Wunia Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 [quote name='RenW']Nie ustrzeże:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A co Wy się tak kofacie? Hmmm?:razz::diabloti::diabloti:[/QUOTE] Zazdrosna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ellig Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='RenW']Nie ustrzeże:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A co Wy się tak kofacie? Hmmm?:razz::diabloti::diabloti:[/QUOTE] RenW,nie znasz "Milosci inaczej"?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
RenW Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Wunia']no [B]mężem[/B] zaufania to już na pewno nie będziesz :shake::shake: No jak Cię zwał, tak Cię zwał, od dzisiaj kontrolna jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Ze względu na zawartość spodni, a raczej ich brak; nie zostaniom.:diabloti::diabloti: Kontrolna?!:crazyeye: Niet!! Wolę być żoną!!:multi: Jutro Ci przetrzepie doopsko, zyrknę coś tam wymądziła.:icon_roc:Sprawdzę, czy bilans gra.:icon_roc::smhair2: Mam nadzieję, że wszyscy deklarowicze się wywiązują..:icon_roc:Jak nie, to pociągniem do odpowiedzialności Szefową:mad::talker::lying: Quote
Ellig Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Wunia']no mężem zaufania to już na pewno nie będziesz :shake::shake: No jak Cię zwał, tak Cię zwał, od dzisiaj kontrolna jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Jednym slowem...."Kanar":loveu::loveu::loveu: Quote
Wunia Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 [quote name='RenW']Mam nadzieję, że wszyscy deklarowicze się wywiązują..:icon_roc:Jak nie, to pociągniem do odpowiedzialności Szefową:mad::talker::lying:[/QUOTE] niestety nie wszyscy, ale póki co mam zapewnienie od Nika28 i Bozii, że dojdą ich deklaracje, poczekamy, zobaczymy ;) W razie czego są czarne kwiatki ;) Quote
RenW Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Ellig']RenW,nie znasz "Milosci inaczej"?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:[/QUOTE] No, coś tam mi się obiło..:roll: Skoro macie się ku sobie...:razz:nie ingeruję, tolerancyjnam w zasadzie:evil_lol::diabloti::diabloti: Dla inności - przychylnam:diabloti: Quote
Ellig Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='RenW']Ze względu na zawartość spodni, a raczej ich brak; nie zostaniom.:diabloti::diabloti: Kontrolna?!:crazyeye: Niet!! Wolę być żoną!!:multi: Jutro Ci przetrzepie doopsko, zyrknę coś tam wymądziła.:icon_roc:Sprawdzę, czy bilans gra.:icon_roc::smhair2: Mam nadzieję, że wszyscy deklarowicze się wywiązują..:icon_roc:Jak nie, to pociągniem do odpowiedzialności Szefową:mad::talker::lying:[/QUOTE] Nie sttttttrasz nie stttttttrasz.....ale Ty machasz ta "palka".. Spadam bo glupoty gadam................ Quote
Wunia Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Cioteńki kochane, ja już do łóżka lecę ... pa pa ... padam na ryj ... Quote
RenW Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Wunia']niestety nie wszyscy, ale póki co mam zapewnienie od Nika28 i Bozii, że dojdą ich deklaracje, poczekamy, zobaczymy ;) W razie czego są czarne kwiatki ;)[/QUOTE] Nie ma czekania, proszę się temu przyjrzeć z bliska, czas ucieka.:vamp::watpliwy::motz: [quote name='Ellig']Nie sttttttrasz nie stttttttrasz.....ale Ty machasz ta "palka".. Spadam bo glupoty gadam................[/QUOTE] [B]Ellig[/B], chciałabyś pomachać taką "pałką":razz::diabloti::diabloti::diabloti: Może chciałabyś być "spałowana"?.. Hmmm??:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
RenW Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Wunia']Cioteńki kochane, ja już do łóżka lecę ... pa pa ... padam na ryj ...[/QUOTE] No taaak, jak trzeba popracować, ludzi porozliczać...to Szefuńcia idzie spać.:shake::crazyeye: Przynajmniej łóżkowo się spełnij, niech mąż ma trochę radochy.:eviltong::diabloti::diabloti: Quote
Szarotka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 No i co z moim apelem ?? Widze, ze zostal bez echa, bede Was ciotki gonic po dogo ........... Quote
furciaczek Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Szarotka']No i co z moim apelem ?? Widze, ze zostal bez echa, bede Was ciotki gonic po dogo ...........[/QUOTE] Jaki to apel?? Chyba przegapilam hmm Quote
Szarotka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='furciaczek']Jaki to apel?? Chyba przegapilam hmm[/QUOTE] Prosilam Ciotki, glownie Belke, ale reszta tez moze a wrecz powinna zajrzec do slepego podhalana: [url]http://www.dogomania.pl/threads/183764-Pom%C3%B3%C5%BCcie-ratowa%C4%87-niewidomego-bia%C5%82aska-wolontariuszka-pilnie-potrzebna[/url]! Nasze forum stara sie mu pomoc. Quote
jamor Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 a jka poprosze o wsparcie dla watku Fibi [URL="http://www.dogomania.pl/threads/137823-Wyrzucona-z-samochodu-m%C5%82oda-astka-wr%C3%B3ci%C5%82a-do-DT-%21-Oddano-j%C4%85-%21/page10"]http://www.dogomania.pl/threads/137823-Wyrzucona-z-samochodu-m%C5%82oda-astka-wr%C3%B3ci%C5%82a-do-DT-!-Oddano-j%C4%85-!/page10[/URL] i drugiego, bobera- tam idzie jak krew z nosa. Quote
