Wunia Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 [quote name='RenW']A gdzie [B]Espresso[/B] dla [B]Ellig[/B]?!:icon_roc::watpliwy: W ramach protestu dzisiaj kawy nie będę piła:puppydog::obrazic:[/QUOTE] nie protestuj, nie protestuj ... Ellig dostanie swoją espresso innym kanałem dostępu ;) Napij się ka(Wuni) cobyś siłkę miała ;) Quote
Ra_dunia Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Dziękuje za kaWunię - choć słoneczko świeci jakaś taka śpiąca jestem... Quote
polubek Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [quote name='RenW']A gdzie [B]Espresso[/B] dla [B]Ellig[/B]?!:icon_roc::watpliwy: W ramach protestu dzisiaj kawy nie będę piła:puppydog::obrazic:[/QUOTE] nie protestuj bo espresso do elig dotrze ekspresem nawet się nie zdążysz swojej wypić :eviltong: Quote
RenW Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [quote name='Wunia']nie protestuj, nie protestuj ... Ellig dostanie swoją espresso innym kanałem dostępu ;) Napij się ka(Wuni) cobyś siłkę miała ;)[/QUOTE] [quote name='polubek']nie protestuj bo espresso do elig dotrze ekspresem nawet się nie zdążysz swojej wypić :eviltong:[/QUOTE] No to siedzę i piję:morning::-? Quote
Wunia Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 [quote name='RenW']No to siedzę i piję:morning::-?[/QUOTE] a co Ty dzisiaj Cioteńko? Takiego wqu...wa masz, czy tylko humorek nie halo? bo ta mina " :-? " to nic dobrego ... Quote
RenW Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [quote name='Wunia']a co Ty dzisiaj Cioteńko? Takiego wqu...wa masz, czy tylko humorek nie halo? bo ta mina " :-? " to nic dobrego ...[/QUOTE] Co pomiędzy jednym a drugim:lookarou::look3::scream7::grab::sadCyber::niewiem: O taki repertuar mi się nawinął:shake: Quote
polubek Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [quote name='RenW']Co pomiędzy jednym a drugim:lookarou::look3::scream7::grab::sadCyber::niewiem: O taki repertuar mi się nawinął:shake:[/QUOTE] łoj ciotka pomyśl sobie że może być jeszcze gorzej niż jest. a teraz: uśmiech proszę: [IMG]http://img245.imageshack.us/img245/3097/ffde18ba84.jpg[/IMG] tak na dobry początek dnia Quote
RenW Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [quote name='polubek']łoj ciotka pomyśl sobie że może być jeszcze gorzej niż jest. a teraz: uśmiech proszę: [IMG]http://img245.imageshack.us/img245/3097/ffde18ba84.jpg[/IMG] tak na dobry początek dnia[/QUOTE] Kapitalne to jest :D:D:D:D:D Już nie chcę gorzej:placz::placz::placz: Quote
Wunia Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 [quote name='RenW']Już nie chcę gorzej:placz::placz::placz:[/QUOTE] no teraz to już się martwię ... :shake::shake::shake: Quote
polubek Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 więcej takich ocenzurowanych to u mnie na nk ale tylko dla swojaków jak ktoś ciekawy to niech mnie zaprosi :eviltong: :loveu: [URL]http://nasza-klasa.pl/#main[/URL] Quote
polubek Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [quote name='RenW'] Już nie chcę gorzej:placz::placz::placz:[/QUOTE] nie płacz, nie płacz kupię ci chechłacz, a jak ci chechłacz zginie to ci kupię świnię, a jak ci świnia zginie to się z tobą ożynię :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: Quote
Wunia Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 [quote name='polubek']a jak ci świnia zginie [B]to się z tobą ożynię[/B] :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: :eviltong: :evil_lol:[/QUOTE] musicie obawiam się do innej strefy klimatycznej w tej sprawie ... w PL nie przejdą takie oświadczyny ... Quote
