Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sylwia M.']Patrzę na pierwsza stronę [B]Wiuniu[/B] i podziwiam Ciebie, że tak wszystko ogarniasz.[/QUOTE]

A mówiłam, że ma charyzmę! :p

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='RenW']Dobranoc Wuniu :calus:
To my "se" teraz dosłodziły. :eviltong:[/QUOTE]
No, za cały dzień :D:D:D Ale ja jeszcze spać nie ... jeszcze mam trochę do zrobienia ...

Posted

a, muszę coś skończyć, bo już od jutra to tylko Gapciuś będzie dla mnie istniał, więc wszystko muszę zwalić z głowy do jutra ... tak postanowiłam ...

Posted

przeklejam streszczenie dla nocnej zmiany :D
[B]Streszczenie:[/B]
[B]agada[/B] gotowała gulasz a [B]Belka[/B] gotowała cudeńka, gorący temat na dziś to [B][I]tymbaliki[/I][/B], [B]Bico[/B] miała wpłacić grosz, a wpłaciła 2.000 groszy, [B]Enigma79[/B] miała wpłacić grosz, a wpłaciła ich 3.000, mamy stałą deklarację od [B]rodzicielek RenW[/B] (mama i teściowa, a tego jeszcze nie było nawet na dogo) oczywiście RenW nadal w wyśmienitym humorze, było [B]o wujkach[/B] i [B]z wujkami[/B], była analiza jakościowa „inwentarza domowego”, [B]Sylwia M.[/B] podwoiła swoją stałą deklarację, [B]Belka[/B] zrobi na niedzielę ciastka, [B]Amica[/B] podaruje na bazarek biżu, wujo [B]Wojtuś[/B] swoje walory opiewał, [B]egzorcyzmy[/B] podziałały i Ciocia [B]Malibo57[/B] uzupełniła lukę w deklaracjach stałych i [B]mamy 450,oo w deklaracjach stałych, [/B]no i końcowo jak przyrządzić beztłuszczowo biedronkę

Posted

Wpadam zameldować się na nocnej zmianie, ale tylko tak zeby odhaczyć, bo dopiero wróciłam do domciu i padam...,a tu do przeczytania znowu ponad 10 stron:eek2:, to chyba najbardziej twórczy wątek :mad:

[quote name='RenW']Mmmm.. mniaam, mniaam, pierożki... :sabber: A gulaszyk jaki ? Wegierski..?
Ciotka, wyznaje zasadę, że przez żołądek do serca! Ino my zajęte są!! :diabloti:
A ładnie, to się tak obżerać, gdy psy w schroniskach głodne są ..?!...hmm..?:shock: A nasz Gapcio nie ma jeszcze pełnej sakwy ...hmm? co? :hmmmm: Świętować będziemy potem..
A jak już na to żarcie zeszło, to powiedz nam Aga co jest Twoim kulinarnym majstersztykiem? :p[/QUOTE]
Mam kilka: karkówka w sosie borowikowym, roladki z szynki z farszem, piersi z pieczarkami w sosie pomidorowym, gołąbki i pewnie jeszcze pare by się znalazło, ciasta do wyboru lubię gotować:oops: jak mam czas... Wiem, że psy głodne i nie tylko w schroniskach, jak poczytam czasami jakieś drastyczne historie to to najlepiej wpływa na moją motywację odchudzania:eviltong:, byłam nawet wegetarianką przez dwa lata, ale to trudne przy rodzinie mięsożernej:shake:
Ale my tu srutututu kłębek drutu, a Gapek pieknie uzupełnił kaskę:klacz:, Wunia ja cię na wszystkie wątki będę ściągać razem z ciotką RenW:evil_lol:, niezły duecik:jumpie:

Posted

[quote name='agada'] Wunia ja cię na wszystkie wątki będę ściągać razem z ciotką RenW:evil_lol:, niezły duecik:jumpie:[/QUOTE]
RenW - tak to jest osobnik zjawiskowy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Powyżej masz streszczenie dnia, bo po gulaszu uciekłaś :D

Posted

taaa, przejrzałam oględnie coście wytworzyły w ciągu dnia:oops:, to kumam o co kaman, ale litości to nie macie, to już zakrawa na telenowelę brazylijską:mad:
idę spać, ciężki dzień, klawisze mi się pie....lą:angryy: uupss, plątają:oops:

Posted

Wunia jest niesamowita! Wszystko tak świetnie organizuje!!! Biżuteria już zaklepana na bazarek:)
Super się ten wątek rozwinął!
Pzdr. ciepło!

Posted

Przeczytalam streszczenia i czuje sie pominieta :):) to ja tu w nocy na posterunku
a nie widze w streszczeniu swojego wizerunku :):)
Gdzie sa moje kielki, moja margaryna
cos sie tu nie dobrze robic zaczyna
O jednych sie pisze, drugich sie pomija
Ten watek w zlym kierunku sie chyba rozwija:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Melduje sie na nocnej zmianie ! :hand:

Probowalam sie dobic na Dogo w ciagu dnia ale nie dalo sie:angryy::angryy::angryy:

Nie ma mnie na watku 10godzin a pozniej 30stron musze czytac. Dobrze ze robicie streszczenia bo juz mi
oczy wchodzily z orbit :crazyeye:

Ogromnie sie ciesze ze udalo sie zebrac cala sume:multi:
Prosze uprzedzic Gapcia ze mam u Jamora malego Tuptusia( Banerek umnie w podpisie)-straszna cholere , ktory nikogo sie nie boi i nawet duze psy rowno tresuje i podgryza.:eviltong:

Posted

[quote name='Szarotka']Ingrid nie strasz Tuptusiem, bo Tuptus jest swoj chlop :):)[/QUOTE]

Niech wie co go czeka:cool3:

Moze ktos chce 8 kg Psa Baaaardzo Obronnego? Z wygladu to on slodziaszek ale charakterek to on ma:lol:

Posted

[quote name='Szarotka']Przeczytalam streszczenia i czuje sie pominieta :):) to ja tu w nocy na posterunku
a nie widze w streszczeniu swojego wizerunku :):)
Gdzie sa moje kielki, moja margaryna
cos sie tu nie dobrze robic zaczyna
O jednych sie pisze, drugich sie pomija
Ten watek w zlym kierunku sie chyba rozwija:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Umarlam ze smiechu :roflt::roflt::roflt: