Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='belka123']ja mam męża, wysterylizowaną sunię i wykastrowanego bernardyna, to jakie rachunki z tego wychodzą?[/QUOTE]

To jest 1+1..Ty i mąż :roll: bo to pozbawione płci towarzystwo się równoważy..:eviltong::cool3:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='belka123']uhm, ale towarzystwo male nie jest, w sumie z 120-130kg zywej wagi :)
a jakie pluszate towarzystwo :D[/QUOTE]
mmmmmmmm, pluszate ... lubię duże i pluszate towarzystwo szczekające :)

Posted

[quote name='Szarotka']Ale dajecie czadu na tym watku :):) przyszlam i sie doczytac nie moge. :):)
Za duzo na temat jedzenia. Ja jestem na surowej diecie.[/QUOTE]
wieczorem będzie streszczenie :D:D:D:D
a jedzenie teraz już tylko odbieramy od Agady i Belki :D:D:D

Posted

[quote name='Szarotka']Moja deklaracja poszla wczoraj, a co tu taka cisza ???[/QUOTE]
Dzięki za wpłatę, dziś powinna być :D już nie cisza :)

Posted

[quote name='Wunia']wieczorem będzie streszczenie :D:D:D:D
a jedzenie teraz już tylko odbieramy od Agady i Belki :D:D:D[/QUOTE]

Wy tu o jedzeniu, a mnie po obiedzie brzuch boli. :shake:

Posted

Kotlety z Biedronki!!:evil_lol: :roll:
Coś po tej egzaltacji humor mi się zepsuł.;) :roll:
Dobrze, że chociaż Gapiszon bezpieczny...:lol:
A tytuł bardzo dobry! :lol:

Posted

[quote name='RenW']Kotlety z Biedronki!!:evil_lol: :roll:[/QUOTE]
Z biedronki :crazyeye: a nie trzeba było z jakiejś świnki, albo krówki :shake:

Posted

[quote name='Wunia']Z biedronki :crazyeye: a nie trzeba było z jakiejś świnki, albo krówki :shake:[/QUOTE]

No tak, z biedronki są mało kaloryczne ! :evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='belka123']tez sadze ze z biedornki to cos ciekawego musialo byc, moje pluszaki wlasnie gadaja z "kolega" przez siatke,

przyszla nowa kasa dla Gapcia, ma juz 987 zl[/QUOTE]

A to Belka Twoja wina, boś na obiad nie chciała zaprosić. :cool3: A tam u Ciebie takie wykwintne dania walały się. :evil_lol:

Posted

[quote name='Wunia']a będzie w banku jeszcze jedna sesja, czy już ostatnia? Ciekawe skąd ta końcówka 7zł. ???[/QUOTE]
Roznie dawali :):) jedni po 2 zl a inni po 5:evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3::cool3::cool3:

Posted

wedlug mojej wiedzy juz byla ostatnia sesja o 1630,

plik poszedl na maila z rozliczeniem,

no halo jaka moja wina, ja propaguje zdrowy tryb zywienia,gotowanie na parze etc a nie kotlety z biedronki, biedne biedronki ;(

a margaryna juz sie szykuje na kruche ciasteczka ale to oznacza ze nie wiem czy dotrzymaja do niedzieli,

Posted

[quote name='Wunia']tak, tak doszła i wpłata i paczka :D:D:D:D:D ale o paczce wiesz, bo czytałam Twój nocny wpis :) Jeszcze raz dziękuję za dary :)[/QUOTE]

Super bardzo sie ciesze!!!
Niemoge sie doczekac nowych Gapciowych zdiec:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Szarotka']To teraz Gapcio ma jakis zapas na wszelki wypadek :):)[/QUOTE]
[B]no, nie tak wprost[/B]. bo Sylwia M, zapłaciła za pół roku, Ellig - już za rok, Wellington - wpłaciła za kwartał, Kundelkowa Skarbonka wpłaciła za transport, więc to pozorna "górka".
Szarotka nie można kwoty tak wymiernie potraktować, rozciągnij ją w czasie, przestrzeni i potrzebach :)