RenW Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 A powiedźcie mi proszę, jak z subskrypcji wyrzucić nieaktualny już temat ..? :oops: Tylko płacić nie każcie...:roll: Quote
Szarotka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Zabije dogo, wymyslilam czesciowa pomysl na bazarek i dogo mi zjadlo ....... Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='RenW']......dubel..... a gdzie moja instrukcja ?:evil_lol:[/QUOTE] o usuwaniu z subskrypcji? Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='Szarotka']Zabije dogo, wymyslilam czesciowa pomysl na bazarek i dogo mi zjadlo .......[/QUOTE] całe dogo ... :( Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='RenW']Ok. złotóweczkę dorzucę przy następnej wpłacie. ;)[/QUOTE] a dziękujemy, dziękujemy :):) Quote
Sylwia M. Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='RenW']A powiedźcie mi proszę, jak z subskrypcji wyrzucić nieaktualny już temat ..? :oops: Tylko płacić nie każcie...:roll:[/QUOTE] Edytuj subskrypcję, zaznacz przy nieaktywnej ptaszka V (przy BRAK ) zjedź na dół kliknij na wybrane wątki (rozwinie się taki pasek) i tam zaznacz usuń wybrana subskrypcję i naciśnij idź) i GOTOWE :) Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 dla początkujących instrukcja usuwania subskrypcji: - wchodzimy na stronę subskrypcji - z prawej strony są małe kwadraciki i wybraną subskrypcję "zaptaszamy" - pod kwadracikami na dole jest zakładka "wybrane wątki" - klikamy na "wybrane wątki" i zaznaczamy "usuń subskrypcję" - po czym klikamy na znajdujące się poniżej "Idź" - operacja będzie zakończona sukcesem, gdy zaptaszona subskrypcja zniknie :) Quote
Sylwia M. Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Szarotka']Zabije dogo, wymyslilam czesciowa pomysl na bazarek i dogo mi zjadlo .......[/QUOTE] Jaki to pomysł [B]Szarotka[/B] ? Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='Sylwia M.']Edytuj subskrypcję, zaznacz przy nieaktywnej ptaszka V (przy BRAK ) zjedź na dół kliknij na wybrane wątki (rozwinie się taki pasek) i tam zaznacz usuń wybrana subskrypcję i naciśnij idź) i GOTOWE :)[/QUOTE] wow!!!! Sylwia M. jestem pod wrażeniem :) Gratulacje :) Quote
Szarotka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Chodzi o to zeby wymyslec cos co mozna przeslac elektornicznie :):) np. kartki swiateczne - jakies ladne, lub cos podobnego, prosic o wplacenie 5 zl. to mala kwota, wiecej latwiej dostac. W sumie ja na bazarkach kupuje, zeby pomoc psu a nie uzupelnic swoje nadmiary posiadanych i tak rzeczy. Elektronicznie bo nie ma wysylek pocztowych. Moze ktos ma jakis inny pomysl. Chodzi o to, zeby dozbierac reszte, te 80 zl. Jak dogo zezre to mu dam w ucho:):) Quote
Ellig Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Szarotka']Chodzi o to zeby wymyslec cos co mozna przeslac elektornicznie :):) np. kartki swiateczne - jakies ladne, lub cos podobnego, prosic o wplacenie 5 zl. to mala kwota, wiecej latwiej dostac. W sumie ja na bazarkach kupuje, zeby pomoc psu a nie uzupelnic swoje nadmiary posiadanych i tak rzeczy. Elektronicznie bo nie ma wysylek pocztowych. Moze ktos ma jakis inny pomysl. Chodzi o to, zeby dozbierac reszte, te 80 zl. Jak dogo zezre to mu dam w ucho:):)[/QUOTE] A moze zdjecia, bazarek ze zdjeciami? Quote
