Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sylwia M.']Dziewczyna do mnie kilka razy pisała, miał problemy żywieniowe - po zabraniu ze schroniska. Ostatnia wiadomość jaką miałam od Niej dotyczyła problemów z Panem od którego wynajmowała mieszkanie (nie zgadzał się na psa). I ona znowu chciała go komuś oddać. Opieprzyłam Ją (ma 27 lat) że nie zapytała wcześniej gościa od którego wynajmuje - czy zgadza się na psa. Od tej pory jest cicho. Szkoda mi psiaka, co za ludzie? [B]Najpierw chyba trzeba się zastanowić i to dobrze jak podejmuje się taką decyzję[/B].[/QUOTE]

Oo! I teraz mogę z całą odpowiedzialnością przytaknąć. :pŚwięte słowa.:p

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='RenW']
Ale sie uśmiałam. :megagrin::roflt::roflt::roflt::roflt:Qrcze, nie ruszając się sprzed komputera schudnąć można, tak męśnie brzucha pracują !!:sweetCyb::evil_lol:[/QUOTE]

Nic nie mów, ja właśnie paczkę chipsów kończę:oops::oops:, a to raczej w chudnięciu nie pomaga:razz:,
idę już sobie, ale ciągle coś ciekawego zapodajecie:roll::evil_lol:

Posted

[quote name='Wunia']mniam ... nawiasem mówiąc powiem Ci agada, że pierogi tez bardzo lubię :D:D:D:D:D[/QUOTE]

to co wysłać ci mailem, czy przez dogo:evil_lol:

ide już kurka wodna bo nici z tych pierogów będą:mad:

Posted

[quote name='agada']to co wysłać ci mailem, czy przez dogo:evil_lol:
ide już kurka wodna bo nici z tych pierogów będą:mad:[/QUOTE]
droga przekazu dowolna :)

Posted

[quote name='Asiaczek']A pierogi nie będą zbaczac gdzie w okolice W-wy...?;)[/QUOTE]
[B]agada[/B], przykro mi, ale bierz się za te pierogi, bo dystrybucję na całą Polskę już szykuję :D:D:D:D
Może bazarek pierogowy dla Gapcia zrobimy?

Posted

[quote name='Nikus']witam wszystkich:)...finansowo to może nie dam teraz rady,ale pomyslę jak mogę pomóc..[/QUOTE]
Dziękujemy wujkowi bardzo, dziękujemy :)

Posted

[quote name='Wunia'][B]agada[/B], przykro mi, ale bierz się za te pierogi, bo dystrybucję na całą Polskę już szykuję :D:D:D:D
[B]Może bazarek pierogowy dla Gapcia zrobimy[/B]?[/QUOTE]

Mnnniam... !!! :-oDawać Ciotki już te pierogi!!!! :crazyeye:Raz, ruskie poproszę, okraszone szklistą cebulką i ze śmietanką...mniaaam...:lol:

Jestem "za" !:lol:

Posted

ale się głodna zrobiłam .... :shake::shake::shake:
[B]Furciaczku[/B] doszła już paczka:crazyeye::crazyeye::crazyeye: dla Gapcia :lol: (nie mogłam wysłać do Ciebie PW bo masz przypchane)
Ciocia Furciaczek kupiła pluszakowi: smycz, obrożę i smakołyki :loveu::loveu::loveu:
:sweetCyb:Dziękuję :modla: Gapcio też :wolfie:

Posted

[quote name='Nemko']Wuniu, a gdzie ten bazarek cegielkowy dla Gapcia??:)[/QUOTE]
w przygotowaniu ...:oops::oops::oops: doba za krótka ... :oops::oops::oops:

Posted

[quote name='mmd']Pooowitać Pluszowego:)
Dla mnie też ruskie proszę, trzy sztuki albo sześć, będzie na dwa dni...[/QUOTE]
agada, zamówienie rośnie :) jeszcze o moim zamówieniu nic nie wiesz :D:D "6 na dwa dni" chyba kilogramów, u mnie w domu przy moich panach to żarełka duuuuuużo idzie :)

Posted

mogę streścić:
teraz [B]agada[/B] gotuje pierogi, dotarł do nas nowy [B]Wujek Nikus[/B], od [B]Furciaczka[/B] przyszła paczka dla Gapcia, u [B]Szarotki[/B] zniknął pies Henio, [B]RenW[/B] jak zwykle w dobrym humorze, od [B]Nemko[/B] dostałam po głowie za brak bazarku dla Gapcia, będziemy mieli grosik od [B]papryki[/B] i [B]Asiaczka[/B], [B]Belka[/B] napisała co u gapcia ... no i to chyba wszystko ... przepraszam, jeżeli coś lub kogoś pominęłam :(

Posted

[quote name='Nikus']hehe super pomysł ze streszczeniami:) trza opatentować i sprzedać na innych wątkach-dochód oczywiście dla Gapcia:)[/QUOTE]
:D:D:D dziękuję, pomyślę :D
zapomniałam jeszcze dodać, że kursy banerkowania i linkowania banerków mam już zapisane na stałe :) służę - 1 zł. dla Gapcia :D

Posted

:shiny::bigcool:[COLOR=DarkOrchid]za pierogami tu przygnalam i sie jeszcze nie witalam:bye:serdecznie sie przywitam i o zdrowko wielkopiesa dzis zapytam?:loveu::crazyeye:cioteczko Wuniu - [FONT=Fixedsys][SIZE=3]cudnyyyyyyyyyyyyyy Gapciul!Nowe zycie jemu szykuja i na wszystkie strony kombinuja !:loveu::loveu::loveu::loveu:[/SIZE][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='ewa gonzales']:shiny::bigcool:[COLOR=DarkOrchid]za pierogami tu przygnalam i sie jeszcze nie witalam:bye:serdecznie sie przywitam i o zdrowko wielkopiesa dzis zapytam?:loveu::crazyeye:cioteczko Wuniu - [FONT=Fixedsys][SIZE=3]cudnyyyyyyyyyyyyyy Gapciul!Nowe zycie jemu szykuja i na wszystkie strony kombinuja !:loveu::loveu::loveu::loveu:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
Witam Ciociu :) biedna agada ... teraz będzie dzień i noc te pierogi kleiła :D:D:D:D

Posted

[quote name='Wunia']Witam Ciociu :) biedna agada ... teraz będzie dzień i noc te pierogi kleiła :D:D:D:D[/QUOTE]

Wiecie co.. te pierogi to naprawdę dobry zamysł.. :kciuki:;):cool2: jak domowe, to powiem bez kozery, od razu 10 kg. zamawiam (będzie zapas :evil_lol:) Tylko jak z transportem ? ..:hmmmm: :cool3: