Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='RenW']Nie ustrzeże:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A co Wy się tak kofacie? Hmmm?:razz::diabloti::diabloti:[/QUOTE]
Zazdrosna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='RenW']Nie ustrzeże:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A co Wy się tak kofacie? Hmmm?:razz::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

RenW,nie znasz "Milosci inaczej"?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Wunia']no [B]mężem[/B] zaufania to już na pewno nie będziesz :shake::shake:
No jak Cię zwał, tak Cię zwał, od dzisiaj kontrolna jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Ze względu na zawartość spodni, a raczej ich brak; nie zostaniom.:diabloti::diabloti:
Kontrolna?!:crazyeye: Niet!! Wolę być żoną!!:multi:
Jutro Ci przetrzepie doopsko, zyrknę coś tam wymądziła.:icon_roc:Sprawdzę, czy bilans gra.:icon_roc::smhair2: Mam nadzieję, że wszyscy deklarowicze się wywiązują..:icon_roc:Jak nie, to pociągniem do odpowiedzialności Szefową:mad::talker::lying:

Posted

[quote name='Wunia']no mężem zaufania to już na pewno nie będziesz :shake::shake:
No jak Cię zwał, tak Cię zwał, od dzisiaj kontrolna jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Jednym slowem...."Kanar":loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='RenW']Mam nadzieję, że wszyscy deklarowicze się wywiązują..:icon_roc:Jak nie, to pociągniem do odpowiedzialności Szefową:mad::talker::lying:[/QUOTE]
niestety nie wszyscy, ale póki co mam zapewnienie od Nika28 i Bozii, że dojdą ich deklaracje, poczekamy, zobaczymy ;) W razie czego są czarne kwiatki ;)

Posted

[quote name='Ellig']RenW,nie znasz "Milosci inaczej"?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:[/QUOTE]
No, coś tam mi się obiło..:roll:
Skoro macie się ku sobie...:razz:nie ingeruję, tolerancyjnam w zasadzie:evil_lol::diabloti::diabloti: Dla inności - przychylnam:diabloti:

Posted

[quote name='RenW']Ze względu na zawartość spodni, a raczej ich brak; nie zostaniom.:diabloti::diabloti:
Kontrolna?!:crazyeye: Niet!! Wolę być żoną!!:multi:
Jutro Ci przetrzepie doopsko, zyrknę coś tam wymądziła.:icon_roc:Sprawdzę, czy bilans gra.:icon_roc::smhair2: Mam nadzieję, że wszyscy deklarowicze się wywiązują..:icon_roc:Jak nie, to pociągniem do odpowiedzialności Szefową:mad::talker::lying:[/QUOTE]

Nie sttttttrasz nie stttttttrasz.....ale Ty machasz ta "palka"..
Spadam bo glupoty gadam................

Posted

[quote name='Wunia']niestety nie wszyscy, ale póki co mam zapewnienie od Nika28 i Bozii, że dojdą ich deklaracje, poczekamy, zobaczymy ;) W razie czego są czarne kwiatki ;)[/QUOTE]
Nie ma czekania, proszę się temu przyjrzeć z bliska, czas ucieka.:vamp::watpliwy::motz:

[quote name='Ellig']Nie sttttttrasz nie stttttttrasz.....ale Ty machasz ta "palka"..
Spadam bo glupoty gadam................[/QUOTE]
[B]Ellig[/B], chciałabyś pomachać taką "pałką":razz::diabloti::diabloti::diabloti: Może chciałabyś być "spałowana"?.. Hmmm??:evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Wunia']Cioteńki kochane, ja już do łóżka lecę ... pa pa ... padam na ryj ...[/QUOTE]
No taaak, jak trzeba popracować, ludzi porozliczać...to Szefuńcia idzie spać.:shake::crazyeye:
Przynajmniej łóżkowo się spełnij, niech mąż ma trochę radochy.:eviltong::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='furciaczek']Jaki to apel?? Chyba przegapilam hmm[/QUOTE]

Prosilam Ciotki, glownie Belke, ale reszta tez moze a wrecz powinna zajrzec do slepego podhalana:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/183764-Pom%C3%B3%C5%BCcie-ratowa%C4%87-niewidomego-bia%C5%82aska-wolontariuszka-pilnie-potrzebna[/url]!
Nasze forum stara sie mu pomoc.

Posted

a jka poprosze o wsparcie dla watku Fibi [URL="http://www.dogomania.pl/threads/137823-Wyrzucona-z-samochodu-m%C5%82oda-astka-wr%C3%B3ci%C5%82a-do-DT-%21-Oddano-j%C4%85-%21/page10"]http://www.dogomania.pl/threads/137823-Wyrzucona-z-samochodu-m%C5%82oda-astka-wr%C3%B3ci%C5%82a-do-DT-!-Oddano-j%C4%85-!/page10[/URL] i drugiego, bobera- tam idzie jak krew z nosa.

