RenW Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='Ra_dunia']Witam po weekendowej nieobecności. Widzę Szarotka się na szamankę szykuje i bloki chce usuwać. Mam nadzieję, że mojego bloku nie usunie bo nie będę miała gdzie mieszkać. Ren - ale Ty się dietą katujesz :( bidulko, to ja się nie dziwię, że chcesz sobie chociaż o daniach poczytać. Ty nie jesz węglowodanów a ja tu ciągle makarony i makarony. Postaram się poprawić na przyszłość. Zuzliczku moją kawkę możesz dzisiaj wysiorbać na zdrowie. Pogoda śliczna to kawkę zastąpi czerwona herbatka :)[/QUOTE] No widzisz, jaka ja bidulka...:shake:Zafundowałam sobie stricte diet i głoduję..:nonono2::sadCyber: a efekty mierne, metabolizm zaburzony...:nerwy::-? Żadnych przyjemności..tylko przywdziać szaty pokutne i żyć w ascezie..:watpliwy::puppydog: Quote
Szarotka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='Ra_dunia']Witam po weekendowej nieobecności. Widzę Szarotka się na szamankę szykuje i bloki chce usuwać. Mam nadzieję, że mojego bloku nie usunie bo nie będę miała gdzie mieszkać. [/QUOTE] No coz skoro jednak chcesz byc zablokowana to Cie nie bede uzdrawiac :):) Witajcie Ciotki Huncwotki :):) Quote
mmd Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Ciotki, mam problem szukam psa:) zadzwoniła do mnie dziewczyna z dogo, której kiedyś starałam się pomóc, że ma domek chętny na psiaka no tylko psa nie mogę znaleźć pies taki do roku, mały, kudłaty, ma latać i dużo wrzasku robić - namiary podam na tę dziewczynę jak ktoś ma coś takiego, szkoda szansy, bo pójdą i ze wsi sobie wezmą... zapomniałam napisać, że tam już jest pies, więc ani Tuptuś, ani Lisek, bo nie chodzi o to, żeby zeżarł rezedenta:) dziecko też jest... kurczę, jak jest dom to psa nie ma... Quote
Ingrid44 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='mmd']Ciotki, mam problem szukam psa:) zadzwoniła do mnie dziewczyna z dogo, której kiedyś starałam się pomóc, że ma domek chętny na psiaka no tylko psa nie mogę znaleźć pies taki do roku, mały, kudłaty, ma latać i dużo wrzasku robić - namiary podam na tę dziewczynę jak ktoś ma coś takiego, szkoda szansy, bo pójdą i ze wsi sobie wezmą...[/QUOTE] Wyczysc skrzyneczke , wyslalam Ci PW z info o malym wrzeszczacym piesku. Nowe zdjecia na watku Tuptusia zaczynaja sie os strony 22, post 216 :) Moze akurat spodoba sie dziewczynie. Quote
mmd Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Wyczyściłam. Tuptuś byłby ideałem i jemu też by pasowało, ale jak nic zje tego drugiego:) Quote
Ingrid44 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 On tylko grozny jak nie zna psa albo czlowieka. Pozniej sie zaprzyjaznia , tak jak jest u Jamora z innymi psami. Pozatym on wiele zlego nie zrobi, on niewiele wiekszy od kota.:) Quote
Ra_dunia Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Tuptuś fajny jest :) podczytywałam jego wątek ;) U Murki w hoteliku są małe psikni. Bardzo fajne. Szkoda Gapcio, że ty nie jesteś mały, kudłaty i szczekliwy - miałbyś dom :D Quote
Szarotka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Zeby tak Tuptek jej pasowal .......on juz tyle czasu czeka i jeszcze zrobili z niego raroga. Ja jestem przekonana, ze on ma zlote serce tylko jest niezrozumiany :):) Quote
mmd Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Przesłałam Tuptusiowy wątek do wglądu. Jak dla mnie podobałoby mu się, problem jeszcze z tym dzieckiem (jakieś tam jest), bo Jamor niezbyt polecał go do dzieci. A ja mam kichę z Luckym:( Z domku mimo prób chyba nic nie wyjdzie... taki piękny pies, co z nim będzie:shake: Quote
