Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='mmd']Spać, a kysz.... bo jeżem poszczuję (jak znajdę jakiegoś)[/QUOTE]
o nie, już jedną Twoją jeżynę przeżyłam ... wszystko tylko nie jeż !!!!!

Posted

Proszę zajrzyjcie tam
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/181399-Suka-Maltanczyk-W-TRAGICZNYM-STANIE[/URL]
Furciaczek i Sacred potrzebują wsparcia ... :(

Posted

To maly jedzie 14, to dobrze, sa to urodziny mojej Mamy :):)

[B][SIZE=4][COLOR=DarkRed]Gapcio blaga cioteczki
o grosik do skarboneczki
Gapcio to taka bezdomna bida
kazda zlotowka mu sie przyda. [/COLOR][/SIZE][/B]:placz::placz::placz::placz:

Gapciowi dalej brakuje 150 zl. stalych deklaracji :-(:-(:-(

Posted

[quote name='Ingrid44']Wuniu, czy ty sypiasz ostatnio czy przemieniasz sie w netoperka ?:loveu:[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: oby tylko w netoperka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: coś tam sypiam :sleep: jak dogo zwalnia to wtedy mam chwilę :razz:

Posted

[quote name='Wunia']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: oby tylko w netoperka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: coś tam sypiam :sleep: jak dogo zwalnia to wtedy mam chwilę :razz:[/QUOTE]
:lol::lol:

Posted

Ode mnie proszę dopisać 50 zł do deklaracji stałych. Pierwszą wpłatę zrobię jak tylko psiak znajdzie się w hotelu. Obiecuję też 100 zł z przeznaczeniem na kastrację, które wpłacę w momencie ustalenia terminu zabiegu.

Posted

[quote name='E.DEREK']Ode mnie proszę dopisać 50 zł do deklaracji stałych. Pierwszą wpłatę zrobię jak tylko psiak znajdzie się w hotelu. Obiecuję też 100 zł z przeznaczeniem na kastrację, które wpłacę w momencie ustalenia terminu zabiegu.[/QUOTE]
Wow :) Dziękuję, dziękuję bardzo :modla: Gapcio do hotelu jedzie 14 marca, zaraz wyślę PW z numerem konta :loveu:

Posted

Witam Kamilko, Witam Ellig :D
[B][COLOR=Red]Gapciowi brakuje deklaracji stałych tylko 100,oo :D:D:D:D [/COLOR][/B]
czy to nie jest wspaniały prezent w Dniu Kobiet ?

Posted

Ooooo ciocia Wunia, była już z Gapciem na porannym spacerku..:painting:
Gapciu grzeczny musi być bo Ciocie świętuję dziś..:Rose::B-fly::Rose:
I ja świętuję też....:sg168:
Albo nie... !! Będzie sprzeciw ! Bunt ! Protest ! :obrazic:
Nie podoba mi sie to szowinistyczne święto, bo nasza płeć powinna być celebrowana każdego dnia, a nie od święta, raz w roku.:diabloti:

Posted

[quote name='E.DEREK']PW odebrałam, dziękuję.
Postaram się też pomóc w szukaniu domku poprzez naszą stronę adopcyjną, ale to dopiero jak lepiej poznamy
charakter Gapcia.[/QUOTE]
Jeszcze raz również dziękuję :D Z pewnością podczas pobytu u Jamora o usposobieniu Gapcia dowiemy się konkretów :)

Posted

[quote name='RenW']I ja świętuję też....:sg168:
Albo nie... !! Będzie sprzeciw ! Bunt ! Protest ! :obrazic:
Nie podoba mi sie to szowinistyczne święto, bo nasza płeć powinna być celebrowana każdego dnia, a nie od święta, raz w roku.:diabloti:[/QUOTE]
a ja lubię Dzień Kobiet, dużo słodyczy i tulipanek i tralalala ... :D