RenW Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='belka123']wiec tak :) sloneczko swieci rowno, rano podjechalismy do Gapcia dac mu zarelko na caly dzien, wygrzewal poopke na sloneczko, zasczekal ze go obudzilismy, obszczekal moje auto rowno, po czym przyszedl na jedzonko :) dostal duza miche karmy i swiezej wody, z pozytywow, to "rana" na grzebiecie jeskli to byla rana to sie zagoila chyba, bo widac tylko lekki ubytek siersci, ale widac ze tego chyba nie rusza, i siersc mu odrasta na tyle co widzialam z daleka, bo tylko odrobine dal sie poglaskac, choc i tak uwazam to za sukces, z mniej pozytywnych info to rano powloczyl troszke tylnymi lapkami, widac ze ma sile i biega ale troszke go te lapki musza bolec :( a wygrzewa sie na sloneczko w stercie trawy zeby mu w poopke bylo cieplej madrasek :)[/QUOTE] Uuuuu....jak fajnie sie czyta takie wiadomości....:happy1:........:siara:...... .....:siara: Quote
Ellig Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Nie ma co robic balaganu:) Wunia wszystkiego przypilnuje i bedzie nas na bierzaco informowac jakie sa potrzeby zwiazane z Gapciem i jego pobytem u Jamora :) A my tylko bedziemy zagladac i pomagac :) Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='belka123']wiec tak :) sloneczko swieci rowno, rano podjechalismy do Gapcia dac mu zarelko na caly dzien, wygrzewal poopke na sloneczko, zasczekal ze go obudzilismy, obszczekal moje auto rowno, po czym przyszedl na jedzonko :) dostal duza miche karmy i swiezej wody, z pozytywow, to "rana" na grzebiecie jeskli to byla rana to sie zagoila chyba, bo widac tylko lekki ubytek siersci, ale widac ze tego chyba nie rusza, i siersc mu odrasta na tyle co widzialam z daleka, bo tylko odrobine dal sie poglaskac, choc i tak uwazam to za sukces, z mniej pozytywnych info to rano powloczyl troszke tylnymi lapkami, widac ze ma sile i biega ale troszke go te lapki musza bolec :( a wygrzewa sie na sloneczko w stercie trawy zeby mu w poopke bylo cieplej madrasek :)[/QUOTE] Dzięki Belka za wyczerpujące info ... trzymaj się chłopaku jeszcze trochę ... Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='belka123']proste ale mnie np na dogo nigdy nie udalo sie zedytowac zadnego postu, dogo ma zdecydowanie za slabe serwery[/QUOTE] udaje się, udaje :D trochę optymizmu :D przecież cały czas jakoś nanoszę zmiany na 1 stronie :) Quote
belka123 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 albo wiecej cierpliwosci do dogo, no ja nic, ja mykam do pracy, wieczorem podesle rozliczenie, milego dnia wszystkim, dobrze ze u nas slonce zapowiadaja do konca tygodnia to sie chlopak wygrzeje troche moze bo w nocy -10 bylo Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='Sylwia M.']80,-zł [B]Wuniu[/B] uzbierany do niedzieli? Co mam robić? Za bardzo, to tu nikogo nie znam, oprócz Was oczywiście:)[/QUOTE] ja ruszyłam po znajomych spoza dogo :D w czwartek idę z czapką po datki, zobaczymy jak mi pójdzie ... Quote
RenW Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Wunia']no to zaczynamy: wchodzisz na ten zdublowany o post klikając "edytuj post" jak otworzy Ci się okno edycji, to zaraz na samym jej początku zaznacz kwadracik, po którym jest napisanie "delete..." i zapisz zmiany, post zniknie :) Proste?[/QUOTE] Ciotka, jesteś niezastąpiona !!! :loveu: Muszę zapisać sobie gdzies tą instrukcję.! :cool3: Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='belka123']proste ale mnie np na dogo nigdy nie udalo sie zedytowac zadnego postu, dogo ma zdecydowanie za slabe serwery[/QUOTE] czasami bywa, że trzeba w "edytuj post" dwa razy pacnąć ... Quote
RenW Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Wunia']wrrr ... a miało nie być demotywujących treści ... :angryy:[/QUOTE] To nie demotywacja, tylko samo życie. :roll: Ostrożność i przezorność zawsze wskazana.;) Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='RenW']Ciotka, jesteś niezastąpiona !!! :loveu: Muszę zapisać sobie gdzies tą instrukcję.! :cool3:[/QUOTE] pamiętajcie tylko, usuwanie postu nie działa na bazarkach ... tam można tylko wyedytować i zmienić treść, moje dyżurne hasło w takim przypadku to "wrrrr ... dubel" :D Quote