Szarotka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='mmd']Przesłałam Tuptusiowy wątek do wglądu. Jak dla mnie podobałoby mu się, problem jeszcze z tym dzieckiem (jakieś tam jest), bo Jamor niezbyt polecał go do dzieci. A ja mam kichę z Luckym:( Z domku mimo prób chyba nic nie wyjdzie... taki piękny pies, co z nim będzie:shake:[/QUOTE] Musza obydwaj znalezc domy. :):) Quote
Lu_Gosiak Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='mmd']..... A ja mam kichę z Luckym:( Z domku mimo prób chyba nic nie wyjdzie... taki piękny pies, co z nim będzie:shake:[/QUOTE] który to Lucky...dajcie link;) Quote
RenW Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']który to Lucky...dajcie link;)[/QUOTE] No właśnie...:roll: Idę Ciotki spać..:roll: Dobranoc..:diabloti: Quote
mmd Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']który to Lucky...dajcie link;)[/QUOTE] No jak można nie wiedzieć:razz: Skandal normalnie. Wunia ma Gapcia, a ja Lakusia:) [url]http://www.dogomania.pl/threads/179385-Lucky-poturbowany-psiak-w-potrzebie-ZBIERAMY-KASAE-NA-DT-I-LECZENIE[/url] Tylko tam prawie nikogo nie ma, bo już było ok, a przynajmniej tak się zdawało... Quote
mmd Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='RenW']No właśnie...:roll: Idę Ciotki spać..:roll: Dobranoc..:diabloti:[/QUOTE] Mnie też już scięło, chłopa niema, co tu robić po nocach... Quote
Ellig Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 [quote name='RenW']Dzień Dobry wszystkim:loveu::loveu::loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :diabloti: Ka(Wunia) dla wszystkich:loveu::loveu::loveu: I :kaffee_2:Flavoured Latte dla [B]Wuni[/B]:loveu::loveu::loveu: :kaffee_2:Caffe Espresso dla [B]Ellig[/B]:loveu::loveu::loveu: Cioteczko[B] Ellig[/B] będziem wyczekiwać i tęsknić:calus::kciuki::kciuki::bigcry::bigcry::bye:[/QUOTE] Dziekuje,dzisiaj tez poprosze:)Pa! Quote
Szarotka Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Elig a co Ty tu po nocasz straszysz ?????????////// Quote
Ra_dunia Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 To ja niektórym mówię dobranoc ;) ale innym to oczywiście dzień dobry :D Wstaaaawaaaać - nie spać! Quote
RenW Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Witam Cioteczki, Wujaszków tyż :loveu::loveu::loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :diabloti::diabloti: Ka(Wunia) dla wszystkich:loveu::loveu::loveu: I:kaffee_2: Flavoured Latte dla [B]Wuni[/B]:loveu::loveu::loveu: :kaffee_2:Caffe Espresso dla[B] Ellig[/B]:loveu::loveu::loveu: Oooo, Ciotka Ra_dunia ludzi budzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 to ja sobie jedną kaWunię zapodam, bo dzisiaj ciemno, pada i w ogóle to tak bardziej jesiennie. Kawa więc jak najbardziej wskazana. Quote
asiulek-85 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Przepraszam za offa. Potrzebna pomoc suni porzuconej w lesie za pare dni pójdzie do schronu [URL]http://www.dogomania.pl/threads/184339-Młoda-sunia-z-lasu-szuka-domu[/URL] Quote
mmd Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Cioteczka Ellig jednak zajrzała:) Dzwonię tam do tego domku niby dla Tuptusia - nikt nie odbiera... Quote
Wunia Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 jestem już w domu :multi::multi::multi::multi: no to na ten moment tyle :loveu::loveu::loveu: jak się ogarnę to wracam natychmiast ;) Quote
mmd Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 [quote name='Wunia']jestem już w domu :multi::multi::multi::multi: no to na ten moment tyle :loveu::loveu::loveu: jak się ogarnę to wracam natychmiast ;)[/QUOTE] Naprawili Cie? Z domku dla Tuptusia nic. W domu 2-letnie dziecko, pani się boi... Quote
Szarotka Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Witajcie Ciotki :):) Tuptek musisz szukac dalej. Quote
Recommended Posts