RenW Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Wunia']Zazdrosna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] A wracając... To zazdrosnam! Kobitę zawłaszczam i już!! Koniec, kropka.:diabloti::diabloti::diabloti: Niezwyczajnam się dzielić:shake::evil_lol: Tyś niewierna.. Tyś zdradziecka:puppydog::x:flop::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry: Quote
RenW Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Co tak[B] jamor, Szarotka[/B] zwołujecie?:roll: Zajrzę tam jutro.. a właściwie dzisiaj:roll::evil_lol: Quote
Wunia Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 [quote name='RenW']No taaak, jak trzeba popracować, ludzi porozliczać...to Szefuńcia idzie spać.:shake::crazyeye: Przynajmniej łóżkowo się spełnij, niech mąż ma trochę radochy.:eviltong::diabloti::diabloti:[/QUOTE] [quote name='RenW']A wracając... To zazdrosnam! Kobitę zawłaszczam i już!! Koniec, kropka.:diabloti::diabloti::diabloti: Niezwyczajnam się dzielić:shake::evil_lol: Tyś niewierna.. Tyś zdradziecka:puppydog::x:flop::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:[/QUOTE] tak wrzeszczysz, że spać nie dajesz ;) Quote
Wunia Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 [B]info z wątku Wujka Jamora, Gapcia dotyczy tylko pierwsze zdanie, ale za to jaaaaaaaaaaakie ;)[/B] wszsytko przebiegło sprawnie. [B]gapcio oczywiscie ulubieniec w vecie bo podlizuch straszny i przylepa. [/B] pks nie chciał nosic kołnierza. po powrócie załozyłem mu w boksie , faktycznie szału dostał takiego jakbby kto mu czerwony pogrzebacz w dupe wsadził. z torby niewiele mu zostało. gucio na recznym wyjezdzał na spacerki z vetu. na zewnatrz juz na etapie co juz u mnie sie dostosował. czyli idziemy za przewodnikiem bo inaczej sie nie za, opony zedrzec mozna. Gucio idzie, ale dam sobie reke uciac, ze jakbby poczuł luz , ze nie ma smyczy to juz go by nikt nie dogonił. koszta takie jak były zaplanowane: 250 zabieg, 30 dniowka hotelu x 4 dni= 120, transport na kazdego psa wyszedł po 70 zł prosz e pamietac, że za dni ktore psy nie były u mnie to odliczyc te dniówki za pobyt w moim hoteliku. tak wiec kwiecien dla tych psów bedzie miał 26 dni. (...) chłopaki najedzone juz spią. przez kilka dni jakos cicho było, hehe bo szoguna brakowało. w vecie dał im popalic. zreszta jak dojechałem to pomimo ze gluchota u mnie spora to z ulicy go słyszałem. PKS jakims cienkim głosikiem szczeka. Pytam go " e, pks, co ci " a on " jamor, nie pytaj" i kciukiem pokazuje w doł Quote
Wunia Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Jeszcze tylko wrócę do zaległych deklaracji: Nika została zaatakowana na gg i na dogo - mimo mojej wyraźnej prośby o postawienie jasno sytuacji i ewentualnej rezygnacji z deklaracji podtrzymała deklarację stałą na Gapcia w wysokości 20,oo m-cznie, Nika to nastoletnie dziecko i przypomnieć chciałam, że to ona założyła pierwotnie wątek Gapcia i jeździła do niego jako pierwsza ;) Boziii - wpłaci swoją jednorazówkę. Quote
Wunia Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 no, to wracam do spania ... :sleep2::sleep2::sleep2: Quote
RenW Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Wunia']tak wrzeszczysz, że spać nie dajesz ;)[/QUOTE] A jak! Nie ma spania jak żeś jest wzywana do tablicy!:mad::diabloti::diabloti: [quote name='Wunia']Jeszcze tylko wrócę do zaległych deklaracji: Nika została zaatakowana na gg i na dogo - mimo mojej wyraźnej prośby o postawienie jasno sytuacji i ewentualnej rezygnacji z deklaracji podtrzymała deklarację stałą na Gapcia w wysokości 20,oo m-cznie, Nika to nastoletnie dziecko i przypomnieć chciałam, że to ona założyła pierwotnie wątek Gapcia i jeździła do niego jako pierwsza ;) Boziii - wpłaci swoją jednorazówkę.[/QUOTE] No i to mi się podoba. Ma być jasno, przejrzyście, wszelkich niedomówień nie ma.:p Złotóweczki mają spływać regularnie i zapełniać kabzunię Gapcia.:p Ewentualnych spóźnionych z wpłatami delikatnie ponaglamy.:mad::diabloti: Teraz możesz powrócić do pieszczot z mężem. I gry nie przerywaj, bo obowiązek spełniłaś.:evil_lol::diabloti: Ja też się pokładam... Dobranoc :) Quote
Wunia Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Dzień Dobry :loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu: Ka(wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu: Quote
Ellig Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='Wunia']Dzień Dobry :loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu: Ka(wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Dzien dobry, dziekuje za ka(Wunie)....:) Nie mam kiedy wszystkiego przeczytac....Zajrze jeszcze za chwile....Dobrego dnia , Gapciowate:) Quote
Recommended Posts