RenW Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Wunia']niewiele, ale jednak brakuje :( mamy dużo jednorazowych, i zapewnioną kastrację i zapas (100,oo) na szczepienia, i na transport, więc na załatanie dziury będzie ... o ile nie wykruszy się żadna deklaracja stała ... a w życiu różnie bywa :( a nie wiemy w jakim stanie jest Gapcio, że w ogólnym dobrym, tylko tyle wiemy, ale wet go nie oglądał :([/QUOTE] Qrcze, faktycznie.. trzeba by było trochę jeszcze grosza wysupłać. :shake: Quote
RenW Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Ingrid44']Napewno jakies dobre Duszyczki jeszcze sie pojawia.:)[/QUOTE] Chyba trzeba zacząć jakieś egzorcyzmy odprawiać. :roll: Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='RenW']Qrcze, faktycznie.. trzeba by było trochę jeszcze grosza wysupłać. :shake:[/QUOTE] już więcej chyba nic nie wymyślę, mam jeszcze od Nemko patent na cegiełkowy bazarek, ale zupełnie nie daje rady czasu wysupłać na to :(:(:(:( już pomijam fakt, że w życiu bazarku nie prowadziłam i normalnie mam pietra :(:(:(:( Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='RenW']Chyba trzeba zacząć jakieś egzorcyzmy odprawiać. :roll:[/QUOTE] egzorcyzmy też mile widziane ... Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='RenW']Aaa widzę Ciotki, że bezwstydne, masowe obżarswo planujecie !:diabloti::evil_lol:[/QUOTE] No jakbyśmy się do kupy zebrali to byłby bal, oj byłoby wesoło :) Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='Isadora7']Gapciu dawno u ciebie nie byłam.[/QUOTE] Ciocia Isadorka :multi::multi::multi::multi::multi: gdzieś przed pierogami jest streszczenia dnia dzisiejszego :lol: wcześniej streszczeń nie pisałam, ale teraz będę bo się podobało :lol::lol::lol: Quote
Isadora7 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Wunia']Ciocia Isadorka :multi::multi::multi::multi::multi: gdzieś przed pierogami jest streszczenia dnia dzisiejszego :lol: wcześniej streszczeń nie pisałam, ale teraz będę bo się podobało :lol::lol::lol:[/QUOTE] Pomysł rewelka :) Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='Isadora7']Pomysł rewelka :)[/QUOTE] tylko nad porą się zastanawiam ... rano z dnia poprzedniego, czy wieczorem z dnia całego? Quote
Isadora7 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Wunia']tylko nad porą się zastanawiam ... rano z dnia poprzedniego, czy wieczorem z dnia całego?[/QUOTE] Jak dla mnie wieczorem :) Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='Isadora7']Jak dla mnie wieczorem :)[/QUOTE] ok, wieczorem będzie streszczenie dnia :) a zaraz przekleję poprzednie :) Quote
Szarotka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='RenW']Chyba trzeba zacząć jakieś egzorcyzmy odprawiać. :roll:[/QUOTE] [quote name='Wunia']egzorcyzmy też mile widziane ...[/QUOTE] Egzorcyzmy sa konieczne :):) im bardziej zbiorowe tym lepsze:):) Postaram sie za pare dni troche ludzi o pieniadze pomeczyc. Tak powiedzmy w czwartek. Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='Wunia']mogę streścić: teraz [B]agada[/B] gotuje pierogi, dotarł do nas nowy [B]Wujek Nikus[/B], od [B]Furciaczka[/B] przyszła paczka dla Gapcia, u [B]Szarotki[/B] zniknął pies Henio, [B]RenW[/B] jak zwykle w dobrym humorze, od [B]Nemko[/B] dostałam po głowie za brak bazarku dla Gapcia, będziemy mieli grosik od [B]papryki[/B] i [B]Asiaczka[/B], [B]Belka[/B] napisała co u gapcia ... no i to chyba wszystko ... przepraszam, jeżeli coś lub kogoś pominęłam :([/QUOTE] no to jeszcze sprostuję i uzupełnię: piesek [B]Szarotki to Hero[/B] a nie Henio, szykujemy się na najazd do [B]agady[/B] na pierogi, jest prośba o [B]egzorcyzmy [/B]bo nadal 80,oo brakuje, streszczenia będą, bo wujek [B]Nikus[/B] chce patent kupić, streszczenia będą wieczorem, wolą Cioci [B]Isadorki[/B] Quote
Szarotka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Prosze o sprostowanie sprostowania :):) Hero to piesek, ktory zniknal, zajmowalam sie nawolywaniem do deklaracji, Henio to piesek, ktrory jest i cieszy sie, ze jest hotelu, tez nawolywalam do deklaracji :):) Zaden nie jest moj. Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='Szarotka']Egzorcyzmy sa konieczne :):) im bardziej zbiorowe tym lepsze:):) Postaram sie za pare dni troche ludzi o pieniadze pomeczyc. Tak powiedzmy w czwartek.[/QUOTE] oj tak, oj tak, pomęczaj, pomęczaj, bo mnie niedługo dogoludziowie na PW dodadzą do ignorowanych jako natrętniaka :( Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='Szarotka']Prosze o sprostowanie sprostowania :):) Hero to piesek, ktory zniknal, zajmowalam sie nawolywaniem do deklaracji, Henio to piesek, ktrory jest i cieszy sie, ze jest hotelu, tez nawolywalam do deklaracji :):) Zaden nie jest moj.[/QUOTE] :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: to był skrót myślowy :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
RenW Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Wunia']oj tak, oj tak, pomęczaj, pomęczaj, bo mnie niedługo dogoludziowie na PW dodadzą do ignorowanych jako natrętniaka :([/QUOTE] Ciotka Wunia - :turn-l:natrętniak ! Nie martw się, masz siłę przebicia, każdą fortecę zwojujesz ! :PROXY5::knuje::evil: Quote
Szarotka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Wunia jest z Lodzi A tym z Lodzi to tak latwo nie przechodzi :):) Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='Szarotka']Wunia jest z Lodzi A tym z Lodzi to tak latwo nie przechodzi :):)[/QUOTE] ale wszystko fajnie wychodzi :) Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='RenW']Ciotka Wunia - :turn-l:natrętniak ! Nie martw się, masz siłę przebicia, każdą fortecę zwojujesz ! :PROXY5::knuje::evil:[/QUOTE] dzięki ... Buziak ... Quote
RenW Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Szarotka']Wunia jest z Lodzi A tym z Lodzi to tak latwo nie przechodzi :):)[/QUOTE] Jak Wunia jest z Łodzi więc niech działa jak Pancernik ! :razz: W końcu jedno i drugie pływa po wodzie.:evil_lol: Quote
RenW Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 ......dubel..... a gdzie moja instrukcja ?:evil_lol: Quote
Sylwia M. Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='RenW']......dubel..... a gdzie moja instrukcja ?:evil_lol:[/QUOTE] Teraz jest płatna 1,-zł na konto Gapcia :) Quote
RenW Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Sylwia M.']Teraz jest płatna 1,-zł na konto Gapcia :)[/QUOTE] Ok. złotóweczkę dorzucę przy następnej wpłacie. ;) Quote
Recommended Posts