RenW Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Sylwia M.']Właśnie, a jak to jest później? Będziemy bezpośrednio wpłacać do Jamora?[/QUOTE] Pewnie bedziemy wpłacać dalej na to samo konto, bo Wunia już tym wszystkim zawiaduje.. a potem Ciotka pieniądze pchnie dalej. Jamor musi dostac całość do łapy. Wunia....Księgowa nasza.:loveu: Wunia Ty się tak nie bulwersuj, że ja tak piszę asekuracyjnie....Miałaś coś wspólnego wcześniej (spoza dogo) z księgowością i finansami tak w szerszym znaczeniu tego słowa...?:cool3: Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='Ellig']Nie ma co robic balaganu:) Wunia wszystkiego przypilnuje i bedzie nas na bierzaco informowac jakie sa potrzeby zwiazane z Gapciem i jego pobytem u Jamora :) A my tylko bedziemy zagladac i pomagac :)[/QUOTE] Dzięki Ellig :) Buziaczki dla Ciebie słoneczne :) Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='RenW']Pewnie bedziemy wpłacać dalej na to samo konto, bo Wunia już tym wszystkim zawiaduje.. a potem Ciotka pieniądze pchnie dalej. Księgowa nasza.:loveu:[/QUOTE] wpłacamy cały czas na to samo konto, i z niego będą szły przelewy do Jamora ... [quote name='RenW']Wunia Ty się tak nie bulwersuj, że ja tak piszę asekuracyjnie....[/QUOTE] wiem, wiem, tylko ja staram się tych złych myśli nie artykułować ... przepraszam... [quote name='RenW']Miałaś coś wspólnego wcześniej (spoza dogo) z księgowością i finansami tak w szerszym znaczeniu tego słowa...?:cool3:[/QUOTE] tak, przez ostatnie 15 lat :D Quote
Asiaczek Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Poprosze o nr konta. Podeslę parę złotych... Z moich obliczeń wynika, że juz do końca miesiąca nie będe mogła robić żadnych przelewów na psiaki... Pula juz wyczerpana:( Pzr. Quote
RenW Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Wunia'] tak, przez ostatnie 15 lat :D[/QUOTE] Ups..to Cię mamy !!! :crazyeye::evil_lol: Właściwy człowiek na właściwym miejscu !! :loveu: A już chciałam Ci podesłać doświadczoną księgową, z ponad 40-letnim stażem..co zaczynała jeszcze na maszynach liczących a teraz śmiga na komputerze..:evil_lol::eviltong: Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='Asiaczek']Poprosze o nr konta. Podeslę parę złotych... Z moich obliczeń wynika, że juz do końca miesiąca nie będe mogła robić żadnych przelewów na psiaki... Pula juz wyczerpana:(Pzr.[/QUOTE] Dziękuję Asiaczku :) Każde parę złotych dla naszego bezdomniaczka jest naprawdę na wagę złota :) Zaraz wyślę PW Quote
Sylwia M. Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 A może ktoś z Was pamięta pieska z tego awatarka u Moniki? [URL]http://www.dogomania.pl/members/105345-MonikaGdynia[/URL] on też był ze schronu. Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='Sylwia M.']A może ktoś z Was pamięta pieska z tego awaterka u Moniki? [url]http://www.dogomania.pl/members/105345-MonikaGdynia[/url]on też był ze schronu.[/QUOTE] Przykro mi :( nie znam tego pieska ... Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='RenW']Ups..to Cię mamy !!! :crazyeye::evil_lol: Właściwy człowiek na właściwym miejscu !! :loveu: A już chciałam Ci podesłać doświadczoną księgową, z ponad 40-letnim stażem..co zaczynała jeszcze na maszynach liczących a teraz śmiga na komputerze..:evil_lol::eviltong:[/QUOTE] Każda para rąk i świeży umysł mile widziane :) Tez liczyłam na maszynie liczącej, takiej wielkiej, ordynarnej z paskiem papieru na rolce ... Quote
RenW Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Wunia']Każda para rąk i świeży umysł mile widziane :) Tez liczyłam na maszynie liczącej, takiej wielkiej, ordynarnej z paskiem papieru na rolce ...[/QUOTE] Ja akurat nie siebie miałam na myśli... bo ja młoda jestem...:razz: rycząca 40-tka ! :diabloti::diabloti: Ale sie uśmiałam. :megagrin::roflt::roflt::roflt::roflt:Qrcze, nie ruszając się sprzed komputera schudnąć można, tak męśnie brzucha pracują !!:sweetCyb::evil_lol: Quote
Sylwia M. Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Wunia']Przykro mi :( nie znam tego pieska ...[/QUOTE] Dziewczyna do mnie kilka razy pisała, miał problemy żywieniowe - po zabraniu ze schroniska. Ostatnia wiadomość jaką miałam od Niej dotyczyła problemów z Panem od którego wynajmowała mieszkanie (nie zgadzał się na psa). I ona znowu chciała go komuś oddać. Opieprzyłam Ją (ma 27 lat) że nie zapytała wcześniej gościa od którego wynajmuje - czy zgadza się na psa. Od tej pory jest cicho. Szkoda mi psiaka, co za ludzie? Najpierw chyba trzeba się zastanowić i to dobrze jak podejmuje się taką decyzję. Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='RenW']Ja akurat nie siebie miałam na myśli... bo ja młoda jestem...:razz: rycząca 40-tka ! :diabloti::diabloti:Ale sie uśmiałam. :megagrin::roflt::roflt::roflt::roflt:Qrcze, nie ruszając się sprzed komputera schudnąć można, tak męśnie brzucha pracują !!:sweetCyb::evil_lol:[/QUOTE] na ja też przez Ciebie wczoraj parsknęłam herbatką :D:D:D:D:D Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='Sylwia M.']Najpierw chyba trzeba się zastanowić i to dobrze jak podejmuje się taką decyzję.[/QUOTE] Święte słowa ... Quote
RenW Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Wunia']Święte słowa ...[/QUOTE] Przytaknę... chociaż, nie wiem o co chodzi...:p:roll: Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='RenW']Przytaknę... chociaż, nie wiem o co chodzi...:p:roll:[/QUOTE] to poczytaj troszkę wyżej :) Quote
Recommended Posts