mmd Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Spać, a kysz.... bo jeżem poszczuję (jak znajdę jakiegoś) Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='mmd']Spać, a kysz.... bo jeżem poszczuję (jak znajdę jakiegoś)[/QUOTE] o nie, już jedną Twoją jeżynę przeżyłam ... wszystko tylko nie jeż !!!!! Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Proszę zajrzyjcie tam [URL]http://www.dogomania.pl/threads/181399-Suka-Maltanczyk-W-TRAGICZNYM-STANIE[/URL] Furciaczek i Sacred potrzebują wsparcia ... :( Quote
Lu_Gosiak Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Piromanka']Nocna zmiana wita Gapcia![/QUOTE] zapisuje sobie Gapcia, zeby mi juz nie uciekł:) Quote
Szarotka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 To maly jedzie 14, to dobrze, sa to urodziny mojej Mamy :):) [B][SIZE=4][COLOR=DarkRed]Gapcio blaga cioteczki o grosik do skarboneczki Gapcio to taka bezdomna bida kazda zlotowka mu sie przyda. [/COLOR][/SIZE][/B]:placz::placz::placz::placz: Gapciowi dalej brakuje 150 zl. stalych deklaracji :-(:-(:-( Quote
Wunia Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='Piromanka']Nocna zmiana wita Gapcia![/QUOTE] poranna zmiana przejmuje Gapcia :) Quote
Wunia Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']zapisuje sobie Gapcia, zeby mi juz nie uciekł:)[/QUOTE] Witam serdecznie Lu_Gosiak u Gapcia :) Quote
Wunia Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Dzięki Szarotka za nocne wsparcie poetyckie :) Quote
Ingrid44 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Jeden dzien mnie nie bylo i chyba 20 stron musialam przeczytac-taki tu ruch sie zrobil. :) :) :) Z takimi WSPANIALYMI Cioteczkami i Wujaszkami Gapcio nie zginie. :) Quote
agada Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Witamy rano, choć niektórzy byli już o świcie;) Quote
Wunia Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Witam Ingrid, witam agada , zaczynamy nowy dzień :) i tydzień, ostatni tydzień Gapciusiowej niedoli :) Quote
Ingrid44 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Wuniu, czy ty sypiasz ostatnio czy przemieniasz sie w netoperka ?:loveu: Quote
Wunia Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='Ingrid44']Wuniu, czy ty sypiasz ostatnio czy przemieniasz sie w netoperka ?:loveu:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oby tylko w netoperka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: coś tam sypiam :sleep: jak dogo zwalnia to wtedy mam chwilę :razz: Quote
agada Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Wunia']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: oby tylko w netoperka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: coś tam sypiam :sleep: jak dogo zwalnia to wtedy mam chwilę :razz:[/QUOTE] :lol::lol: Quote
E.DEREK Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Ode mnie proszę dopisać 50 zł do deklaracji stałych. Pierwszą wpłatę zrobię jak tylko psiak znajdzie się w hotelu. Obiecuję też 100 zł z przeznaczeniem na kastrację, które wpłacę w momencie ustalenia terminu zabiegu. Quote
kamilawa Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Dzień dobry Gapcio. Dzień dobry cioteczki ;) Quote
Wunia Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='E.DEREK']Ode mnie proszę dopisać 50 zł do deklaracji stałych. Pierwszą wpłatę zrobię jak tylko psiak znajdzie się w hotelu. Obiecuję też 100 zł z przeznaczeniem na kastrację, które wpłacę w momencie ustalenia terminu zabiegu.[/QUOTE] Wow :) Dziękuję, dziękuję bardzo :modla: Gapcio do hotelu jedzie 14 marca, zaraz wyślę PW z numerem konta :loveu: Quote
Wunia Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Witam Kamilko, Witam Ellig :D [B][COLOR=Red]Gapciowi brakuje deklaracji stałych tylko 100,oo :D:D:D:D [/COLOR][/B] czy to nie jest wspaniały prezent w Dniu Kobiet ? Quote
E.DEREK Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 PW odebrałam, dziękuję. Postaram się też pomóc w szukaniu domku poprzez naszą stronę adopcyjną, ale to dopiero jak lepiej poznamy charakter Gapcia. Quote
Wunia Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 :laola: Wszystkim Cioteczkom w Dniu Kobiet wszystkiego NAJ ...:Rose::Rose::Rose: Quote
RenW Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Ooooo ciocia Wunia, była już z Gapciem na porannym spacerku..:painting: Gapciu grzeczny musi być bo Ciocie świętuję dziś..:Rose::B-fly::Rose: I ja świętuję też....:sg168: Albo nie... !! Będzie sprzeciw ! Bunt ! Protest ! :obrazic: Nie podoba mi sie to szowinistyczne święto, bo nasza płeć powinna być celebrowana każdego dnia, a nie od święta, raz w roku.:diabloti: Quote
Wunia Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='E.DEREK']PW odebrałam, dziękuję. Postaram się też pomóc w szukaniu domku poprzez naszą stronę adopcyjną, ale to dopiero jak lepiej poznamy charakter Gapcia.[/QUOTE] Jeszcze raz również dziękuję :D Z pewnością podczas pobytu u Jamora o usposobieniu Gapcia dowiemy się konkretów :) Quote
Wunia Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='RenW']I ja świętuję też....:sg168: Albo nie... !! Będzie sprzeciw ! Bunt ! Protest ! :obrazic: Nie podoba mi sie to szowinistyczne święto, bo nasza płeć powinna być celebrowana każdego dnia, a nie od święta, raz w roku.:diabloti:[/QUOTE] a ja lubię Dzień Kobiet, dużo słodyczy i tulipanek i tralalala ... :D Quote
Recommended Posts