RenW Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [quote name='polubek']nie płacz, nie płacz kupię ci chechłacz, a jak ci chechłacz zginie to ci kupię świnię, a jak ci świnia zginie [B]to się z tobą ożynię [/B]:evil_lol: :eviltong: :evil_lol: :eviltong: :evil_lol:[/QUOTE] Załatwimy to polubownie!!:eviltong: Chcę Cię!:cool3::loveu::diabloti::diabloti: Quote
RenW Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [quote name='Wunia']musicie obawiam się do innej strefy klimatycznej w tej sprawie ... w PL nie przejdą takie oświadczyny ...[/QUOTE] Powiem mojemu mężowi, niech mi ślub z[B] polubkiem[/B] załatwi w Holandii, tam kraj liberalny:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
polubek Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 to chyba się tam przeprowadzę jak taki liberalny :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Wunia Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 [quote name='RenW']Załatwimy to polubownie!!:eviltong: Chcę Cię!:cool3::loveu::diabloti::diabloti:[/QUOTE] no to teraz się narobiło :shake::shake::shake: tego nawet u Gapcia na wątku nie było jeszcze :shake::shake::shake: a adoptujecie Gapcia obie, na nową drogę życia? :cool3::cool3::cool3: Quote
polubek Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 i jeszcze Szakala :eviltong: bez niego ani rusz Quote
RenW Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [quote name='polubek']to chyba się tam przeprowadzę jak taki liberalny :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/QUOTE] Pójdę z Tobą, w ciemno!!:eviltong::diabloti::diabloti: [quote name='Wunia']no to teraz się narobiło :shake::shake::shake: tego nawet u Gapcia na wątku nie było jeszcze :shake::shake::shake: a adoptujecie Gapcia obie, na nową drogę życia? :cool3::cool3::cool3:[/QUOTE] Dziecię chcesz nam sprawić?:roll: Czemu nie..:multi::multi::diabloti::diabloti: Quote
polubek Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [quote name='RenW']Pójdę z Tobą, w ciemno!!:eviltong::diabloti::diabloti: Dziecię chcesz nam sprawić?:roll: Czemu nie..:multi::multi::diabloti::diabloti:[/QUOTE] spoko loko. chyba że jakieś adoptowane :loveu: Quote
mmd Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [quote name='polubek']jej ale dobre a tak na marginesie chcecie bonusa? [URL]http://www.dogomania.pl/threads/184489-Adoptuj-jednego-drugi-gratis-w%C4%85tek-zbiorczy-psiak%C3%B3w-tylko-do-wsp%C3%B3lnej-adopcji[/URL] tam się szykuje odjazdowy wątek kto pierwszy ten lepszy, niestety miejsca w czołówce pozajmowane ale zapraszam :loveu:[/QUOTE] To dodamy mega-pakiet: Gapcio-Tolek-Lucky:diabloti: Myślę, że adopcja wszystkich trzech do jednego domu byłaby powodem zawieszenia się dogo na tydzień do czasu wytrzeźwienia:) Quote
RenW Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [quote name='mmd']To dodamy mega-pakiet: Gapcio-Tolek-Lucky:diabloti: Myślę, że adopcja wszystkich trzech do jednego domu byłaby powodem zawieszenia się dogo na tydzień do czasu wytrzeźwienia:)[/QUOTE] Wy potraficie podnieść na duchu...:D:D:D:D Quote
Lu_Gosiak Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [quote name='mmd']To dodamy mega-pakiet: Gapcio-Tolek-Lucky:diabloti: Myślę, że adopcja wszystkich trzech do jednego domu byłaby powodem zawieszenia się dogo na tydzień do czasu wytrzeźwienia:)[/QUOTE] nooo tydzien czasu, mysle to taka okrojona wersja:diabloti: Quote
RenW Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']nooo tydzien czasu, mysle to taka okrojona wersja:diabloti:[/QUOTE] Nooo.. taka light wersja:D:D Quote
polubek Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [quote name='RenW']Nooo.. taka light wersja:D:D[/QUOTE] wersja demo? :eviltong: :evil_lol: taka 30 dniowa najlepiej Quote
Recommended Posts