Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='RenW']A powiedźcie mi proszę, jak z subskrypcji wyrzucić nieaktualny już temat ..? :oops:
Tylko płacić nie każcie...:roll:[/QUOTE]

Edytuj subskrypcję, zaznacz przy nieaktywnej ptaszka V (przy BRAK ) zjedź na dół kliknij na wybrane wątki (rozwinie się taki pasek) i tam zaznacz usuń wybrana subskrypcję i naciśnij idź) i GOTOWE :)

Posted

dla początkujących instrukcja usuwania subskrypcji:
- wchodzimy na stronę subskrypcji
- z prawej strony są małe kwadraciki i wybraną subskrypcję "zaptaszamy"
- pod kwadracikami na dole jest zakładka "wybrane wątki"
- klikamy na "wybrane wątki" i zaznaczamy "usuń subskrypcję"
- po czym klikamy na znajdujące się poniżej "Idź"
- operacja będzie zakończona sukcesem, gdy zaptaszona subskrypcja zniknie :)

Posted

[quote name='Sylwia M.']Edytuj subskrypcję, zaznacz przy nieaktywnej ptaszka V (przy BRAK ) zjedź na dół kliknij na wybrane wątki (rozwinie się taki pasek) i tam zaznacz usuń wybrana subskrypcję i naciśnij idź) i GOTOWE :)[/QUOTE]
wow!!!! Sylwia M. jestem pod wrażeniem :) Gratulacje :)

Posted

Chodzi o to zeby wymyslec cos co mozna przeslac elektornicznie :):) np. kartki swiateczne - jakies ladne, lub cos podobnego, prosic o wplacenie 5 zl. to mala kwota, wiecej latwiej dostac. W sumie ja na bazarkach kupuje, zeby pomoc psu a nie uzupelnic swoje nadmiary posiadanych i tak rzeczy.
Elektronicznie bo nie ma wysylek pocztowych.
Moze ktos ma jakis inny pomysl. Chodzi o to, zeby dozbierac reszte, te 80 zl.
Jak dogo zezre to mu dam w ucho:):)

Posted

[quote name='Szarotka']Chodzi o to zeby wymyslec cos co mozna przeslac elektornicznie :):) np. kartki swiateczne - jakies ladne, lub cos podobnego, prosic o wplacenie 5 zl. to mala kwota, wiecej latwiej dostac. W sumie ja na bazarkach kupuje, zeby pomoc psu a nie uzupelnic swoje nadmiary posiadanych i tak rzeczy.
Elektronicznie bo nie ma wysylek pocztowych.
Moze ktos ma jakis inny pomysl. Chodzi o to, zeby dozbierac reszte, te 80 zl.
Jak dogo zezre to mu dam w ucho:):)[/QUOTE]

A moze zdjecia, bazarek ze zdjeciami?

Posted

:eek2:Ileż sie musiałam naczytać zanim tu z tymi pierogami dotarłam:eviltong:, ruskie są, zostało sporo, bo ja w takich hurtowych ilościach produkuję, to mnie tak często nie męczą:evil_lol:, także zapraszam wszystkich chętnych:p
Jeszcze mi parę wątków zostało do obskoczenia jak wszystkie takie twórcze to:motz:...ranek mnie złąpie:shock:

Posted

[quote name='agada']:eek2:Ileż sie musiałam naczytać zanim tu z tymi pierogami dotarłam:eviltong:, ruskie są, zostało sporo, bo ja w takich hurtowych ilościach produkuję, to mnie tak często nie męczą:evil_lol:, także zapraszam wszystkich chętnych:p
Jeszcze mi parę wątków zostało do obskoczenia jak wszystkie takie twórcze to:motz:...ranek mnie złąpie:shock:[/QUOTE]
połowa spokojnie to zamach na Twoje pierogi :D:D:D:D

Posted

[quote name='Sylwia M.']Edytuj subskrypcję, zaznacz przy nieaktywnej ptaszka V (przy BRAK ) zjedź na dół kliknij na wybrane wątki (rozwinie się taki pasek) i tam zaznacz usuń wybrana subskrypcję i naciśnij idź) i GOTOWE :)[/QUOTE]

Sylwia jesteś cudna, uporządkowałam sobie listę subskrypcji. :p
Dzięki.:loveu:

Posted

[quote name='Wunia']a z jakimi zdjęciami Ellig?
wrrrr ... dogo nawala ....[/QUOTE]
Np. Zdjecia kwiatow.....mam swoich mnostwo, mozna po zlotowce i wysylac na maila, tylko nie wiem jak to zrobic, czy bazarek na dogo?Takie zbiorki sa czesto na allegro na jakis charytatywny cel...:)

[IMG]http://images43.fotosik.pl/270/538dd58655d093e2med.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/aa2b9c884ece7ee6.html[/IMG]

[IMG]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/aa2b9c884ece7ee6.html[/IMG]

Posted

Gapciowe Ciotki, teraz ja potrzebuję pomocy...
W Rosanowie(znowu) przybłąkał się straszliwie chudy bokser, jest w tej chwili na działce mojej koleżanki, przeskoczył(?) siatkę i siedzi przed jej domkiem trzęsąc się z zimna. Do domu go nie może wpuścić bo jej sunia ma cieczkę, ja go wziąć nie mogę bo psów u nas nadkomplet, co robić?

Posted

[quote name='Wunia']nie mam konta na allegro ... :( a prawa autorskie do tych zdjęć?[/QUOTE]
Ale to sa moje zdjecia:)
a nie mozna zrobic tak jak na allegro tylko na dogo....po prostu bazarek ze zdjeciami....

Posted

[quote name='jola od jadzi']Gapciowe Ciotki, teraz ja potrzebuję pomocy...
W Rosanowie(znowu) przybłąkał się straszliwie chudy bokser, jest w tej chwili na działce mojej koleżanki, przeskoczył(?) siatkę i siedzi przed jej domkiem trzęsąc się z zimna. Do domu go nie może wpuścić bo jej sunia ma cieczkę, ja go wziąć nie mogę bo psów u nas nadkomplet, co robić?[/QUOTE]
zaraz skontaktuję się z Belką i Sandrą ...