Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wunia']to gwałt Ciotki Szarotki ;)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/182235-8-lat-za-kratami!-Brakuje-75z%C5%82-%C5%BCeby-psiaki-mog%C5%82y-opu%C5%9Bci%C4%87-schronisko[/url]...[/QUOTE]
To był gwałt czy molestacja, bo już się pogubiłam.:roll: A wiem, że Szarotka to i to na dogo uskutecznia. :cool3::evil_lol:Nieważne, wymiernie z korzyścią:multi::multi:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Wunia']to gwałt Ciotki Szarotki ;)
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/182235-8-lat-za-kratami%21-Brakuje-75z%C5%82-%C5%BCeby-psiaki-mog%C5%82y-opu%C5%9Bci%C4%87-schronisko"]http://www.dogomania.pl/threads/182235-8-lat-za-kratami!-Brakuje-75z%C5%82-%C5%BCeby-psiaki-mog%C5%82y-opu%C5%9Bci%C4%87-schronisko[/URL]...[/QUOTE]

A teraz reszta ciotek do raportu: belka ( kolezanka podhalanka), renw, i kto tylko jeszcze proszeni sa o pojscie na watek i nawolywanie o 75 brakujacych zlotych.
Bo inaczej bede straszyc po nocach:evil_lol::evil_lol::evil_lol::mad::mad::mad:

Posted

[quote name='Wunia']Latem będziesz miała na terenie krajobraz księżycowy :D[/QUOTE]

a mialam nadzieje ze w tym roku troche trawy mi urosnie z przodu, ale juz jest troche dolkow,

ehhh, ale futrzaki rano byly na poltora godzinnym spacerze, na polach i w lasach, i z wywieszonymi jezorami wrocily do domu :)

Posted

[quote name='Wunia']Latem będziesz miała na terenie krajobraz księżycowy :D[/QUOTE]

Na szczescie moja nie kopie ........

[quote name='RenW']To był gwałt czy molestacja, bo już się pogubiłam.:roll: A wiem, że Szarotka to i to na dogo uskutecznia. :cool3::evil_lol:Nieważne, wymiernie z korzyścią:multi::multi:[/QUOTE]

Efekty sie licza a i przyjemnosc przy tym jest.

O mam juz bilet do Londynu a stamtad lece do Polski :):)

Posted

[quote name='Szarotka']A teraz reszta ciotek do raportu: belka ( kolezanka podhalanka), renw, i kto tylko jeszcze proszeni sa o pojscie na watek i nawolywanie o 75 brakujacych zlotych.
Bo inaczej bede straszyc po nocach:evil_lol::evil_lol::evil_lol::mad::mad::mad:[/QUOTE]

melduje poslusznie juz ide

Posted

[quote name='belka123']a mialam nadzieje ze w tym roku troche trawy mi urosnie z przodu, ale juz jest troche dolkow,

ehhh, ale futrzaki rano byly na poltora godzinnym spacerze, na polach i w lasach, i z wywieszonymi jezorami wrocily do domu :)[/QUOTE]

Ja nie licze na to ze trawa urosnie...kupilam taka w rolkach, rozlozylam i mam ladnie i zielono:loveu: Pewnie nie na dlugo ale zawsze choc troche radochy z zadbanego podworka:evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']Ja nie licze na to ze trawa urosnie...kupilam taka w rolkach, rozlozylam i mam ladnie i zielono:loveu: Pewnie nie na dlugo ale zawsze choc troche radochy z zadbanego podworka:evil_lol:[/QUOTE]

Lepiej trzeba bylo posadzic ziola, ladnie by pachnialo, i moglabys zjesc :):)

Belka sie zrehabilitowala, kocham Belke :):) Wunie, furciaczka tez, kto jeszcze chce troche milosci blizniego :):)

Posted

ja mam generalnie las, ale z przodu mam rozsaczalki od przydomowej oczyszczalni sciekow, wiec drzewek nie moze byc, wiec licze ze jakas a la trawa lesna vel. runo lesne sie pojawi, ale na razie przegrywa z miskami

