Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ra_dunia']Witam po weekendowej nieobecności.
Widzę Szarotka się na szamankę szykuje i bloki chce usuwać. Mam nadzieję, że mojego bloku nie usunie bo nie będę miała gdzie mieszkać.
Ren - ale Ty się dietą katujesz :( bidulko, to ja się nie dziwię, że chcesz sobie chociaż o daniach poczytać. Ty nie jesz węglowodanów a ja tu ciągle makarony i makarony. Postaram się poprawić na przyszłość.
Zuzliczku moją kawkę możesz dzisiaj wysiorbać na zdrowie. Pogoda śliczna to kawkę zastąpi czerwona herbatka :)[/QUOTE]
No widzisz, jaka ja bidulka...:shake:Zafundowałam sobie stricte diet i głoduję..:nonono2::sadCyber: a efekty mierne, metabolizm zaburzony...:nerwy::-?
Żadnych przyjemności..tylko przywdziać szaty pokutne i żyć w ascezie..:watpliwy::puppydog:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Ra_dunia']Witam po weekendowej nieobecności.
Widzę Szarotka się na szamankę szykuje i bloki chce usuwać. Mam nadzieję, że mojego bloku nie usunie bo nie będę miała gdzie mieszkać.
[/QUOTE]

No coz skoro jednak chcesz byc zablokowana to Cie nie bede uzdrawiac :):)

Witajcie Ciotki Huncwotki :):)

Posted

Ciotki, mam problem
szukam psa:)
zadzwoniła do mnie dziewczyna z dogo, której kiedyś starałam się pomóc, że ma domek chętny na psiaka
no tylko psa nie mogę znaleźć
pies taki do roku, mały, kudłaty, ma latać i dużo wrzasku robić - namiary podam na tę dziewczynę jak ktoś ma coś takiego, szkoda szansy, bo pójdą i ze wsi sobie wezmą...

zapomniałam napisać, że tam już jest pies, więc ani Tuptuś, ani Lisek, bo nie chodzi o to, żeby zeżarł rezedenta:)
dziecko też jest...

kurczę, jak jest dom to psa nie ma...

Posted

[quote name='mmd']Ciotki, mam problem
szukam psa:)
zadzwoniła do mnie dziewczyna z dogo, której kiedyś starałam się pomóc, że ma domek chętny na psiaka
no tylko psa nie mogę znaleźć
pies taki do roku, mały, kudłaty, ma latać i dużo wrzasku robić - namiary podam na tę dziewczynę jak ktoś ma coś takiego, szkoda szansy, bo pójdą i ze wsi sobie wezmą...[/QUOTE]

Wyczysc skrzyneczke , wyslalam Ci PW z info o malym wrzeszczacym piesku. Nowe zdjecia na watku Tuptusia zaczynaja sie os strony 22, post 216 :)

Moze akurat spodoba sie dziewczynie.

Posted

On tylko grozny jak nie zna psa albo czlowieka. Pozniej sie zaprzyjaznia , tak jak jest u Jamora z innymi psami. Pozatym on wiele zlego nie zrobi, on niewiele wiekszy od kota.:)

Posted

Tuptuś fajny jest :) podczytywałam jego wątek ;)
U Murki w hoteliku są małe psikni. Bardzo fajne.

Szkoda Gapcio, że ty nie jesteś mały, kudłaty i szczekliwy - miałbyś dom :D

Posted

Przesłałam Tuptusiowy wątek do wglądu. Jak dla mnie podobałoby mu się, problem jeszcze z tym dzieckiem (jakieś tam jest), bo Jamor niezbyt polecał go do dzieci.

A ja mam kichę z Luckym:(
Z domku mimo prób chyba nic nie wyjdzie... taki piękny pies, co z nim będzie:shake:

Posted

[quote name='mmd']Przesłałam Tuptusiowy wątek do wglądu. Jak dla mnie podobałoby mu się, problem jeszcze z tym dzieckiem (jakieś tam jest), bo Jamor niezbyt polecał go do dzieci.

A ja mam kichę z Luckym:(
Z domku mimo prób chyba nic nie wyjdzie... taki piękny pies, co z nim będzie:shake:[/QUOTE]

Musza obydwaj znalezc domy. :):)

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']który to Lucky...dajcie link;)[/QUOTE]
No jak można nie wiedzieć:razz: Skandal normalnie.
Wunia ma Gapcia, a ja Lakusia:)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/179385-Lucky-poturbowany-psiak-w-potrzebie-ZBIERAMY-KASAE-NA-DT-I-LECZENIE[/url]

Tylko tam prawie nikogo nie ma, bo już było ok, a przynajmniej tak się zdawało...

Posted

[quote name='RenW']No właśnie...:roll:
Idę Ciotki spać..:roll:
Dobranoc..:diabloti:[/QUOTE]
Mnie też już scięło, chłopa niema, co tu robić po nocach...

Posted

[quote name='RenW']Dzień Dobry wszystkim:loveu::loveu::loveu:
:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :diabloti:
Ka(Wunia) dla wszystkich:loveu::loveu::loveu:
I :kaffee_2:Flavoured Latte dla [B]Wuni[/B]:loveu::loveu::loveu:
:kaffee_2:Caffe Espresso dla [B]Ellig[/B]:loveu::loveu::loveu:

Cioteczko[B] Ellig[/B] będziem wyczekiwać i tęsknić:calus::kciuki::kciuki::bigcry::bigcry::bye:[/QUOTE]
Dziekuje,dzisiaj tez poprosze:)Pa!

Posted

Witam Cioteczki, Wujaszków tyż :loveu::loveu::loveu:
:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :diabloti::diabloti:
Ka(Wunia) dla wszystkich:loveu::loveu::loveu:
I:kaffee_2: Flavoured Latte dla [B]Wuni[/B]:loveu::loveu::loveu:
:kaffee_2:Caffe Espresso dla[B] Ellig[/B]:loveu::loveu::loveu:

Oooo, Ciotka Ra_dunia ludzi budzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Wunia']jestem już w domu :multi::multi::multi::multi:
no to na ten moment tyle :loveu::loveu::loveu:
jak się ogarnę to wracam natychmiast ;)[/QUOTE]
Naprawili Cie?

Z domku dla Tuptusia nic. W domu 2-letnie dziecko, pani się boi...