agada Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 :eek2:Ileż sie musiałam naczytać zanim tu z tymi pierogami dotarłam:eviltong:, ruskie są, zostało sporo, bo ja w takich hurtowych ilościach produkuję, to mnie tak często nie męczą:evil_lol:, także zapraszam wszystkich chętnych:p Jeszcze mi parę wątków zostało do obskoczenia jak wszystkie takie twórcze to:motz:...ranek mnie złąpie:shock: Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='Ellig']A moze zdjecia, bazarek ze zdjeciami?[/QUOTE] a z jakimi zdjęciami Ellig? wrrrr ... dogo nawala .... Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 dostałam PW od [B]ZUZA1308[/B] - mamy od Zuzy [B]15,oo jednorazowej[/B] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękujemy :) Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 jak już pisałam pokornie, mam gotowy bazarek cegiełkowy od Nemko ... tylko czasu nie mam na niego ... Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='agada']:eek2:Ileż sie musiałam naczytać zanim tu z tymi pierogami dotarłam:eviltong:, ruskie są, zostało sporo, bo ja w takich hurtowych ilościach produkuję, to mnie tak często nie męczą:evil_lol:, także zapraszam wszystkich chętnych:p Jeszcze mi parę wątków zostało do obskoczenia jak wszystkie takie twórcze to:motz:...ranek mnie złąpie:shock:[/QUOTE] połowa spokojnie to zamach na Twoje pierogi :D:D:D:D Quote
RenW Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Sylwia M.']Edytuj subskrypcję, zaznacz przy nieaktywnej ptaszka V (przy BRAK ) zjedź na dół kliknij na wybrane wątki (rozwinie się taki pasek) i tam zaznacz usuń wybrana subskrypcję i naciśnij idź) i GOTOWE :)[/QUOTE] Sylwia jesteś cudna, uporządkowałam sobie listę subskrypcji. :p Dzięki.:loveu: Quote
Szarotka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Gapcius ja teraz ide do kina trzymaj sie dzielnie do jutra :):) Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='Szarotka']Gapcius ja teraz ide do kina trzymaj sie dzielnie do jutra :):)[/QUOTE] fiu, fiu ... :D Quote
Ellig Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Wunia']a z jakimi zdjęciami Ellig? wrrrr ... dogo nawala ....[/QUOTE] Np. Zdjecia kwiatow.....mam swoich mnostwo, mozna po zlotowce i wysylac na maila, tylko nie wiem jak to zrobic, czy bazarek na dogo?Takie zbiorki sa czesto na allegro na jakis charytatywny cel...:) [IMG]http://images43.fotosik.pl/270/538dd58655d093e2med.jpg[/IMG] [IMG]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/aa2b9c884ece7ee6.html[/IMG] [IMG]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/aa2b9c884ece7ee6.html[/IMG] Quote
jola od jadzi Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Gapciowe Ciotki, teraz ja potrzebuję pomocy... W Rosanowie(znowu) przybłąkał się straszliwie chudy bokser, jest w tej chwili na działce mojej koleżanki, przeskoczył(?) siatkę i siedzi przed jej domkiem trzęsąc się z zimna. Do domu go nie może wpuścić bo jej sunia ma cieczkę, ja go wziąć nie mogę bo psów u nas nadkomplet, co robić? Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 nie mam konta na allegro ... :( a prawa autorskie do tych zdjęć? Quote
Ellig Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Wunia']nie mam konta na allegro ... :( a prawa autorskie do tych zdjęć?[/QUOTE] Ale to sa moje zdjecia:) a nie mozna zrobic tak jak na allegro tylko na dogo....po prostu bazarek ze zdjeciami.... Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='jola od jadzi']Gapciowe Ciotki, teraz ja potrzebuję pomocy... W Rosanowie(znowu) przybłąkał się straszliwie chudy bokser, jest w tej chwili na działce mojej koleżanki, przeskoczył(?) siatkę i siedzi przed jej domkiem trzęsąc się z zimna. Do domu go nie może wpuścić bo jej sunia ma cieczkę, ja go wziąć nie mogę bo psów u nas nadkomplet, co robić?[/QUOTE] zaraz skontaktuję się z Belką i Sandrą ... Quote
Recommended Posts