Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='RenW']Będziem na wikcie i opierunku u Szarlotty!:multi: Huuurraaa!!!!!:multi::multi::multi::multi:.. z[B] przyległościami[/B]:D:D[/QUOTE]
Też się cieszę :cool3::cool3::cool3: jeszcze ze trzy tymczasy przygarnę, jak przyjdzie co do czego :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Wunia']Ciocia Isadorka potwierdziła gotowość do działań ogłoszeniowych Gapcia :multi::multi::multi:
Czekam na info od Cioci Piromanki ;)[/QUOTE]
Idą pełną parą...!:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='RenW']Idą pełną parą...!:multi::multi::multi:[/QUOTE]
Skoro Gapcio gotowy, to trzeba pełną parą, wyślemy go do domku ino śmignie ;)

Posted

[quote name='Wunia']Skoro Gapcio gotowy, to trzeba pełną parą, wyślemy go do domku ino śmignie ;)[/QUOTE]
To miłe w ostatecznym rozrachunku.. ale będziem:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:

Posted

[quote name='RenW']

[quote name='RenW']Będziem na wikcie i opierunku u Szarlotty!:multi: Huuurraaa!!!!!:multi::multi::multi::multi:.. z[B] przyległościami[/B]:D:D[/QUOTE]

A kto to taki ?? to ja tez chce isc na utrzymanie:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Szarotka'][quote name='RenW']
A kto to taki ?? to ja tez chce isc na utrzymanie:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
[B]Szarotka[/B], a co nie jesteś na utrzymaniu własnym?:-o:evil_lol::D:D:D:D

Posted

[quote name='RenW']To miłe w ostatecznym rozrachunku.. ale będziem:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:[/QUOTE]
będziemy, będziemy ... jak zawsze ...

Posted

[quote name='RenW'][quote name='Szarotka']
[B]Szarotka[/B], a co nie jesteś na utrzymaniu własnym?:-o:evil_lol::D:D:D:D[/QUOTE]

No nie tak calkiem :):) moj tz. twierdzi, ze na jego :):)

[quote name='Wunia']będziemy, będziemy ... jak zawsze ...[/QUOTE]

Jezeli Gapcio pojdzie do super domku i domek bedzie sie meldowal to tak jak by byl u Jamora tylko zadarmo :):)

Posted

[quote name='Ellig']czy ktos sie orientuje czy na bazarku sa jeszcze do kupienia ogloszenia?Lulka potrzebuje pomocy w ogloszeniach i banerku:)[/QUOTE]
ja wiedziałam o jednym, bazarek miała paulina_mickey (chyba nie zmiksowałam nicka) ona robiła ogłoszenia szczylkom, może do niej uderzyć?
U szczylków na wątku jest link ...

Posted

[quote name='jamor']wunia, utraciłem z poczty te namiary na kogo ma byc faktyra z veta za ciecie jaj gapciowi. prosze jeszcze raz na meila [email][email protected][/email][/QUOTE]
ok, juz pisze, tak kontrolnie, bo Pani Doktor wszystko ma ;)

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']super:).... czyli Gapcio tez ma juz full serwis i moze wyruszac do domku:)
a jest jeszcze ten bazarelk ogloszeniowy te 57 ogloszen??[/QUOTE]
bazarek już zakończony, napisałam do pauliny_mickey w sprawie zestawu ogłoszeń, czekam na info ;)

Posted

[quote name='Wunia']bazarek już zakończony, napisałam do pauliny_mickey w sprawie zestawu ogłoszeń, czekam na info ;)[/QUOTE]
oki Wuniu to daj mi znac bo Tolkowi musze tez cos skolowac:)

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']oki Wuniu to daj mi znac bo Tolkowi musze tez cos skolowac:)[/QUOTE]
Jasna sprawa ;) porozpytywałam teraz czekam na odpowiedzi ... nie lubię czekać ... wrrrrrrrr ...

Posted

[quote name='Wunia']Jasna sprawa ;) porozpytywałam teraz czekam na odpowiedzi ... nie lubię czekać ... wrrrrrrrr ...[/QUOTE]
Wunko wlez na Tolka bo musze sie oficjalnie tam cos zapytac