Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='polubek']a kto będzie [B]d'Artagnan?[/B][/QUOTE]
no co pytasz głupio? - no kto? - [B]Polubek[/B] :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='RenW']Jakieś nowe prochy wzięłam na spanie, z bardzo szybkim skutkiem....idę się myć jak dam radę i do wyrka...[/QUOTE]
niezłe muszą być, skoro nawet Ciebie wymiotły ;)

Posted

[B]mmd[/B] - wstawiaj gumtree na Poznań ;) od razu chłopaki pójdą ;)
[B]Wuniu[/B] - to mów, że tak, 15 kg - a reszta gratis - taką promocję mamy :D

idę spać... pewnie jutro jeszcze na chwilę zajrzę :) a jak samolot nie spadnie (tfu, tfu) to melduję się w czwartek wieczorem.

Posted

[quote name='Wunia']zapachniało Sonatą Księżycową ...[/QUOTE]

wunia ja proszę jutro kawkę o 4:30 przed wyjściem do pracy :p

[quote name='Wunia']no co pytasz głupio? - no kto? - [B]Polubek[/B] :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:[/QUOTE]

oczywiście jak mi tu obetniecie a tam dodacie to tak. :roll:

[quote name='Ra_dunia'][B]mmd[/B] - wstawiaj gumtree na Poznań ;) od razu chłopaki pójdą ;)

idę spać... pewnie jutro jeszcze na chwilę zajrzę :) a jak samolot nie spadnie (tfu, tfu) to melduję się w czwartek wieczorem.[/QUOTE]

a podaj ktry to molot to będziemy śledzić uważnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Ra_dunia'][B]mmd[/B] - wstawiaj gumtree na Poznań ;) od razu chłopaki pójdą ;)
[B]Wuniu[/B] - to mów, że tak, 15 kg - a reszta gratis - taką promocję mamy :D[/QUOTE]
padłam ze śmiechu :D:D:D:D:D
[quote name='Ra_dunia']idę spać... pewnie jutro jeszcze na chwilę zajrzę :) a jak samolot nie spadnie (tfu, tfu) to melduję się w czwartek wieczorem.[/QUOTE]
dawaj przez Łódź :D

Posted

[quote name='Wunia']niezłe muszą być, skoro nawet Ciebie wymiotły ;)[/QUOTE]
O, coś dla mnie... też bym se czasem na noc porządnie przyćpała:)

idę spać... pewnie jutro jeszcze na chwilę zajrzę :) a jak samolot nie spadnie (tfu, tfu) to melduję się w czwartek wieczorem.[/QUOTE]

Ciotki od muszkieterów - pisać teksty - krótkie i z jajem:) może być z tym 15 kg:)
Ra_dunia - nic nie spadnie, ale jakby co, to koło mojej chałupy w świerki, od razu imprezkę zrobimy;)

Posted

[quote name='mmd']O, coś dla mnie... też bym se czasem na noc porządnie przyćpała:)
Ciotki od muszkieterów - pisać teksty - krótkie i z jajem:) może być z tym 15 kg:)
[/QUOTE]
pisanie teksow to moja pieta Achillesa:wallbash::wallbash:
[quote name='Wunia']post rozliczeniowy uzupełniony ;)[/QUOTE]
skubaniec z tego Gapcia nie dość, ze piękny to jeszcze bogaty..tez bym tak chciala:sg168:

Posted

[quote name='mmd']Ciotka RenW z poczuciem humoru i ciętymi odzywkami
Do roboty zagonimy jak sie wyśpi;)[/QUOTE]
natabletkowała się ... niech śpi ... odsypia teraz pewnie ostatnie 3 m-ce ...

Posted

[quote name='mmd']Ciotki od muszkieterów - pisać teksty - krótkie i z jajem:) może być z tym 15 kg:)[/QUOTE]
[quote name='Lu_Gosiak']pisanie teksow to moja pieta Achillesa:wallbash::wallbash:[/QUOTE]
nad tym pomyślę już jutro ... na razie jestem pomiędzy globalizacją a systemami pracy ... :placz::placz::placz:
oraz oczywiście pomiędzy: Gapciem, Tolkiem i Lakusiem :loveu::loveu::loveu:
[quote name='Lu_Gosiak']skubaniec z tego Gapcia nie dość, ze piękny to jeszcze bogaty..tez bym tak chciala:sg168:[/QUOTE]
zrzutkę potrzebujesz???? :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Wunia']nad tym pomyślę już jutro ... na razie jestem pomiędzy globalizacją a systemami pracy ... :placz::placz::placz:
oraz oczywiście pomiędzy: Gapciem, Tolkiem i Lakusiem :loveu::loveu::loveu:
[/QUOTE]
Ja dzisiaj MIAŁAM być przy etyce globalizacji...
RenW niech śpi... jak ktoś śpi na prochach to znaczy, że ma pod górkę

Posted

[quote name='mmd']Ja dzisiaj MIAŁAM być przy etyce globalizacji...[/QUOTE]
jeszcze jest czasu trochę ... :mad::mad::mad:
[quote name='mmd']RenW niech śpi... jak ktoś śpi na prochach to znaczy, że ma pod górkę[/QUOTE]
ano, ano ... musi odespać kofana kobita ... :roll:

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']chłopa:D:D:D[/QUOTE]
ups ... :oops2: ... ale musiał podpaść ...
Cioteńki padam idę na zasłużony odpoczynek ... :sleep2:
Dobranockowe pa pa :bye:

Posted

[quote name='mmd']Ciotka RenW z poczuciem humoru i ciętymi odzywkami
Do roboty zagonimy jak sie wyśpi;)[/QUOTE]
Już nie śpię...co za tabletki.. szybkie, ale krótkie działanie...:no-no-no::tard:
Do roboty chce mnie Ciotka zagonić...:knuje::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:

[quote name='mmd']Ja dzisiaj MIAŁAM być przy etyce globalizacji...
RenW niech śpi... jak ktoś śpi na prochach to znaczy, że ma pod górkę[/QUOTE]
Nooo.. życie dla mnie nie jest zbyt łaskawe..:bigcry:

Posted

[quote name='Szarotka']Widze, ze niektorzy strasza po nocach :):)[/QUOTE]
Dopiero z łóżka wstałam... czekaj .. przejrzę się czy faktycznie na straszaka wyglądam:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:fN1ReuItS8eFTM:http://atinabc.blox.pl/resource/frappe1.jpg[/IMG]
[B]Ka(Wunia) dla polubka;):lol::lol:[/B]