Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Sylwia M.']Przyszłam się pokazać z banerkiem:)[/QUOTE] No to jeszcze zgodnie z instrukcją na PW podlinkuj swój banerek. Mnie nauczyła tej magicznej sztuki niezastąpiona ciocia mmd :) Ja nie jestem cierpliwa, ale mmd tak - ale to i tak cud, że mnie nie udusiła :) Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='kmurdz']witajcie, deklaruje miesiecznie 30 pln dla Gapcia, przez najblizszy rok. dzis zrobilam pierwszy przelew.pozdrawiam![/QUOTE] Również pozdrawiam i dziękuję :) Buziaki :) Quote
Aimez_moi Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Kochane wyslalam wlasnie jednorazowo 30zl dla cudowniaka. Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Aimez_moi']Kochane wyslalam wlasnie jednorazowo 30zl dla cudowniaka.[/QUOTE] Dzięki Aimez, już odnotowywuję na pierwszej :) Quote
Szarotka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Wuniu dam Ci drobna rade jak chodzi o pierwsza strone, dostalam taka od starej dogomaniaczki i przekazuje dalej: wejdz na strone Henia i zobacz jak sa deklaracje wpisywane, bo sie pogubisz. Ja jestem raczej od wierszykow i od zachcania, wiec mi powiedziano jak zapisywac. Quote
kmurdz Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 :)) chetnie pomoge Gapciowi. nie zauwazylam tego wpisu,wiec wpisalam jeszcze raz ponizej, tak wiec prosze zignorowac. pozdrawiam wszystkich! Quote
RenW Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Wunia']No to jeszcze zgodnie z instrukcją na PW podlinkuj swój banerek. Mnie nauczyła tej magicznej sztuki niezastąpiona ciocia mmd :) Ja nie jestem cierpliwa, ale mmd tak - ale to i tak cud, że mnie nie udusiła :)[/QUOTE] Pobrać banerek jest bardzo prosto, nawet ja, człowiek uwsteczniony technicznie to potrafię. :p Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='kmurdz']:)) chetnie pomoge Gapciowi. nie zauwazylam tego wpisu,wiec wpisalam jeszcze raz ponizej, tak wiec prosze zignorowac. pozdrawiam wszystkich![/QUOTE] Twój wpis własnoręczny ważniejszy niż mój, który pisałam po mailu od Ciebie, nic nie będziemy ignorować :) Quote
Sylwia M. Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='kmurdz']witajcie, deklaruje miesiecznie 30 pln dla Gapcia, przez najblizszy rok. dzis zrobilam pierwszy przelew.pozdrawiam![/QUOTE] Bardzo dziękujemy i witamy :) To mój pierwszy piesek, któremu pomagam:) Też jestem nowa. Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Szarotka']wejdz na strone Henia i zobacz jak sa deklaracje wpisywane, bo sie pogubisz. Ja jestem raczej od wierszykow i od zachcania, wiec mi powiedziano jak zapisywac.[/QUOTE] Szarotka a możesz mi podesłać na PW link do Henia, bo ta nasza wyszukiwarka to też ... szit. Quote
Szarotka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Wunia']Szarotka a możesz mi podesłać na PW link do Henia, bo ta nasza wyszukiwarka to też ... szit.[/QUOTE] Henio jest w moim banerku ale tu tez masz: [url]http://www.dogomania.pl/threads/179776-U-Henia-lapka-chora-Henio-idzie-do-doktora[/url] Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Sylwia M.']To mój pierwszy piesek, któremu pomagam:) Też jestem nowa.[/QUOTE] Debiuty są bardzo ważne :) Musimy poprawić podlinkowanie bo nie chodzi ... już piszę PW Quote
kamilawa Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Ja już nie pamiętam jaki był mój pierwszy piesek na dogo :oops::evil_lol: Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Szarotka']Henio jest w moim banerku ale tu tez masz: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/179776-U-Henia-lapka-chora-Henio-idzie-do-doktora[/URL][/QUOTE] Chyba mi wzrok coś zamuliło :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no i nie jestem gamoń? :shake: Quote
Sylwia M. Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='RenW']Pobrać banerek jest bardzo prosto, nawet ja, człowiek uwsteczniony technicznie to potrafię. :p[/QUOTE] Dla mnie, to wcale takie proste nie było :) Próbowałam sama, kopiowałam ale nie wiedziałam gdzie go mam wkleić? Wy mówicie na to banerek, a musiałam edytować sygnaturę:) Ciemna jestem, ale już i tak jest lepiej niż kiedyś. Mam synów internetowych, to od nich się uczę:) Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Szarotka, trzymam wszystkie deklaracje i wpłaty w arkuszu Excel, tak jest mi najłatwiej, ale już ruszam do Henia :) tylko dogo znów zwalnia ... Quote
RenW Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Wunia']Chyba mi wzrok coś zamuliło :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [B]no i nie jestem gamoń?[/B] :shake:[/QUOTE] :turn-l::siara:....:ices_bla: Quote
RenW Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Mnie tu na dogo strasznie te emotikony się podobają. :lol: Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='RenW']:turn-l::siara:....:ices_bla:[/QUOTE] wrrrrrrrrrr ... Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='RenW']Mnie tu na dogo strasznie te emotikony się podobają. :lol:[/QUOTE] widzę, widzę ... :D:D:D Quote
Sylwia M. Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Wunia']Szarotka, trzymam wszystkie deklaracje i wpłaty w arkuszu Excel, tak jest mi najłatwiej, ale już ruszam do Henia :) tylko dogo znów zwalnia ...[/QUOTE] Tak jak[B] Szarotka[/B] mówi będzie łatwiej wszystkim czytać i liczyć. Bo stałe deklaracje w jednym słupku, a jednorazowe w drugim. Przyznam, że chciałam policzyć ile nam brakuje, to mi się mieszały te stałe z jednorazowymi :) Najważniejsze, że [B]Wunia[/B] dokładnie wie :) Jest tu główną księgową :) Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Sylwia M.']Tak jak[B] Szarotka[/B] mówi będzie łatwiej wszystkim czytać i liczyć. Bo stałe deklaracje w jednym słupku, a jednorazowe w drugim. Przyznam, że chciałam policzyć ile nam brakuje, to mi się mieszały te stałe z jednorazowymi :) Najważniejsze, że [B]Wunia[/B] dokładnie wie :) Jest tu główną księgową :)[/QUOTE] poszatkuje to tak jak u Henia, a ile brakuje stałych jest na samym początku pierwszej strony na czerwono. Quote
Ellig Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [URL="http://www.dogomania.pl/../members/106001-slay"]slay[/URL] - Dzisiaj ...... [URL="http://www.dogomania.pl/../members/106001-slay"] [/URL] czesc Ile brakuje zeby go umiescic juz teraz w DT?? [INDENT] Wunia chyba masz zapchana skrzynke na pw?:) [/INDENT] Quote
RenW Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Wunia']wrrrrrrrrrr ...[/QUOTE] Ciocia, wybacz, kajam się.. :modla::mdleje: i nie skazuj mnie na niełaskę swą..i banicję :grab:...........proszę...:buzi: No; już koniec pisania tych mało istotnych rzeczy. Zmykam....:scared: Quote
Recommended Posts