Posted

[quote name='Wunia']Zazdrosna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
A wracając...
To zazdrosnam! Kobitę zawłaszczam i już!! Koniec, kropka.:diabloti::diabloti::diabloti:
Niezwyczajnam się dzielić:shake::evil_lol:
Tyś niewierna.. Tyś zdradziecka:puppydog::x:flop::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:

Posted

[quote name='RenW']No taaak, jak trzeba popracować, ludzi porozliczać...to Szefuńcia idzie spać.:shake::crazyeye:
Przynajmniej łóżkowo się spełnij, niech mąż ma trochę radochy.:eviltong::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

[quote name='RenW']A wracając...
To zazdrosnam! Kobitę zawłaszczam i już!! Koniec, kropka.:diabloti::diabloti::diabloti:
Niezwyczajnam się dzielić:shake::evil_lol:
Tyś niewierna.. Tyś zdradziecka:puppydog::x:flop::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:[/QUOTE]
tak wrzeszczysz, że spać nie dajesz ;)

Posted

[B]info z wątku Wujka Jamora, Gapcia dotyczy tylko pierwsze zdanie, ale za to jaaaaaaaaaaakie ;)[/B]

wszsytko przebiegło sprawnie. [B]gapcio oczywiscie ulubieniec w vecie bo podlizuch straszny i przylepa. [/B]
pks nie chciał nosic kołnierza. po powrócie załozyłem mu w boksie , faktycznie szału dostał takiego jakbby kto mu czerwony pogrzebacz w dupe wsadził. z torby niewiele mu zostało.
gucio na recznym wyjezdzał na spacerki z vetu. na zewnatrz juz na etapie co juz u mnie sie dostosował. czyli idziemy za przewodnikiem bo inaczej sie nie za, opony zedrzec mozna. Gucio idzie, ale dam sobie reke uciac, ze jakbby poczuł luz , ze nie ma smyczy to juz go by nikt nie dogonił.
koszta takie jak były zaplanowane: 250 zabieg, 30 dniowka hotelu x 4 dni= 120, transport na kazdego psa wyszedł po 70 zł
prosz e pamietac, że za dni ktore psy nie były u mnie to odliczyc te dniówki za pobyt w moim hoteliku. tak wiec kwiecien dla tych psów bedzie miał 26 dni. (...)
chłopaki najedzone juz spią. przez kilka dni jakos cicho było, hehe bo szoguna brakowało. w vecie dał im popalic. zreszta jak dojechałem to pomimo ze gluchota u mnie spora to z ulicy go słyszałem.
PKS jakims cienkim głosikiem szczeka. Pytam go " e, pks, co ci " a on " jamor, nie pytaj" i kciukiem pokazuje w doł

Posted

Jeszcze tylko wrócę do zaległych deklaracji:
Nika została zaatakowana na gg i na dogo - mimo mojej wyraźnej prośby o postawienie jasno sytuacji i ewentualnej rezygnacji z deklaracji podtrzymała deklarację stałą na Gapcia w wysokości 20,oo m-cznie, Nika to nastoletnie dziecko i przypomnieć chciałam, że to ona założyła pierwotnie wątek Gapcia i jeździła do niego jako pierwsza ;)
Boziii - wpłaci swoją jednorazówkę.

Posted

[quote name='Wunia']tak wrzeszczysz, że spać nie dajesz ;)[/QUOTE]
A jak! Nie ma spania jak żeś jest wzywana do tablicy!:mad::diabloti::diabloti:

[quote name='Wunia']Jeszcze tylko wrócę do zaległych deklaracji:
Nika została zaatakowana na gg i na dogo - mimo mojej wyraźnej prośby o postawienie jasno sytuacji i ewentualnej rezygnacji z deklaracji podtrzymała deklarację stałą na Gapcia w wysokości 20,oo m-cznie, Nika to nastoletnie dziecko i przypomnieć chciałam, że to ona założyła pierwotnie wątek Gapcia i jeździła do niego jako pierwsza ;)
Boziii - wpłaci swoją jednorazówkę.[/QUOTE]
No i to mi się podoba. Ma być jasno, przejrzyście, wszelkich niedomówień nie ma.:p Złotóweczki mają spływać regularnie i zapełniać kabzunię Gapcia.:p Ewentualnych spóźnionych z wpłatami delikatnie ponaglamy.:mad::diabloti:
Teraz możesz powrócić do pieszczot z mężem. I gry nie przerywaj, bo obowiązek spełniłaś.:evil_lol::diabloti:
Ja też się pokładam...
Dobranoc :)

Posted

Dzień Dobry :loveu:
:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu:
Ka(wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Wunia']Dzień Dobry :loveu:
:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu:
Ka(wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
Dzien dobry, dziekuje za ka(Wunie)....:)
Nie mam kiedy wszystkiego przeczytac....Zajrze jeszcze za chwile....Dobrego dnia , Gapciowate:)