Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Grzecznie i pomału proszę Wuniu, oj, oj :nono: nie szalej więcej bo, gdy powrócę na dogo to nie nadążę czytać postów u Gapcia, gdy się przy kompie unieruchomisz na dłużej.

Posted

[quote name='Cajus JB']A mnie gdzie wyślecie. Bo póki co idę trochę pobrodzić po toruńskich okolicach.[/QUOTE]

[quote name='Wunia']do Łodzi z pierniczkiem dla Wuni ;)[/QUOTE]

a jak zahaczysz jeszcze o drugi koniec łodzi to i polubek cię pomolestuje :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='wenia41']Grzecznie i pomału proszę Wuniu, oj, oj :nono: nie szalej więcej bo, gdy powrócę na dogo to nie nadążę czytać postów u Gapcia, gdy się przy kompie unieruchomisz na dłużej.[/QUOTE]
grzeczna jestem ... naprawdę ...
[quote name='wenia41']No proszę najpierw były makaroniki i inne smakołyki, a teraz na słodkości, pierniczki dziewczynki się przerzuciły.[/QUOTE]
serotoninkę trzeba sobie podnieść :) i ośrodek nagrody pobudzić :D
[quote name='polubek']a jak zahaczysz jeszcze o drugi koniec łodzi to i polubek cię pomolestuje :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/QUOTE]
no, to teraz się narobiło ...

Posted

trzej muszkieterowie do jednej akcji:

[quote name='Ra_dunia']"[B][I]było ich trzech, w każdym z nich inna krew... ale jeden przyświecał im cel.
Za kilka chwil w domach swoich już być, kochanym tak..[/I][/B]."
tak mogłaby brzmieć Autobiografia w wydaniu 3 muszkieterów, których los połączył na portalu dla psów w potrzebie.
Nie, nie są to Portos, Atos i Aramis. Nasi Muszkieterowie mają o wiele bardziej oryginalne imiona :)
[B]Gapcio[/B] - jak na dobrego muszkietera przystało jego główna zaleta to wierność w przyjaźni. Wielki, kochany pluszak, który za dobre słowo odda całe swe życie. Pomimo wielkiego i dobrego serca z pewnością swą posturą budzi należny respekt i szacunek. Ten młody, bo zaledwie 4 letni muszkieter jest w pełni sprawny i gotowy do dalszej drogi i kolejnych przygód.
[B]Tolek [/B]- w kuluarach szepcze się iż w tym muszkieterze płynie błękitna krew rodu Molosów. Niewątpliwie, jeśli to prawda, odziedziczył on po nich urodę i dostojeństwo. Spokojnie, dumnie wyczekuje na każdy przejaw miłości swym niesamowitym spojrzeniem wręcz hipnotyzując człowieka. Tolek jest już muszkieterem dojrzałym, co najmniej 6 letnim jednak nadal zdrowym i chętnym do podjęcia dalszych wyzwań.
[B]Lacky[/B] - najmłodszy, niespełna 4 letni muszkieter o niesamowitej urodzie. Poszkodowany w wyniku wypadku miał uszkodzony kręgosłup. Jednakże pod troskliwą opieką pewnej szlachetnej Damy muszkieter Lackuś doszedł do zdrowia i jest gotowy do dalszych zmagań. Damy za nim szaleją, zachwycając się jego miękkim włosem i szczupłą sylwetką. Jego cudne oczy wypatrują teraz miejsca w tym jednym, jedynym sercu.

* wszelkie podobieństwo do fikcyjnych zdarzeń i postaci jest w pełni zamierzone!

Wszyscy Trzej Muszkieterowie niecierpliwie czekają na domy! W celu uzyskania dalszych informacji na ich temat prosimy o kontakt:

- wszelkie uwagi, sugestie, krytyka - mile widziane i oczekiwane.[/QUOTE]

Posted

[quote name='mmd']No to po JEDNYM zdjęciu każdy teraz.
Można wstawić max 4, chłopaków trzech, może sobie zbiorowe strzelimy?[/QUOTE]
Chyba w fotoszopie :D Bierzemy foto i lecim do szopa :D

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']poslijcie mi na maila forki Gapcia jedna i jedna Luckiego [email][email protected][/email] zobacze czy cos uda mi sie zmontowac[/QUOTE]
ja sama nie wybiorę ... nie jestem obiektywna w sprawie Gapcia ... zdjęć jest 137 !!!!

Posted

[quote name='Wunia']a może to?

[IMG]http://images42.fotosik.pl/202/6da199f3b0eb8433med.jpg[/IMG][/QUOTE]
ja bym to dala...ale to tylko moja propozycja...sama musisz wybrac jako jego matka chrzestna:diabloti:
znaczy to bym dala do montowania w 3 a jako jego samego to moze inne wybierz

Posted

[quote name='Wunia']no dobra, to bierzemy to w biegu z jabłonkami ... Lu, weźmiesz z wątku, czy mailem?[/QUOTE]
wez rzuc mi mailem to bedzie lepsza jakosc pewnie...tylko ja nic nie obiecuje..postaram sie:)

Posted

A ja już wiem, które Lakusia, tylko muszę znaleźć

Z Gapciowych to w sadzie chyba najlepsze, bo jest gdzie chłopaków dołożyć
ale najlepsze zdjęcie Gapcia to to tarzające, ale do ogłoszeń jako jedyne??? no nie wiem...

Posted

Właśnie przyszła nowa "dostawa" na wątek i mam problem...

może to?
[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images45.fotosik.pl/297/ee5ad384377a60fdmed.jpg[/IMG][/URL]
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/MMD/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-42.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/MMD/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-43.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='mmd']Z Gapciowych to w sadzie chyba najlepsze, bo jest gdzie chłopaków dołożyć
ale najlepsze zdjęcie Gapcia to to tarzające, ale do ogłoszeń jako jedyne??? no nie wiem...[/QUOTE]
nie najlepsze jest to jak sobie koopę robi :D:D:D

[IMG]http://images37.fotosik.pl/275/40aa5abac524cda3med.jpg[/IMG]