoje kiełki ujęłam w skrócie myślowym o beztłuszczowej biedronce - [B]RenW[/B] będę pisała, że otwierasz poranek i kończysz dzienną zmianę spacerem z Gapciem - [B]Ingrid[/B] przykro mi, że znowu do siebie musiałaś mówić - w sprawie [B]leonbergera[/B] napisałam tylko, że śniupę mają zadartą, a Gapcio nie (a nie obśmiewałam!) no i [B]otwieram dzień filmowy[/B] :)[/QUOTE] a co to jest "śniupa"? Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Nie chce być natrętna, ale kawa miała być dla wszystkich...:cool3::roll: Wunia chyba dzbanki szykuje..? :diabloti: Quote
mamanabank Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='mamanabank']a co to jest "śniupa"?[/QUOTE] bo jeśli nochal, czy kufa, to ten np. nie ma zadartej śniupy [IMG]http://www.kateconnick.com/postcards/leonberger3.jpg[/IMG] Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 A propos obiadu... Dzisiaj mam naleśniki własnej roboty, zrobione przez koleżankę, oczywiście u mnie w domu..:diabloti: Mnnniaam..:lol: Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='mamanabank']bo jeśli nochal, czy kufa, to ten np. nie ma zadartej śniupy [IMG]http://www.kateconnick.com/postcards/leonberger3.jpg[/IMG][/QUOTE] "Śniupa" to jest patent Ciotki Wuni. :evil_lol::evil_lol: Quote
mamanabank Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 No właśnie, tez tak pomyślałam, ale wyobraź sobie, że jak pogmerałam w googlach, to tam też pada takie określenie i se myślę, kurczę, zacofana jestem jakaś :-) Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='mamanabank']No właśnie, tez tak pomyślałam, ale wyobraź sobie, że jak pogmerałam w googlach, to tam też pada takie określenie i se myślę, kurczę, zacofana jestem jakaś :-)[/QUOTE] No faktycznie coś jest.. jakby slang.. mowa potoczna.:roll: Językoznawcy trzeba, albo niech się Wunia sama obroni. :eviltong::evil_lol: Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 [quote name='mamanabank']a co to jest "śniupa"?[/QUOTE] śniupa to jest wszystko od psich oczu do lusterka czyli mokrego nochala :) Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 :morning::morning::morning::morning::morning::morning::morning::morning::morning::morning::morning: X dużo razy :) Kawa dla wszystkich :D:D:D:D :loveu::loveu::loveu: Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='Wunia']:morning::morning::morning::morning::morning::morning::morning::morning::morning::morning::morning: X dużo razy :) Kawa dla wszystkich :D:D:D:D :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] O dzięki Ciotka, tego nam trzeba było! :lol: Quote
Sylwia M. Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='RenW']A propos obiadu... Dzisiaj mam naleśniki własnej roboty, zrobione przez koleżankę, oczywiście u mnie w domu..:diabloti: Mnnniaam..:lol:[/QUOTE] Cześć, dzięki za kawę, z rana bardzo smaczna jest - uwielbiam :) A te naleśniki, to z czym będą? Bo ochoty mi narobiłaś :) Quote
Recommended Posts