Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='RenW']A gdzie [B]Espresso[/B] dla [B]Ellig[/B]?!:icon_roc::watpliwy: W ramach protestu dzisiaj kawy nie będę piła:puppydog::obrazic:[/QUOTE]
nie protestuj, nie protestuj ... Ellig dostanie swoją espresso innym kanałem dostępu ;) Napij się ka(Wuni) cobyś siłkę miała ;)

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='RenW']A gdzie [B]Espresso[/B] dla [B]Ellig[/B]?!:icon_roc::watpliwy: W ramach protestu dzisiaj kawy nie będę piła:puppydog::obrazic:[/QUOTE]

nie protestuj bo espresso do elig dotrze ekspresem nawet się nie zdążysz swojej wypić :eviltong:

Posted

[quote name='Wunia']nie protestuj, nie protestuj ... Ellig dostanie swoją espresso innym kanałem dostępu ;) Napij się ka(Wuni) cobyś siłkę miała ;)[/QUOTE]

[quote name='polubek']nie protestuj bo espresso do elig dotrze ekspresem nawet się nie zdążysz swojej wypić :eviltong:[/QUOTE]
No to siedzę i piję:morning::-?

Posted

[quote name='RenW']No to siedzę i piję:morning::-?[/QUOTE]
a co Ty dzisiaj Cioteńko? Takiego wqu...wa masz, czy tylko humorek nie halo? bo ta mina " :-? " to nic dobrego ...

Posted

[quote name='Wunia']a co Ty dzisiaj Cioteńko? Takiego wqu...wa masz, czy tylko humorek nie halo? bo ta mina " :-? " to nic dobrego ...[/QUOTE]
Co pomiędzy jednym a drugim:lookarou::look3::scream7::grab::sadCyber::niewiem: O taki repertuar mi się nawinął:shake:

Posted

[quote name='RenW']Co pomiędzy jednym a drugim:lookarou::look3::scream7::grab::sadCyber::niewiem: O taki repertuar mi się nawinął:shake:[/QUOTE]

łoj ciotka pomyśl sobie że może być jeszcze gorzej niż jest.

a teraz:

uśmiech proszę:

[IMG]http://img245.imageshack.us/img245/3097/ffde18ba84.jpg[/IMG]

tak na dobry początek dnia

Posted

[quote name='polubek']łoj ciotka pomyśl sobie że może być jeszcze gorzej niż jest.

a teraz:

uśmiech proszę:

[IMG]http://img245.imageshack.us/img245/3097/ffde18ba84.jpg[/IMG]

tak na dobry początek dnia[/QUOTE]
Kapitalne to jest :D:D:D:D:D
Już nie chcę gorzej:placz::placz::placz:

Posted

więcej takich ocenzurowanych to u mnie na nk ale tylko dla swojaków
jak ktoś ciekawy to niech mnie zaprosi :eviltong: :loveu:

[URL]http://nasza-klasa.pl/#main[/URL]

Posted

[quote name='RenW']
Już nie chcę gorzej:placz::placz::placz:[/QUOTE]

nie płacz, nie płacz kupię ci chechłacz, a jak ci chechłacz zginie to ci kupię świnię, a jak ci świnia zginie to się z tobą ożynię :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: :eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='polubek']a jak ci świnia zginie [B]to się z tobą ożynię[/B] :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: :eviltong: :evil_lol:[/QUOTE]
musicie obawiam się do innej strefy klimatycznej w tej sprawie ... w PL nie przejdą takie oświadczyny ...

Posted

[quote name='polubek']nie płacz, nie płacz kupię ci chechłacz, a jak ci chechłacz zginie to ci kupię świnię, a jak ci świnia zginie [B]to się z tobą ożynię [/B]:evil_lol: :eviltong: :evil_lol: :eviltong: :evil_lol:[/QUOTE]
Załatwimy to polubownie!!:eviltong: Chcę Cię!:cool3::loveu::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Wunia']musicie obawiam się do innej strefy klimatycznej w tej sprawie ... w PL nie przejdą takie oświadczyny ...[/QUOTE]
Powiem mojemu mężowi, niech mi ślub z[B] polubkiem[/B] załatwi w Holandii, tam kraj liberalny:evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='RenW']Załatwimy to polubownie!!:eviltong: Chcę Cię!:cool3::loveu::diabloti::diabloti:[/QUOTE]
no to teraz się narobiło :shake::shake::shake:
tego nawet u Gapcia na wątku nie było jeszcze :shake::shake::shake:
a adoptujecie Gapcia obie, na nową drogę życia? :cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='polubek']to chyba się tam przeprowadzę jak taki liberalny :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/QUOTE]
Pójdę z Tobą, w ciemno!!:eviltong::diabloti::diabloti:

[quote name='Wunia']no to teraz się narobiło :shake::shake::shake:
tego nawet u Gapcia na wątku nie było jeszcze :shake::shake::shake:
a adoptujecie Gapcia obie, na nową drogę życia? :cool3::cool3::cool3:[/QUOTE]
Dziecię chcesz nam sprawić?:roll: Czemu nie..:multi::multi::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='RenW']Pójdę z Tobą, w ciemno!!:eviltong::diabloti::diabloti:

Dziecię chcesz nam sprawić?:roll: Czemu nie..:multi::multi::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

spoko loko. chyba że jakieś adoptowane :loveu:

Posted

[quote name='polubek']jej ale dobre

a tak na marginesie chcecie bonusa?

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/184489-Adoptuj-jednego-drugi-gratis-w%C4%85tek-zbiorczy-psiak%C3%B3w-tylko-do-wsp%C3%B3lnej-adopcji[/URL]
tam się szykuje odjazdowy wątek
kto pierwszy ten lepszy, niestety miejsca w czołówce pozajmowane ale zapraszam :loveu:[/QUOTE]

To dodamy mega-pakiet: Gapcio-Tolek-Lucky:diabloti: Myślę, że adopcja wszystkich trzech do jednego domu byłaby powodem zawieszenia się dogo na tydzień do czasu wytrzeźwienia:)

Posted

[quote name='mmd']To dodamy mega-pakiet: Gapcio-Tolek-Lucky:diabloti: Myślę, że adopcja wszystkich trzech do jednego domu byłaby powodem zawieszenia się dogo na tydzień do czasu wytrzeźwienia:)[/QUOTE]
Wy potraficie podnieść na duchu...:D:D:D:D

Posted

[quote name='mmd']To dodamy mega-pakiet: Gapcio-Tolek-Lucky:diabloti: Myślę, że adopcja wszystkich trzech do jednego domu byłaby powodem zawieszenia się dogo na tydzień do czasu wytrzeźwienia:)[/QUOTE]
nooo tydzien czasu, mysle to taka okrojona wersja:diabloti: