Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sylwia M.']Przyszłam się pokazać z banerkiem:)[/QUOTE]
No to jeszcze zgodnie z instrukcją na PW podlinkuj swój banerek. Mnie nauczyła tej magicznej sztuki niezastąpiona ciocia mmd :) Ja nie jestem cierpliwa, ale mmd tak - ale to i tak cud, że mnie nie udusiła :)

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='kmurdz']witajcie, deklaruje miesiecznie 30 pln dla Gapcia, przez najblizszy rok. dzis zrobilam pierwszy przelew.pozdrawiam![/QUOTE]
Również pozdrawiam i dziękuję :) Buziaki :)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Kochane wyslalam wlasnie jednorazowo 30zl dla cudowniaka.[/QUOTE]
Dzięki Aimez, już odnotowywuję na pierwszej :)

Posted

Wuniu dam Ci drobna rade jak chodzi o pierwsza strone, dostalam taka od starej dogomaniaczki i przekazuje dalej:
wejdz na strone Henia i zobacz jak sa deklaracje wpisywane, bo sie pogubisz.
Ja jestem raczej od wierszykow i od zachcania, wiec mi powiedziano jak zapisywac.

Posted

[quote name='Wunia']No to jeszcze zgodnie z instrukcją na PW podlinkuj swój banerek. Mnie nauczyła tej magicznej sztuki niezastąpiona ciocia mmd :) Ja nie jestem cierpliwa, ale mmd tak - ale to i tak cud, że mnie nie udusiła :)[/QUOTE]

Pobrać banerek jest bardzo prosto, nawet ja, człowiek uwsteczniony technicznie to potrafię. :p

Posted

[quote name='kmurdz']:)) chetnie pomoge Gapciowi. nie zauwazylam tego wpisu,wiec wpisalam jeszcze raz ponizej, tak wiec prosze zignorowac. pozdrawiam wszystkich![/QUOTE]
Twój wpis własnoręczny ważniejszy niż mój, który pisałam po mailu od Ciebie, nic nie będziemy ignorować :)

Posted

[quote name='kmurdz']witajcie, deklaruje miesiecznie 30 pln dla Gapcia, przez najblizszy rok. dzis zrobilam pierwszy przelew.pozdrawiam![/QUOTE]

Bardzo dziękujemy i witamy :)
To mój pierwszy piesek, któremu pomagam:) Też jestem nowa.

Posted

[quote name='Szarotka']wejdz na strone Henia i zobacz jak sa deklaracje wpisywane, bo sie pogubisz.
Ja jestem raczej od wierszykow i od zachcania, wiec mi powiedziano jak zapisywac.[/QUOTE]
Szarotka a możesz mi podesłać na PW link do Henia, bo ta nasza wyszukiwarka to też ... szit.

Posted

[quote name='Wunia']Szarotka a możesz mi podesłać na PW link do Henia, bo ta nasza wyszukiwarka to też ... szit.[/QUOTE]
Henio jest w moim banerku ale tu tez masz:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/179776-U-Henia-lapka-chora-Henio-idzie-do-doktora[/url]

Posted

[quote name='Sylwia M.']To mój pierwszy piesek, któremu pomagam:) Też jestem nowa.[/QUOTE]
Debiuty są bardzo ważne :) Musimy poprawić podlinkowanie bo nie chodzi ... już piszę PW

Posted

[quote name='Szarotka']Henio jest w moim banerku ale tu tez masz:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/179776-U-Henia-lapka-chora-Henio-idzie-do-doktora[/URL][/QUOTE]
Chyba mi wzrok coś zamuliło :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no i nie jestem gamoń? :shake:

Posted

[quote name='RenW']Pobrać banerek jest bardzo prosto, nawet ja, człowiek uwsteczniony technicznie to potrafię. :p[/QUOTE]

Dla mnie, to wcale takie proste nie było :) Próbowałam sama, kopiowałam ale nie wiedziałam gdzie go mam wkleić? Wy mówicie na to banerek, a musiałam edytować sygnaturę:) Ciemna jestem, ale już i tak jest lepiej niż kiedyś. Mam synów internetowych, to od nich się uczę:)

Posted

Szarotka, trzymam wszystkie deklaracje i wpłaty w arkuszu Excel, tak jest mi najłatwiej, ale już ruszam do Henia :) tylko dogo znów zwalnia ...

Posted

[quote name='Wunia']Chyba mi wzrok coś zamuliło :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [B]no i nie jestem gamoń?[/B] :shake:[/QUOTE]

:turn-l::siara:....:ices_bla:

Posted

[quote name='Wunia']Szarotka, trzymam wszystkie deklaracje i wpłaty w arkuszu Excel, tak jest mi najłatwiej, ale już ruszam do Henia :) tylko dogo znów zwalnia ...[/QUOTE]

Tak jak[B] Szarotka[/B] mówi będzie łatwiej wszystkim czytać i liczyć. Bo stałe deklaracje w jednym słupku, a jednorazowe w drugim. Przyznam, że chciałam policzyć ile nam brakuje, to mi się mieszały te stałe z jednorazowymi :)

Najważniejsze, że [B]Wunia[/B] dokładnie wie :) Jest tu główną księgową :)

Posted

[quote name='Sylwia M.']Tak jak[B] Szarotka[/B] mówi będzie łatwiej wszystkim czytać i liczyć. Bo stałe deklaracje w jednym słupku, a jednorazowe w drugim. Przyznam, że chciałam policzyć ile nam brakuje, to mi się mieszały te stałe z jednorazowymi :)
Najważniejsze, że [B]Wunia[/B] dokładnie wie :) Jest tu główną księgową :)[/QUOTE]
poszatkuje to tak jak u Henia, a ile brakuje stałych jest na samym początku pierwszej strony na czerwono.

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/../members/106001-slay"]slay[/URL] - Dzisiaj ......
[URL="http://www.dogomania.pl/../members/106001-slay"] [/URL] czesc Ile brakuje zeby go umiescic juz teraz w DT??
[INDENT]
Wunia chyba masz zapchana skrzynke na pw?:)
[/INDENT]

Posted

[quote name='Wunia']wrrrrrrrrrr ...[/QUOTE]

Ciocia, wybacz, kajam się.. :modla::mdleje: i nie skazuj mnie na niełaskę swą..i banicję :grab:...........proszę...:buzi:

No; już koniec pisania tych mało istotnych rzeczy. Zmykam....:scared: