Wunia Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 [quote name='Ellig']Dobranoc..............[/QUOTE] zapachniało Sonatą Księżycową ... Quote
Wunia Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 [quote name='polubek']a kto będzie [B]d'Artagnan?[/B][/QUOTE] no co pytasz głupio? - no kto? - [B]Polubek[/B] :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Wunia Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 [quote name='RenW']Jakieś nowe prochy wzięłam na spanie, z bardzo szybkim skutkiem....idę się myć jak dam radę i do wyrka...[/QUOTE] niezłe muszą być, skoro nawet Ciebie wymiotły ;) Quote
Ra_dunia Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [B]mmd[/B] - wstawiaj gumtree na Poznań ;) od razu chłopaki pójdą ;) [B]Wuniu[/B] - to mów, że tak, 15 kg - a reszta gratis - taką promocję mamy :D idę spać... pewnie jutro jeszcze na chwilę zajrzę :) a jak samolot nie spadnie (tfu, tfu) to melduję się w czwartek wieczorem. Quote
polubek Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='Wunia']zapachniało Sonatą Księżycową ...[/QUOTE] wunia ja proszę jutro kawkę o 4:30 przed wyjściem do pracy :p [quote name='Wunia']no co pytasz głupio? - no kto? - [B]Polubek[/B] :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:[/QUOTE] oczywiście jak mi tu obetniecie a tam dodacie to tak. :roll: [quote name='Ra_dunia'][B]mmd[/B] - wstawiaj gumtree na Poznań ;) od razu chłopaki pójdą ;) [B]Wuniu[/B] - to mów, że tak, 15 kg - a reszta gratis - taką promocję mamy :D idę spać... pewnie jutro jeszcze na chwilę zajrzę :) a jak samolot nie spadnie (tfu, tfu) to melduję się w czwartek wieczorem.[/QUOTE] a podaj ktry to molot to będziemy śledzić uważnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Wunia Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 [quote name='Ra_dunia'][B]mmd[/B] - wstawiaj gumtree na Poznań ;) od razu chłopaki pójdą ;) [B]Wuniu[/B] - to mów, że tak, 15 kg - a reszta gratis - taką promocję mamy :D[/QUOTE] padłam ze śmiechu :D:D:D:D:D [quote name='Ra_dunia']idę spać... pewnie jutro jeszcze na chwilę zajrzę :) a jak samolot nie spadnie (tfu, tfu) to melduję się w czwartek wieczorem.[/QUOTE] dawaj przez Łódź :D Quote
mmd Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='Wunia']niezłe muszą być, skoro nawet Ciebie wymiotły ;)[/QUOTE] O, coś dla mnie... też bym se czasem na noc porządnie przyćpała:) [quote name='Ra_dunia'][B]mmd[/B] - wstawiaj gumtree na Poznań ;) od razu chłopaki pójdą ;) [B]Wuniu[/B] - to mów, że tak, 15 kg - a reszta gratis - taką promocję mamy :D idę spać... pewnie jutro jeszcze na chwilę zajrzę :) a jak samolot nie spadnie (tfu, tfu) to melduję się w czwartek wieczorem.[/QUOTE] Ciotki od muszkieterów - pisać teksty - krótkie i z jajem:) może być z tym 15 kg:) Ra_dunia - nic nie spadnie, ale jakby co, to koło mojej chałupy w świerki, od razu imprezkę zrobimy;) Quote
Lu_Gosiak Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='mmd']O, coś dla mnie... też bym se czasem na noc porządnie przyćpała:) Ciotki od muszkieterów - pisać teksty - krótkie i z jajem:) może być z tym 15 kg:) [/QUOTE] pisanie teksow to moja pieta Achillesa:wallbash::wallbash: [quote name='Wunia']post rozliczeniowy uzupełniony ;)[/QUOTE] skubaniec z tego Gapcia nie dość, ze piękny to jeszcze bogaty..tez bym tak chciala:sg168: Quote
mmd Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Ciotka RenW z poczuciem humoru i ciętymi odzywkami Do roboty zagonimy jak sie wyśpi;) Quote
Wunia Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 [quote name='mmd']Ciotka RenW z poczuciem humoru i ciętymi odzywkami Do roboty zagonimy jak sie wyśpi;)[/QUOTE] natabletkowała się ... niech śpi ... odsypia teraz pewnie ostatnie 3 m-ce ... Quote
Wunia Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 [quote name='mmd']Ciotki od muszkieterów - pisać teksty - krótkie i z jajem:) może być z tym 15 kg:)[/QUOTE] [quote name='Lu_Gosiak']pisanie teksow to moja pieta Achillesa:wallbash::wallbash:[/QUOTE] nad tym pomyślę już jutro ... na razie jestem pomiędzy globalizacją a systemami pracy ... :placz::placz::placz: oraz oczywiście pomiędzy: Gapciem, Tolkiem i Lakusiem :loveu::loveu::loveu: [quote name='Lu_Gosiak']skubaniec z tego Gapcia nie dość, ze piękny to jeszcze bogaty..tez bym tak chciala:sg168:[/QUOTE] zrzutkę potrzebujesz???? :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
mmd Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='Wunia']nad tym pomyślę już jutro ... na razie jestem pomiędzy globalizacją a systemami pracy ... :placz::placz::placz: oraz oczywiście pomiędzy: Gapciem, Tolkiem i Lakusiem :loveu::loveu::loveu: [/QUOTE] Ja dzisiaj MIAŁAM być przy etyce globalizacji... RenW niech śpi... jak ktoś śpi na prochach to znaczy, że ma pod górkę Quote
Lu_Gosiak Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='Wunia'] zrzutkę potrzebujesz???? :eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE] nie, operacje:diabloti: Quote
Wunia Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 [quote name='mmd']Ja dzisiaj MIAŁAM być przy etyce globalizacji...[/QUOTE] jeszcze jest czasu trochę ... :mad::mad::mad: [quote name='mmd']RenW niech śpi... jak ktoś śpi na prochach to znaczy, że ma pod górkę[/QUOTE] ano, ano ... musi odespać kofana kobita ... :roll: Quote
Wunia Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']nie, operacje:diabloti:[/QUOTE] ale może być u weta??? :D:D:D Quote
Lu_Gosiak Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='Wunia']ale może być u weta??? :D:D:D[/QUOTE] spoko... umówcie mnie na kastracje razem z Luckim:p:p Quote
mmd Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']spoko... umówcie mnie na kastracje razem z Luckim:p:p[/QUOTE] A co byś sobie wykastrowała? Quote
Lu_Gosiak Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='mmd']A co byś sobie wykastrowała?[/QUOTE] chłopa:D:D:D Quote
Wunia Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']chłopa:D:D:D[/QUOTE] ups ... :oops2: ... ale musiał podpaść ... Cioteńki padam idę na zasłużony odpoczynek ... :sleep2: Dobranockowe pa pa :bye: Quote
RenW Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='mmd']Ciotka RenW z poczuciem humoru i ciętymi odzywkami Do roboty zagonimy jak sie wyśpi;)[/QUOTE] Już nie śpię...co za tabletki.. szybkie, ale krótkie działanie...:no-no-no::tard: Do roboty chce mnie Ciotka zagonić...:knuje::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry: [quote name='mmd']Ja dzisiaj MIAŁAM być przy etyce globalizacji... RenW niech śpi... jak ktoś śpi na prochach to znaczy, że ma pod górkę[/QUOTE] Nooo.. życie dla mnie nie jest zbyt łaskawe..:bigcry: Quote
RenW Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='Szarotka']Widze, ze niektorzy strasza po nocach :):)[/QUOTE] Dopiero z łóżka wstałam... czekaj .. przejrzę się czy faktycznie na straszaka wyglądam:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
RenW Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Fryzurę poprawiłam...ale i tak idę spać, przekimać troszeczkę:hand::hand::hand: :sleep2::sleep2::sleep2: Quote
RenW Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:fN1ReuItS8eFTM:http://atinabc.blox.pl/resource/frappe1.jpg[/IMG] [B]Ka(Wunia) dla polubka;):lol::lol:[/B] Quote
Recommended Posts