Posted

[quote name='Szarotka']Lepiej trzeba bylo posadzic ziola, ladnie by pachnialo, i moglabys zjesc :):)

Belka sie zrehabilitowala, kocham Belke :):) Wunie, furciaczka tez, kto jeszcze chce troche milosci blizniego :):)[/QUOTE]
Oooo o miłość to zawsze zabiegam:razz::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='belka123']melduje poslusznie juz ide[/QUOTE]
Szarotka ma dryl wojskowy, nawet ja przekornam, nie śmiem się sprzeciwiać:watpliwy::ekmm:

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']mi by sie troche przydalo:)[/QUOTE]

Lu Gosiek tez Cie kocham :):) szczegolnie, ze nie musze Ciebie namawiac do podnosznia watku :):) robisz to sama :):)

Posted

[quote name='Szarotka']Lu Gosiek tez Cie kocham :):) szczegolnie, ze nie musze Ciebie namawiac do podnosznia watku :):) robisz to sama :):)[/QUOTE]

nooo dziekuje czuje sie doceniona:D:D

Posted

[quote name='RenW']Oooo o miłość to zawsze zabiegam:razz::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

Tak prawde powiedziawszy to kocham wszystkich :):) ale musze jakos motywowac do pomocy :):)

[quote name='RenW']Szarotka ma dryl wojskowy, nawet ja przekornam, nie śmiem się sprzeciwiać:watpliwy::ekmm:[/QUOTE]

Co do drylu to ...........to kolezanka mi powiedziala, ze nie nadaje sie totalnie do wychowania dzieci, psow itp. bo niczego nie wymagam i robia co chca:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Szarotka']Tak prawde powiedziawszy to kocham wszystkich :):) ale musze jakos motywowac do pomocy :):)
Co do drylu to ...........to kolezanka mi powiedziala, ze nie nadaje sie totalnie do wychowania dzieci, psow itp. bo niczego nie wymagam i robia co chca:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
To nieuczciwe, emocjami szafujesz...:nonono2::icon_roc:
:bigok::Cool!:No, bezhołowie kompletne :D:D

Posted

[quote name='Szarotka']Co do drylu to ...........to kolezanka mi powiedziala, ze nie nadaje sie totalnie do wychowania dzieci, psow itp. bo niczego nie wymagam i robia co chca:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Nie wierzę :D:D:D:D

Posted

[quote name='RenW']Kokieteria przez Szarotę przemawia :D:D:D Cichociemna :D:D[/QUOTE]
Toć to istny sierżant, a taka tiu, tiu się okazała :D:D:D

Posted

[quote name='RenW']Oooo o miłość to zawsze zabiegam:razz::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

[quote name='Wunia']Generałowa Szarlotta :D:D:D:D[/QUOTE]

Jak to na dogo mozna miec druga osobowosc:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
To mi sie podoba :multi::multi::multi:
Bede terorystka w imieniu psow :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Szarotka']Jak to na dogo mozna miec druga osobowosc:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Bede terorystka w imieniu psow :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
Szarotka - propsia terrorystka :D:D:D

Posted

[quote name='Szarotka']Jak to na dogo [B]mozna miec druga osobowosc[/B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Bede terorystka w imieniu psow :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
Nawet trzy...:icon_roc::-?
Trza tu antyterrorystów zwołać:crazyeye::crazyeye::diabloti:

[quote name='Wunia']Szarotka - propsia terrorystka :D:D:D[/QUOTE]
Szar(l)otka.. mniam, mniam:facelick::kaffee_2:

Posted

[quote name='Wunia']na wątku Gasparka, Ciotka Szarotka dogomaniaczki zadeklarowane po uszy wraz z [B]przyległościami[/B] na utrzymanie bierze :D:D:D[/QUOTE]
Będziem na wikcie i opierunku u Szarlotty!:multi: Huuurraaa!!!!!:multi::multi::multi::multi:.. z[B] przyległościami[/B]:D:D