Szarotka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Wunia']poszatkuje to tak jak u Henia, a ile brakuje stałych jest na samym początku pierwszej strony na czerwono.[/QUOTE] Ja sama tego nie wymyslilam, Zuzka mi poradzila :):) ja jako ksiegowa to raczej bym wiele nie zdzialala:):) Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Szarotka']Ja sama tego nie wymyslilam, Zuzka mi poradzila :):) ja jako ksiegowa to raczej bym wiele nie zdzialala:):)[/QUOTE] poprawiłam, tylko nad czcionką popracuję jeszcze, mam taki problem, że nie mam drugiego postu bo wątek przejęłam, więc wszystko jest wrzucone w jeden ... a wierszyków nie wyrzucę bo są po prostu rewelacyjne :) Nie chcę też wyrzucić opisu Niki28 bo to ona Gapcia odkryła ... Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [B]RenW [/B]masz duuuuuuuuży buziak ode mnie :) to jeszcze za mało, żeby mnie w jakikolwiek sposób urazić :) Quote
mmd Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Możesz poprosić o dołożenie posta. Albo dwóch, bo pewnie będą dochodziły zdjęcia od Jamora. Różne informacje możesz też linkować, jak ja bazarek... Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='mmd']Możesz poprosić o dołożenie posta. Albo dwóch, bo pewnie będą dochodziły zdjęcia od Jamora.Różne informacje możesz też linkować, jak ja bazarek...[/QUOTE] Poproszę, zaraz napisze do moderatora... jak linkować :crazyeye::crazyeye::crazyeye: co Ty znowu do mnie mówisz :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ... :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
wenia41 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Śliczności zamiziać możnaby go na śmierć i jeszcze dość by się nie miało. Jak takiego pluszaczka zostawić można było :angryy:??? Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='wenia41']Śliczności zamiziać możnaby go na śmierć i jeszcze dość by się nie miało. Jak takiego pluszaczka zostawić można było :angryy:???[/QUOTE] Witam Wenia u mojego "dziecka" :) przebrnęłaś przez wątek? Quote
wenia41 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Tak czytałam, czytałam i doczytałam, a teraz rozpisuję dalej adres stronki aby więcej osób wstąpiło do CIEBIE I GAPCIA. Quote
Lidan Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Dziękuję za zaproszenie na wątek. Później sobie poczytam ale pieniążków nie mam więc chyba nie pomogę :( Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Lidan']Dziękuję za zaproszenie na wątek. Później sobie poczytam ale pieniążków nie mam więc chyba nie pomogę :([/QUOTE] Dziękujemy, że przybyłaś :) Obecność też jest pomocą :) Witamy w gronie kibiców Gapcia :) Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Ellig'][URL="http://www.dogomania.pl/../members/106001-slay"]slay[/URL] - Dzisiaj ...... [URL="http://www.dogomania.pl/../members/106001-slay"] [/URL] czesc Ile brakuje zeby go umiescic juz teraz w DT??[INDENT] Wunia chyba masz zapchana skrzynke na pw?:)[/QUOTE] Nie mam, jestem z wujkiem slay na bieżąco :) on line :) tylko się nie chwalę :eviltong: [/INDENT] Quote
wenia41 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Wuniu ja rozsyłam zaproszenia teraz tylko tak mogę być z Tobą i Gapcią. Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='wenia41']Wuniu ja rozsyłam zaproszenia teraz tylko tak mogę być z Tobą i Gapcią.[/QUOTE] Dziękuję Weniu, Gapcio potrzebuje wszelkiego wsparcia ... a taki śliczny pluszak zasługuje na ludziową pomoc ... Quote
mmd Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Wunia']Poproszę, zaraz napisze do moderatora... jak linkować :crazyeye::crazyeye::crazyeye: co Ty znowu do mnie mówisz :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ... :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-([/QUOTE] Normalnie, tak jak baner, tylko zaznaczasz słowo (albo dwa): np. [URL="http://www.dogomania.pl/threads/180220-A-A-dA-Gapcio-bezdomny-pluszak-bA-agamy-o-deklaracje-czeka-miejsce-u-Jamora?p=14244041&viewfull=1#post14244041"]Gapciowy wierszyk[/URL] Proste? Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='mmd']Normalnie, tak jak baner, tylko zaznaczasz słowo: np. [URL="http://www.dogomania.pl/threads/180220-A-A-dA-Gapcio-bezdomny-pluszak-bA-agamy-o-deklaracje-czeka-miejsce-u-Jamora?p=14254870&viewfull=1#post14254870"]Gapcio[/URL] Proste?[/QUOTE] No proste, teraz proste :D ale Ty z takimi hasłami z grubej rury nie wyskakuj, bo zejdę kiedyś przy komputerze na miejscu :p Quote
wenia41 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Niektórzy ludzie to nie wiedzą jakie mają szczęście, gdy posiadają takich przyjaciół pod swoim dachem jak Gapcio i tracą ich tak łatwo z lekkim sercem. Sercem raczej bez serca. !!!!!! Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Szarotka']Czyli brakuje 150 zl stalych deklaracji ??[/QUOTE] Tak 150,oo jak miesiąc 30 dni ma, a 165,oo przy dłuższym 31-dniowym bo stawka jest dzienna, napisałam do moderatora prośbę o dwa posty #2 - rozliczeniowy, #3 - wieści z hotelu, więc się rozluźni :) Quote
Poker Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 wspaniały pies tylko ja już nie daję rady ogarnąć tych bid i mam sunię na DT. Codziennie dostaję po kilka próśb . Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='wenia41']Niektórzy ludzie to nie wiedzą jakie mają szczęście, gdy posiadają takich przyjaciół pod swoim dachem jak Gapcio i tracą ich tak łatwo z lekkim sercem. Sercem raczej bez serca. !!!!!![/QUOTE] Święte słowa ... :( Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Poker']wspaniały pies tylko ja już nie daję rady ogarnąć tych bid i mam sunię na DT. Codziennie dostaję po kilka próśb .[/QUOTE] Poker, dzięki, że przybyłaś do grona kibiców Gapcia :) Obecność to też pomoc :) Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 mamy jednorazową deklarację od wujka[B] slay[/B] w wysokości 60,oo :) Buziaki przesyłam :) Quote
RenW Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='wenia41']Niektórzy ludzie to nie wiedzą jakie mają szczęście, gdy posiadają takich przyjaciół pod swoim dachem jak Gapcio i tracą ich tak łatwo z lekkim sercem. Sercem raczej bez serca. !!!!!![/QUOTE] Piękne słowa...:klacz::loveu: Quote
Szarotka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Wunia']mamy jednorazową deklarację od wujka[B] slay[/B] w wysokości 60,oo :) Buziaki przesyłam :)[/QUOTE] Och to Wujek sie postaral :):) Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Szarotka']Och to Wujek sie postaral :):)[/QUOTE] Noooo, też tak uważam :) Quote
Recommended Posts